Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

VRSAR - KEMP TURIST

Autor sabina 
VRSAR - KEMP TURIST
01. 07. 2006 22:35
Ráda bych se dozvěděla více o tomto kempu, jedu tam za 14 dní s CK Viktoria, supr cestovka, velmi dobré zkušenosti. Ale místo neznám. Mám ráda Istrii z důvodu skalnatého pobřeží, své místo na ležení si každý najde, o to je méně lidí a úžasně čistá voda. Znám Pulu a okolí, kdysi Lanternu u Poreče. Letos zvítězil Vrsar. Každá rada a poznámka se hodí. Děkuji
Martitinka
Re: VRSAR - KEMP TURIST
29. 07. 2006 16:40
Přímo v kempu sem nebyla,taky se tam letos chystam,ale přístavní mestecko Vrsar je opravdu nadherne,stara cast mesta je plna nadhernych historickych artefaktu,jako napríklad kostel Svaté Fošky atd.
Jinak přeuji překrasnou dovolenou smiling smiley
Re: VRSAR - KEMP TURIST
31. 07. 2006 20:16
Díky, dovolená byla fajn, před týdnem jsem se vrátila. Městečko je skutečně krásné, kouzelné uličky, historická část moc pěkná. Kemp je také dobře zařízený. Vhodný pro klidnější dovolenou.
Madla
Re: VRSAR - KEMP TURIST
30. 07. 2007 18:42
Ahoj.V neděli jsme se vrátili z kempu Orsera dříve Turist ve Vrsaru.Můžu DOPORUČIT.Bezva kemp,bezva vybavení, kousek k vodě.Sociálky nové,krásné,uklízečka z nich takřka nevychátí,stále umývá.
Pro malé děti taky vhodné,k moři kousek,
napláži prolízačky,skluzavky,sprchy na pláži.Bylo to super.
Pouze si vezměte svoje talířky,tz tšch plastových se jíst nedá!!!!!a hrnce jsou tak pro uvaření prio dva lidi,ale pro 4 určitě nestačí.ale jinak bomba dovolená.thumbs upthumbs updrinking smiley
Kdo pojedete ,přeju příjemný pobyt
Re: VRSAR - KEMP TURIST
09. 08. 2007 23:32
Jezdím tam osm let a v podstatě nemám s čím porovnávet. Jsem tam spokojen a nemám potřebu jezdit jinam. Jistě že se vyskytnou drobné nedostatky všude, ale tady máme vše co potřebujem, jedná se o relativně klidnou lokalitu, menší krásné středomořské městečko, centrum kilometr z prostřed kempu, krásný moře, kvalitní služby(většinou) a již vytvořený okruh známých. Jak to vypadá v jiných vrsarských kempech nevím, ale Orseru(bývalý Turist) mohu doporučit.thumbs up
Zralok1
Re: VRSAR - KEMP TURIST
20. 08. 2007 16:47
Minulý týden jsem se z Turistu vrátil a mohu jen chválit. Sociálky čisté, uklízečky uklízely řekl bych neustále, toaletní papír neustále doplňován. Byli jsme až téměř na konci kempu, takže klídek a pohoda. K vodě 35 kroků sice ne u pláže ale byly tam schůdky do vody a sprcha a byla tam i taková malá zátoka kde při odlivu bylo po kolena vody kde se vyžil v pohodě i náš 3 letý syn. K pláži jednak vybetonované a na druhou stranu ke kamenité to bylo sice kousek ale byli jsme jen kvůli malého párkrát na té kamenité a jednou jsme zašli na druhou stranu kempu k tobogánu. Přes noc klid pouze za 13 dnů byla přes noc pouze nějaká soukromá oslava Italů s vlastním ohňostrojem a pak jednu noc nějaký koncert a obrovský ohňostroj kolem jedné hodiny v noci zřejmě ve vedlejším kempu(tuším Valkanele). Vrsar je moc pěkné městečko. Jen mne mrzí že těsně po našem odjezdu měla být ve Vrsaru rybářská Fešta nebo jak se to jmenuje a na tu bych určitě zašel kdyby byla v době našeho pobytu.
Re: VRSAR - KEMP TURIST
09. 04. 2008 23:03
Fešta je super.smileys with beer Jen tam někdy bývý velký nášvih. I když se mi zdá, že poslední dva roky ani ne. Ale předtím jsme se nemohli přes německy mluvící turisty ani dostat ke stánkům s mořskými specialitami. Fešta začíná průvodem s kapelou a mažoretkami a později tam do noci hrají dvě(zpravidla) kapely. U stánků se prodává levné(tedy chuťově, ne cenově) víno a mořské speciality - olihně, krevety, mušle, sardinky, rybí polívky a posledně se tam objevil i stánek s palačinkama. Velký problém je najít toalety, jediné veřejné jsou u parkoviště a jinak po přilehlých hospodách, kde je nášvih. Posledně se nás nějaký Němky snažily vytlačit z pánskejch záchodků tím, že zablokovaly chodbičku, aby mohly využívat jen náš. My jsme je dotačili i přes jejich halasný šprechtění, protože nám bylo ukradený jestli za náma projdou, když močíme do pisoárů a ony chtěly samozřejmě na jan mísu, takže pisoáry byly volný. eye rolling smiley Když vám nevadí trocha tlačenice, tak je fešta super drinking smiley
kemp Orseragrinning smileygrinning smiley
15. 03. 2009 10:02
V červenci jedeme s dětmi 5 a 4 roky do kempu Orsera.Můžete mi někdo napsat prosím jaké to tam je po případě poslat nějaké vaše foto na email:mbabacek@nbox.cz moc díky za odpovědi.
Re: VRSAR - KEMP TURIST
23. 06. 2009 22:51
Tak popis máš tak nějak už výše nad sebou - kemp Orsera se do předloni jmenoval Turist. My tam jedeme také v čevenci od 15.do 25.7.09. MOžná se potkáme. Nenapsal jsi, jestli tam jedete soukromě nebo od nějaké cestovky. Myslím, že zrovna Victoria tours tam má asi deset stanů. Nejsou na špatném místě, jsou sice kousek dál od moře(vzdušnou čarou 50-70m), ale zase jsou pod stromy, takže na ně nepraží slunce. Nebo jestli k někomu, kdo tam má nastálo karavan, tak jej možná znám a mohl bych poslat přímo foto karavanu. Momentálně tam mám tchyni a tchána.
Kemp je na velice dobré úrovni, je mě trochu zklamala minule jejich hospoda. Pivo normální, ale grapa byla jako petrolej a víno jsme vrátili, protože se nedalo pít. Normálně chodíme do své oblíbené hospůdky, která sousedí s kempem - Rotonda, a tam nás ještě nezklamali - doporučujeme. Jen zvečera bývá dost natřískaná hladovými (zejména Germány)smileys with beer. JInak pod hospodou v kempu je půjčovna vodních atrakcí, denní občerstvení, večerní program pro děti, vedle je tobogán - mírný pro děti, který někdy před čtyřmi lety zpoplatnili, ale zaplaťpánbůh od toho zase upustili, protože tam přestaly chodit děti. Jetsli tam budete 17.7. tak ve Vrsaru bude Ribarska fešta - doporučuju - jak už jsem psal bývá trochu tlačenice, ale různé mořské plody, kapely a jejich víno, či pivo.drinking smiley. Pravda je, že jsem moc kempů v Chorvatsku neviděl, ale před rokem jsem nyvštívil kemp v sousední Funtaně, připomělo mě to české kempy a i když měli nové sociálky, vypadalo to tam, že je uklízí snad jednou za týden thumbs down. U nás se mi zdá, že uklízečka ani neodchází a celý den uklízí, až to je trochu nepříjemné.
Re: VRSAR - KEMP TURIST
26. 07. 2009 12:43
Jedeme do kempu TURIST s CK VICTORIA.Protože jedeme s dětmi, potřebuji informace o umístění stanů. Prý jsou v kopci, v noci neosvětleném. děkuji
Re: VRSAR - KEMP TURIST
27. 07. 2009 09:19
Stany jsou v kopci, ale na rovných terasách ( případně pošlu foto), z toho nemějte strach, je tam veliký plac mezi nimi, kde je dostatek prostoru pro děti, některé jsou u cesty (vede celým kempem, ale nebojte, není frekventovaná, jen taková ta kempová, aby se dalo dojet ke stanu, kamkoliv dojít, projet se na bruslích, proběhnout atd....) a co si pamatuji, podél cesty světla svítí. Dle mého názoru je to klidný kemp, sociálky čisté, pěkné a jsou kousek od stanů, k moři se sejde z kopečka, není to nic hrozného, je tam všede tráva, děti se vyběhají dostatečně ( alespoň co si pamatuju, vypadalo to tam tak před třemi lety).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 100
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.