Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp Adriatic - Orebič

Autor I v a n a 
Kemp Adriatic - Orebič
15. 03. 2006 21:26
Má někdo zkušenosti s tímto kempem? Popř. konkrétněji s ubytováním v jeho bungalovech? V seznamu ubytovacích možnosti zde na serveru je uveden, ale ani při důkladném (tedy doufám) prohledání fóra jsem o něm zmínku nenašla...
Re: Kemp Adriatic - Orebič
15. 03. 2006 23:56
V orebiči je krásně ,včetně pláže a koupání.ale všechny kempy ,kromně kempu GLAVNA PLAŽA,jsou nic moc.Lada
Re: Kemp Adriatic - Orebič
15. 03. 2006 23:56
V orebiči je krásně ,včetně pláže a koupání.ale všechny kempy ,kromně kempu GLAVNA PLAŽA,jsou nic moc.Lada
avatar Re: Kemp Adriatic - Orebič
16. 03. 2006 16:18
: I v a n a

Sice je to odkaz na komerční stránku, ale snad se nevymažu.
[www.adriatic-mikulic.hr]

Michal
Díky, tohle mi ale google vyplivnul taky. Více by mě ale zajímaly osobní zkušenosti. Navíc na těch domovských stránkách není žádná zmínka o těch bungalovech, co by tam údajně měly být... no, možná jen informační šum...
avatar Re: Kemp Adriatic - Orebič
16. 03. 2006 16:59
My dostáváme každý rok přehled od chorvatů, který je prakticky stejný s tím, co lze číst na camping.hr. Osobní zkušenost odtud mám pouze s bungalovy v Perně.

Michal
Šimako
Re: Kemp Adriatic - Orebič
17. 03. 2006 13:47
Ahoj kemp Adriatic je asi 3 kilometry před Orebičem v místě zvaném Mokalo.Když pojedeš na Orebič odbočka je po levé straně a z ní je to do kempu asi 200m.Kemp má v podstatě 3 části.Ve dvou se dá ubytovat jak se stanem,tak s karavanem,třetí část jsou takový plácky ve skále pod borovicema nad mořem podle mě moc pěkný a romantický.Majitelé tam mají i několik apartmánú.Když jsem v Orebiči,jezdím se sem koupat,protože se to se špinavejma Orebičskejma plážema nedá srovnat.Koupeš se v zátoce po pár metrech je hloubka asi 4m a dál asi 11m.Na svý si přijdou i potápěči, vlevo zátoky je dnes už rozpadlej vrak lodi,před 15-ti lety měl ještě nástavby nad hladinou.Mokalo je opravdu moc pěkný místo astojí za návštěvu.V hlavní sezoně je tu ale asi jako všude dost lidí.Ještě ke kempu,já nejsem "camper" ale zázemí kempu je dobré,sprchy, záchody,napojení na elekřinu,lednice atd.Ve vile vedle kempu je restaurace a nad mořem takový romantický posezení.Vše najdete na stránkách na které odkazuje Admin.Zkrátka jedno z nejhezčích míst na Pelješacu.

Ši
Kemp Adriatic u Orebiče je nejhezčí kemp, v kterém jsem byl. Je to kemp rodiny Metkovič. V kempu se nachází i jejich barák, v kterém je několik apartmánů, restaurace, recepce, kuchyňka s lednicemi, WC a sprchy. Horní část kempu je více rovinatá, kde mohou být i karavany. Spodní část se prudce svažuje k moři, kde jsou vybudovány rovné plochy pro stany. Kemp má krásnou oblázkovou pláž, ale také lze vstoupit do moře z betónové cestičky na skalách. Nádherné potápění! Doporučuji všem, kdo má rád klidné romantické kempování.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 196
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.