Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp Glavotok na Krku

Autor Jéřa 
Kemp Glavotok na Krku
29. 12. 2005 21:07
Máte někdo osobní zkušenost s tímto kempem.Je na jeho webu spousta obrázků ale dal bych přednost zkušenosti někoho kdo tam skutečně byl.Děkuji.
jaha
Re: Kemp Glavotok na Krku
10. 01. 2006 21:54
Tento kemp jsme objevili v roce 1994 a jezdili jsme tam s malými dětmi asi šest let. Očaroval nás klid, který tam vládl. Je to na odlehlém místě, v kempu je obchůdek a klidná restaurace. Do nejbližší vesničky asi dva kilometry, do větších středisek trošku dál - do hl. města Krku asi 10 km.Kouzelná příroda, čisté moře, výhled na noční Rijeku,nádherný ostrov Cres naproti a při trošce štěstí zahlédnete i bílé delfíny. To asi trvá.
Tenkrát ve stejnou roční dobu stejní návštěvníci.Tak to je taky plus.
Proč tam už nejezdíme? Postupem let se zhoršovaly podmínky, které tam byly dřív. Protože vodu do kempu dovážely cisterny, majitel omezil přístup do sprch jen na večerní hodiny, takže se tvořily fronty....
Nevstřícnost personálu v recepci narůstala s počtem klientů.
Postupem let přesto býval kemp víc a víc zaplněný, takže stan na staně, karavan na karavanu.......
Současný stav úplně neznáme, ale z vyprávění víme, že došlo k terénním úpravám v kempu / dřív nic takového nebylo, žádné parcelování apod./, soustředění aut na jednom místě / ne přímo u stanu/.
Takže záleží samozřejmě na tom, co preferujete.
Re: Kemp Glavotok na Krku
11. 01. 2006 16:09
Pro Jaha-srdečný dík alespoň za něco.Na webových stránkách to vypadá jinak docela slušně.Ahoj.
Re: Kemp Glavotok na Krku
13. 01. 2006 09:27
V roce 2003 jsme se byli v kempu podivat a ponevadz bylo po bource, moc nas neokouzlil, je huste porostly listnatymi stromy a vypadalo to tam jako raj klistat, ale v roce 2004 jsme nenasli misto v kempu primo v Krku a tak jsme z nouze zakotvili v Glavotoku.
Bylo tam cisto, klid, tepla voda cely den a stan jsme meli primo nad plazi, to byly velke plusy. Minus, alespon pro nas, byl nedostatek pitne vody/ na vareni/ a hlavne odlehlost od vetsiho mestecka. Vecer neni kam ji na zmrzlinu ale zase jsou tam krasne prochazky z kempu podel more smerem ke staremu klasteru. Na snorchlovani a koupani prima, v kempu je restaurace a maly obchod, v roce 2004 uz bylo rozparcelovano, ale auto mel kazdy u stanu.
avatar Re: Kemp Glavotok na Krku
13. 01. 2006 14:13
Vera napsal(a):
-------------------------------------------------------
> V roce 2003 jsme se byli v kempu podivat a
> ponevadz bylo po bource, moc nas neokouzlil, je
> huste porostly listnatymi stromy a vypadalo to tam
> jako raj klistat...

klíšťata nepadají na svého hostitele z korun stromů, ale jsou buď na povrchu země nebo v malé výšce nad ní (max. 1m)
Re: Kemp Glavotok na Krku
14. 01. 2006 07:57
Zapomnela jsem napsat, ze kolem kempu je vsude dost vysoka trava a kere, klistata jsme tudiz ve vlhku cekali odtamtud, je pravda, ze tam o rok pozdeji nebyla, zato jsme potkali nekolik hadu. Ale dovolena byla moc hezka, nikde jinde jsme nepotkali tak blizko u plaze hvezdice.
Re: Kemp Glavotok na Krku
14. 01. 2006 16:23
Také Věře děkuji za popis kempu.Ahoj Jéřa.
náhodný kolemjdoucí
Re: Kemp Glavotok na Krku
08. 06. 2007 13:30
Byli jsme v tomto kempu s dvěma dětmi vždy na tři týdny asi šestkrát mezi lety 1997 až 2003 a nikdy jsme o žádné klíště ani nezavadili a to jsme měli, až na jednu výjimku, stan postavený až na zadním konci kempu, vlastně už mimo dnešní parcely, v takovém tom zcela zarostlém údolíčku těsně nad tou malou pláží.
Dokonce je naše místo i s kamenitým vyznačením cestičky kolem již zbouraného stanu vyfoceno na oficiální stránce kempu :-) : [www.kamp-glavotok.hr]
P.S.
Nikdy jsme netrpěli nedostatkem pitné vody, nikdy jsme si jí nedováželi. Nikdy jsme netrpěli nedostatkem sladké vody ve sprchách. Jediný permanentní nedostatek byl, že místní hajzlbába s hajzldědkem příliš často myli koupelny a tím pádem překáželi.
Co se týče obsazenosti rekreanty, tak ta v průběhu let neustále rostla od poloeprázdného kempu až k plnému. V posledních letech jsme chodili k vodě podle pobřží na severní stranu třeba 1/2 hodiny i více od kempu.
Vodě a slunci zdar.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 87
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.