Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kemp Stupice-Premantura

Autor znojmo 
kemp Stupice-Premantura
06. 10. 2005 09:20
Začátkem července 2006, chceme jet do zařízených stanů od CK, do kempu Stupice na úplném jihu Istrie. Má někdo zkušenosti s rekreací v tomto kempu, se sportovním vyžitím (kola, basket, beach apod.)? Co okolí , pláže, obsazenost kempu ve výše uvedeném období Napište, poraďte. I fotografie kempu, pláží a okolí by pomohly v rozhodování. Děkuji.
Petr K.
Re: kemp Stupice-Premantura
09. 10. 2005 00:01
Strávili jsme v minulých letech v kempu dvě dovolené v karavanu (CK Pyros). Bylo to v pohodě a rádi vzpomínáme. Díky autu jsme tu projeli co se dalo na všechny strany.
Kemp není příliš velký, sociálek dostatek (po dvou hodinkách uklízených). teplá voda vesměs tekla, animační program pro děti. v kempu obchod a hospoda (HR klasika).
V kempu bych v 07-08 čekal Italy a Rak. a s nimi přijíždějící rachot (no, kde na Istrii není...). Jinak Slo tu mají karavany celoročně, jsou tu od jara do podzimu a mají pocit, že jim to tu patří.
Koupání je dle libosti. Buď v kempu nebo se dá popojít a na skalnatém pobřeží si na jít své místo. Voda byla fajn už zač. června (relativně). Kemp leží na západním pobřeží, takže možná mírně netypicky na HR sleduješ východ a ne západ slunce, ale Ist. je zde široká už jen kilometr a není problém přeběhnout na druhou stranu. Plusem je, že kemp je fakticky situován do otevřeného moře (na rozdíl od nedalekého Runke, který je v zálivu). V dálce je vidět Cres a Lošijn.

Samotná Premantura je malé městečko bez většího kulturního vyžití (max. hospůdky, net-kafé, půjčovna kol). Na vše ostatní do 10km vzdálené Puly nebo Medulinu. Blízkost Puly, kde je aktivit fůra je velkou výhodou.

Petr

PS: jel bych tam klidně zase
Přímo v kempu Stupice máme karavany "celoročně" asi 15 let a a už asi napořád,důvodů proč zrovna tam,je více.Jednak je to relativně od nás blízko/800 km,vstupy do vody vhodné pro všechny věkové skupiny-čisté moře,nádherná příroda zvláště sousedícího chráněného území Kamenjaku,ale i jedinečný výhled na širé moře v západní partii poloostrova/mimochodem až na malé výjimky je totéž k vidění až v okolí Dubrovníku.
Rádi upřednostníme klid,jak v kempu tak i u vody a poměrně snadnou dostupnost všeho co je potřeba k prožití pohodové dovolené-krásných východů slunce i romantických večerů...vřele doporučujeme
Re: kemp Stupice-Premantura
30. 01. 2006 20:55
To jsem rád,že podle kladných reakcí na tomto fóru ke kempu Stupice,jsme si vybrali dobře.Doufám,že stejný názor budeme mít i po naší červencové dovolené.
ahojky,chtela bych se zeptat jaek mate zkušenosti s kempem stupice a jeho okolím..co moře,pláže a okolí...popřípadě jestli by mi někdo nemohl poslat nějaké fotky ze stupice,premantury a puly..?byla bych moc ráda..předem vám děkuji..a ozvěte se
Re: kemp Stupice-Premantura
06. 03. 2006 06:14
Přečti si nádherný příspěvek na [www.expedial.cz].
Jarda
slysela jsem ze je v premanture plno volnych domu ke koupi...nevi o tom nekdo neco?pisnete
Tom2
Re: kemp Stupice-Premantura
16. 03. 2006 11:13
Chceme jet s karavanem do tohoto kempu hned 1.7., obávám se ale , že zde bude příliš mnoho lidí.Máte někdo zkušenosti s návštěvností tohoto kempu v tomto období? Děkuji
Re: kemp Stupice-Premantura
16. 03. 2006 11:38
My jsme byli v Premanuře vloni od 4.7.Když jsme se byli podívat v kempu, tak byl poloprázdný.
Jarda
Re: kemp Stupice-Premantura
17. 03. 2006 17:52
Slyšel jsem, že zde fouká dosti silný vítr, což je důvod proč sem jezdí lidi s prknem.
Re: kemp Stupice-Premantura
17. 06. 2006 23:00
Radi bychom jeli do kempu s triletym ditetem. Jaky je vstup do vody a dno more? Kemp je zalesneny?


Diky Renata
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 75
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.