Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

hotel Komodor-Pelješac

hotel Komodor-Pelješac
06. 08. 2013 09:57
hotel v katastrofalnim stavu,plesnive ,proležene madrace,výhled do zarostlých keřů.Polopenze se dá přirovnat k děckým porcím.Každý den bramborová kaše z prášku ředěná vodou.Tohle by CK Viktoria asi neměla nabízet svým klientům.Už nikdy více!!!!!!!!!!!!!
avatar Re: hotel Komodor-Pelješac
06. 08. 2013 11:51
Však v recenzích píší, že hotel nepatří k nejlepším. Všechny tebou uvedené nedostatky jsem v recenzích četl. Ale co jsi čekala za pár korun?
A k tématu, on ani kemp u hotelu nebudil moc "velkou důvěru". Taky byl před před pěti lety dost zdevastovaný. Pláž ale nádherná a ten výhled na Korčulu, k nezaplacení. Byli jsme tam na procházce z Orebiče.
Re: hotel Komodor-Pelješac
08. 11. 2013 14:40
V hotelu Komodor jsem byl v loni na přelomu srpna a září, dříve jsem nedostal dovolenou a je pravda že logistika hotelu vypadá nijak nevábě o proti hotelovým komplexům o několik kilometrů v Orebiči ale , na pohled rozdíl v ceně a potom když tam jedete jenom do takového komplexu jenom přespat, protože jeho aktivity jsou nasměrovány jiným směrem např focení a turistika po poloostrově a či výlety na Korčulu jak přes den tak i na noc a skutečně když ráno vstane snídaní se zacpou střeva ,oběd si dá jinde a večer než jde opět za jinými aktivitami slupne večeři tak jde to přežít ,naopak ty ušetřené peníze za Komodor se vyplatili zase jinde , třeba na Korčule. No prostě všechno má své pro a proti , je pravda že i vmém věku /53/ jsem tam patřil k té mladší osádce , nebylo vyjimkou sedmdesátiletých a starších lidí .tak že ti spíše byli o to spokojenější.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 68
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.