Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

zadar-autocamp borik-doporucuji smiling smiley

Autor havit 
zadar-autocamp borik-doporucuji smiling smiley
26. 08. 2012 22:25
Můžu doporučit autocamp Borik v Zadaru, teď jsme se vrátily a super. Trochu dražší, jeli jsme v sezoně smiling smiley Kemp je pokrytý stromama.Je to velký kemp ale za těch 6dní se ani nezaplnil a nebyl tam ani kravál.Ani moc čechů tam nebylo snad jsme potkali asi 3 rodiny.Byly jsme tam s 2,5letou dcerou.Kemp ma svoji pláž, kamenitou ale super pro děcka.Na pláži je sprcha, restaurace.v kempu je obchod.Jsou tam i mobilhome, prostory pro stany. záchody všude ze sprchou, da se prát pradlo, mýt nadobí a nabíjet tel. dá se i kočárem na procházku kolem moře.a do centra do je asi 5min autem.Je tam i pohotovost a i děcka pohotovost smiling smiley.Všude jsou i restaurace...a male kolotoče pro děti.Lékarna hned za kempem smiling smiley.Asi 2km je pak velky obchod, něco jako asi kaufland...tam je vše.A ted se budu modlit ze me nikdo neshodi a nezkritizujou tento kemp.No my byli spojeni.Chteli jsme poznat i dalsi, ale nasi dceri se u more nelibilo a radsi to problinkala a pobyla v nemocnici.Byly jsme i v kempu novi vinodoslki- camp punta povile, ale tam nic neni.Pro deti nic moc a na pul kempu 2 zachody a jedna sprcha(kemp ma kapacitu 600osob).
Re: zadar-autocamp borik-doporucuji smiling smiley
12. 10. 2012 23:42
Súhlasím,musím dodať,že pred hotelom Funimation cca 200m je piesková pláž pozvoľná,vhodná aj pre malinké detičky.Areál Borik /kemp a 3 hotely/ patrí skupine Falkensteiner Borik ako celý areál je ohradený,platí sa tu vstup na pláž asi 12kuna/neplatí prehostí areálu/dohliada tu súkromná firma security zadar na poriadok aj veci návštevníkov.V hotely Funimation sú bazény - jeden je vyhrievaný atobogán zdarma.Je tu síce že pre hot hostí,ale v kľude sa tu deti odvozia,môžete si na bare zaplatiť kavičku,pivko,využiť výrivku...Chodíme tu roky.Máme tu celú sezónu karavn,Vo volnom termíne môžem pomôcť.....sk najlepšie je,že je tu otvoroné more,z jednej strany výhlad na Ugljan aužijete si občas i riadne vlny.A je tu najkrajší západ slnka ,aký som vživote videla,ten pohľad je ako balzám na dušu a kúpanie pri západe slnka ,o tom ani nehovorím.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Viera (12. 10. 2012 23:51).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

job
Hosté: 186
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.