Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp Ujča

Autor Oplik 
Kemp Ujča
17. 05. 2012 10:54
Dobrý den všem,
v září se chystám s kamarády na pár nocí do kempu Ujča u Senje.Máte někdo zkušenosti?Děkuji za odpovědi.
avatar Re: Kemp Ujča
17. 05. 2012 16:43
Na kemp jsme se byli podívat cestou v roce 2009,je hluboko pod magistrálou.Převážně jen pro osobní auta a stany.My s obytkou jsme se tam nedostali,jede se pod magistrálou tunelem,který není vhodný pro větší auta.Šířka byla asi 2.8m a výška snad jen 3m v oblouku.Jinak je vhodný hlavně pro potápěče,je tam myslím nějaké jejich středisko,či co? Není tam asi vůbec nic,podle mne tak na pár nocí a pak se budete nudit. Senj je asi počítam tak 4km,ale cesta na kole a nebo pěšky asi nepřipadá vzhledem k provozu po magistrále v úvahu. Já bych ho asi hodnotil jako mini kemp,přechodný,pro méně lidí,krásná zátoka.Pro přívěsy a obytné auta asi nevhodný,cesta dolů je až děsivá!!

MirekŠi
Re: Kemp Ujča
17. 05. 2012 19:48
My tam právě chceme strávit tak 2 noci a s tím kolem to bude v pohodě - jedeme z ČR na kole,dáme v zátoce pák koupaček navštívíme Senj a Nehaj a odjíždíme od moře zpět na Bosnu a přes Maďary kolem Balatonu domů.
MirkuŠi děkuji za postřeh.

Kdyby se našel někdo s osobními zkušenostmi s kempem, tak budu jen rád.
Díky
avatar Re: Kemp Ujča
17. 05. 2012 21:50
Tak to je věc jiná,vřele mohu doporučit,určitě se vám tam bude líbit.Kemp jako takový nemá chybu,jen pro nás z "obytkama" není vhodný. Už pohled ze zhora je úžasný,skoro robinzonáda.

MirekŠi
Re: Kemp Ujča
18. 05. 2012 10:46
Dívali jsme se kempy v okolí Senje a ofiko stránky kempu Ujča nás okouzlily, tak proto padl výběr na ni.Taky si myslím, že nám bude plně dostačující - jsme skromní cykloturisté.
Re: Kemp Ujča
30. 08. 2012 15:11
Strávil som v tomto kempe 8 dní a môžem povedať, že kemp je na peknom mieste s peknou plážou.
Nemal som však dobrý pocit z majiteľov, ktorí po štyroch dňoch zatvorili dámske toalety a sprchy, že vraj kvôli nejakej redukcii vody ale očividne mali problém s kanalizáciou resp. septikom. V kempe sa nachádzal ešte jeden sanitárny čvor na pláži s dvoma sprchami, dvoma WC a dvoma umývadlami. Fungovali tak 4 WC a jeden pisoár, 5 umývadiel a tri drezy na umývanie riadu na celý kemp.V tom čase tam bolo asi 150 ľudí!
Celkovo dojem z kempu pokazil nezáujem majiteľov o čistotu a prevádzku kempu, napr. všetky vodovodné batérie v umývacích drezoch boli vylomené, upratovanie toaliet raz za deň. Určite tento kemp neodporúčam a ja tam nikdy viac neprídem.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 215
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.