Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

CK Victoria - San marino kemp - karavan - jake cislo/misto karavanu vzit a zazadat - doporuceni?

Autor standa 
CK Victoria - San marino kemp - karavan - jake cislo/misto karavanu vzit a zazadat - doporuceni?
25. 04. 2012 16:17
Dobry den, jedeme na tri tydny v cervnu do tohoto kempu do karavanu s touto cestovkou apotreboval bych poradit zda jste tam nekdo byli a muzete doporucit urcity karavan, vim, ze stany meli cisla, a karavany nevim. Jedeme s dvojcatky (3roky) tak abychom si treba zarezervovali neco co uz ma nekdo vyzkousene ze to bylo fajn.Dekuju za info

[www.victoria-ck.cz]
Re: CK Victoria - San marino kemp - karavan - jake cislo/misto karavanu vzit a zazadat - doporuceni?
17. 05. 2012 11:04
Dobrý den, my byli ve stanech, takže karavany nevím, ale jen moje zkušenost z loňska - nějaká rodina měla požadavek, aby dostali karavan tam a tam, kvůli malinkým dětem, aby měli dva karavany u sebe, aby tam mohli zajet a hlavně stát autem, atd. Řešili to pochopitelně již v cestovce při koupi, byla to jejich podmínka. Vše jim bylo slíbeno, ale při rozdělování karavanů na místě bylo vše jinak, nic neplatilo. Delegátka byla velmi neústupná, že čísla jsou určena již z České republiky a nemůže prý nic změnit (její jméno zde nechci ventilovat). Prosili ji, nabízeli snad i nějakou pozornost, pak byli i tvrdší, ale nevyměnila. Byla velmi nepříjemná, důležitá až na půdu, neochotná, až nechutná. Že to měli vyjednané již v cestovce ji nezajímalo. Přitom ostatním lidem bylo úplně jedno, kde bydlí, klidně by si to s nimi vyměnili ! Nikomu by to nic neudělalo. Dejte si tedy velký pozor při jednáních v cestovce, aby vám rezervace čísla k něčemu vůbec byla.
Re: CK Victoria - San marino kemp - karavan - jake cislo/misto karavanu vzit a zazadat - doporuceni?
17. 05. 2012 13:44
Moje zkušenost - jeden rok naši mladí s 2,5letým synem byli 1týden ubytování v karavanu a 2 týden ve stanu. (karavan byl již dříve rezervován). Měla jsem obavy, jak zkousnou tento přesun, dle mého názoru z lepšího na horší (velikost prostoru). Bylo pro mně překvapením, že si stan proti karavanu pochvalovali. Je to jednoduché, ve stanu nemuseli malého hlídat na každém kroku, protože je tam oproti karavanu vše na rovině a v podstatě neměl z čeho spadnout. To pro ně bylo důležitější, než pohodlí a větší prostor v karavanu. Zkrátka člověk se učí pořád. ( já ale na karavan nedám dopustit, je to moc fajn).
Re: CK Victoria - San marino kemp - karavan - jake cislo/misto karavanu vzit a zazadat - doporuceni?
25. 03. 2014 21:24
je uplně jedno jaké číslo si u cestovky určíte vše záleží na delegátovi a ten si dělá bohužel co chce někdy vyhoví někdy ne ,rozhodně na určení místa nespoléhejte nemusíte jej dostat !!! jinak karavany ck victorie jsou bohužel dost hrozné , stany jsou daleko lepší jezdím s viktorkou par let , a karavan rozhodně nedoporučuji
avatar Re: CK Victoria - San marino kemp - karavan - jake cislo/misto karavanu vzit a zazadat - doporuceni?
26. 03. 2014 08:04
flyboy a MIKI..z Vašich zkušeností mne z jednání delegátů jak popisujete mrazí. Tohle by se nemělo vůbec stát pokud jste měli Voucher, kde by mělo být v záznamu i konkrétní číslo, umístění karavanu či stanu, vybavenost atd...poté je možné se na místě i vehementně dožadovat plnění smlouvy od CK nebo pronajímatele.

Nevím jaké karavany nabízí CK Victoria, ale všude jinde a hodně dlouho je už ve standardu zcela běžná příslušnost stanové předsíně, většinou stejně velká, ne-li ještě větší než je karavan a to i s kvalitní podlážkou. Ta bývá standardně komplet zařízena jak pro vaření, tak + další lůžka, + další lednice atd. i s možnost sezení např. při nepříznivém počasí a to za stejnou cenu jaká by byla solo (viz obr. u nás)




Upraveno 1krát. Naposledy upravil milošhr (26. 03. 2014 08:06).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 127
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.