Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp SIRENA v Lokvé Rogoznici

Autor dodina 
Kemp SIRENA v Lokvé Rogoznici
13. 07. 2005 20:59
Nemáte náhodou někdo nějaké poznadky o tomto kempu. Na jejich www stránkách www.autocamp-sirena.com ho dosti vychvalujou, ale mě by spíše zajímalý zkušeností lidí kteří zde byli osobně.
Za případné odpovědi předem děkuji
Dodo
Ahoj.Byli jsme tam v červnu 2002. Zrovna ho otevírali a byli jsme tam jako první hosté. Kemp je terasovitý s asfaltovou cestou a jsou tam vysoké borovice. Bohužel jen asi na půlce kempu. Měli tam obchůdek, který ještě nebyl otevřený. Ale majitelé nám požadované potraviny donesli. Sociálky byly dobré. Pláž byla oblázková. Ale nebyla jen pro kemp. Chodili tam i z apartmánů, které byly vzdáleny asi 300 m od kempu. U pláže instalovali sprchy. V tu dobu byl kemp špatně značený. Všimli jsme si ho až směrem zpět z Makarské. V okolí žádná zábava nebyla. Ale nám se tam líbilo.
Letos jedu s rodinou do Chorvatska poprvé a uvažuji právě o kempu Sirena. Je tam prý nádherná pláž a samotný kemp velmi solidní. Zajímalo by mě jen, jak daleko se nachází nejbližší zábava a další zajímavosti o Lokvě a nejbližším okolí. Případně budu vděčná za fotky. Vy, co máte s tímto místem a kempem zkušenosti, doporučili by jste mi ho?

Děkuji mocsmiling smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 111
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.