Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp Vrila Trpanj - ceny

Autor misula21 
Kemp Vrila Trpanj - ceny
25. 05. 2011 20:41
Dobrý den,

nemá někdo informace o kempu Vrila v Trpanji? Hledám ceny (za stan/noc), ale nikde na webech nejsou, ani na jejich stránkách.

Děkuji za případné informace
avatar Re: Kemp Vrila Trpanj - ceny
26. 05. 2011 09:00
Byli jsme se tam podívat v roce 2009,ale vzhledem k tomu,že se nám tam moc nelíbilo /většinou dáme na první dojem,jak nás kemp zaujme/,tak jsme je jen prošli a jeli do Orebiče-kemp Palme. Ceny už nevím,ale je značen jako 3-hvězdičkový,tak by to mělo být asi mezi 20-30EU pro nás dvě osoby s obytným autem. Zátoka a moře vypadá dobře,ale kemp tak nějak "smutně" a prašně. Po zkušenostech již beru informace na webech kempů jako informaci,která nemusí odpovídat zkutečnosti.Pokud jezdíte bez rezervace a soukromně ze stanem,tak nebude problém se ubytovat jinde. Chce to vidět osobně,na vlastní oči.Každému se líbí někde jinde a má každý jiné nároky.

MirekŠi
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 98
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.