Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

poraďte kempy na Istrii

Autor jana k. 
poraďte kempy na Istrii
25. 05. 2011 12:51
Prosím, potřebuji poradit, rodiče chtějí jet v červnu na svoji oblíbenou dovolenou po kempech, ale jelikož zatím měli zkušenosti jen s dalmácií nebo pelješacem, chtějí zkusit letos pro změnu Istrii. Poraďte prosím kemp, který je převážně pod stromy, čisté sociálky a ne moc velký, prostě takový klidný kemp na odpočinutí.
avatar Re: poraďte kempy na Istrii
10. 06. 2011 07:46
Nejjižnější část Istrie = nejčistší moře a kempů dostatek..např. v okolí Puly sm. Premantura je Stoja, Stupice, Runke, Tašalera, Indie, Medulin. Vše je blízko u sebe a není problém si na místě vybrat spinning smiley sticking its tongue out
avatar Re: poraďte kempy na Istrii
10. 06. 2011 08:19
Já bych poradil kemp Stupice v Premantuře. Je to velký kemp, většinou rozmístěný pod borovicemi. Sociální zařízení čisté. V kempu obchod s potravinami, restaurace, sportoviště. Pouze v době, kdy jsme tam byli, se muselo platit za teplou vodu ve sprše.
Hlavní výhodu bych viděl v tom, že kemp je blízko mysu Kamenjak. Tam je nádherné koupání. Když by jste tam ale nechtěli jezdit autem,což je asi tak 4 km (možná míň), doporučuji horské kolo.
[forum.ihvar.cz]
avatar Re: poraďte kempy na Istrii
10. 06. 2011 10:59
Osobně bych mimo hlavní sezónu zkusil i kemp Stoja,procházky do Puly na památky a noční život.Jinak vybavení kempu je na vysoké úrovni,ze vším potřebným. Kemp je hlídaný,večer bývala nějaká hudba.Jediné co může být pro někoho mínusem je kamenité pobřeží. Kemp je sice velký,ale klidný.Možná by to chtělo se poohlédnout až na místě a pak si vybrat.Istrie má velké množství kempů a všechny jsou na vysoké úrovni,klientela převážně západní.Možná,že pomůžou při výběru tyto stránky [www.avtokampi.si]

MirekŠi
avatar Re: poraďte kempy na Istrii
07. 06. 2012 07:41
Od kamaráda jsem se dozvěděl,že pěkný kemp je san polo. S Premanturou se zmiňuje především kemp Stupice.Máte někdo s prvním jmenovaným zkušenost...Jediná výtka byla,že má málo/malé sociálky. Z fotek z ofiko webu nedokážu posoudit,kamarád tam taky byl před 4 roky...Nemá cenu se bavit o cenách,ty jsou přibližně stejné ve všech kempech. Další otázku bych měl ohledně obsazenosti v termínu 28.6.2012 +7dní. Někdo už to bere jako sezónu,někdo jí má až třeba od půlky července...Najde se tam ještě na blint pěkné místo, třeba první řada u moře nebo je to sci-fi?
A jestli mátě někdo srovnání nějakého kempu v Premantuře,který je opravdu klidný,případně jestli kempy dělí na nějaké tiché zóny(mají to tak např.v Holandsku...mládí k mládí,chtěj se bavit, zbytek do jiné části,aby se vyspali...). Do Medulinu jen po silnici nebo jezdí i nějaká loďka? Máme v plánu vzít s sebou kola a jezdit na menší pláže na kamenjak. Díky za info
Re: poraďte kempy na Istrii
14. 06. 2012 11:18
Do Medulinu je kousek (cca 1 km) před Premanturou je molo.
Odvážnější na něm jezdí na kole, ale přejít s kolem se dá určitě.
jarda
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 109
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.