Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp Pineta Savudrija

Autor stepanar 
Kemp Pineta Savudrija
20. 02. 2011 22:08
Byl jste někdo v kempu Pineta v Savudriji? Jaká je tam pláž? Je tam restaurace kam si zajít na večeři? A co procházky po okolí? jeli by jsme s dvěmi malými dětmi a karavanem, díky moc za jakoukoliv zprávu
avatar Re: Kemp Pineta Savudrija
21. 02. 2011 10:55
Tady jsou jejich stránky,kde je vše posáno. [www.istracamping.com] Na Istrii už nejezdíme,poněvadž můžeme zatím jen v hlavní sezóně a to je nejdražší oblast na kemp.Tak proto už jen jih. Jinak převážná část pobřeží na Istrii je kamenitá a někde jsou kameny jak břitva.Ale není se čeho bát,vesměs jsou tam taková plata.Kemp je nahoře,tak je třeba chytit i počasí.Jinak kempy na Istrii jsou vesměs na vysoké úrovni,jezdí tam převážně ta "lepší" západní klientela,tak tomu musí odpovídat i nabídka tongue sticking out smiley Pro malé děti je vhodná oblast kolem Omiše např. kemp Geleb [www.kamp.galeb.hr] a nebo kempy v Omiš-Duče,kde jsou kempy přímo u moře tak 10m a děti se zde mohou válet a hrát s pískem celý den,moře je zde mělké,tak se člověk o ně nemusí bát. Jede se stále po dálnici.Je to sice o trochu dál než ta Istrie,ale lepší počasí a nádherné večerní procházky,mnoho restaurací a dokonce atrakce a kolotoče pro děti v Omiši.Je to jedna s "nej" oblastí,kde se každý rok na pár dní stavíme.

MirekŠi



Upraveno 1krát. Naposledy upravil tvsat (21. 02. 2011 11:11).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 201
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.