Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kemp Kupari ( Dubrovník )

Autor Lukas 
Lukas
kemp Kupari ( Dubrovník )
26. 06. 2005 16:34
Prosím Vás o info o tom to kempu a hlavně možností, co se týká koupání. Mám tim namysli pláže a prostředí. Děkuji všem za pomoc...
Nazdar,loni jsem byl v autokempu naproti Kupari(ATC Kafé-bar), co se týče koupání máš dvě možnosti, jít na poměrně nacpanou pláž,nebo přejít do areálu bývalého komplexu hotelů,bývalého protože je ještě poškozený z války a tam být v klidu na oblázkové pláži(chodí tam domácí)Ačkoli jsem v Kupari nebyl ubytován, prošel jsem si ho a myslím,že je to velmi slušně zařízený kemp(ceny bohužel neznám). Závěrem tedy doporučuji hlavně kvůli Dubrovníku a klidu.
Nazdar,loni jsem byl v autokempu naproti Kupari(ATC Kafé-bar), co se týče koupání máš dvě možnosti, jít na poměrně nacpanou pláž,nebo přejít do areálu bývalého komplexu hotelů,bývalého protože je ještě poškozený z války a tam být v klidu na oblázkové pláži(chodí tam domácí)Ačkoli jsem v Kupari nebyl ubytován, prošel jsem si ho a myslím,že je to velmi slušně zařízený kemp(ceny bohužel neznám). Závěrem tedy doporučuji hlavně kvůli Dubrovníku a klidu.
V Kupari jsme byli v r.99 a vydrželi jsme tam 1 noc. Všechno bylo rozsekaný válkou, betonová plata na pláži s jamkama od kulometu, apartmány zarostlý roštím apod. Kemp měla stará babka na zahradě, vodu do sprch ohřívala na střeše v barelech. Patrně to už dali trochu do kupy, ale jak slyšim Kupari, jdou na mě mdloby.
Kat
Re: kemp Kupari ( Dubrovník )
01. 09. 2005 17:01
V Kupari jsem byla letos v léťě. Spali jsme v kempu Kupari, ve srubech. Co se týče pláží, máte na výběr prakticky ze tří- jít na Kuparskou pláž, která je méně obsazená, ale i přesto představuje komfort, na Srebreno, která bývá obsazená do posledního místa a kde se nacházejí resturace, zmrzlinové stánky a suvenýry. Třetí možností jsou malé plážičky obklopené útesy, které poskytují soukromí. Zábavu v Kupari nenajdete, nepořádají se tam žádné diskotéky, to až možná v nedalekých Mlinech(cca.2km kolem pobřeží) nebo v Dubrovníku či Cavtatu, kam se dostanete autobusy nebo auty.
Co se týče kempu, je vybaven normálně, nic extra, to nejnutnější tam najdete-recepci, pekárnu, restauraci. Co se mi tam teda ale fakt nelíbilo byly sprchy a záchody, ty jsou tam všechny v katastrofálním stavu. Musíte ale brát na vědomí, že se tam všechno teprve renovuje, válka tehdy skončila právě v Kupari. Najdete tu také market, podobá se českému Kauflandu, najdete tam vše, i módu. Je tu také pošta a pár restaurací. Pokud chcete mít klid od Čechů, jeďte tam, tam potkáte akorát Italy a Francouze!
O Kupari uvazuji na pristi rok, pravdepodobne taky do srubu. Chtela bych se zeptat, v jak moc katastrofalnim stavu jsou sprchy a zachody a jak daleko je k vode. Dik za odpoved.
Kat
re Mirka2
25. 12. 2005 22:08
Když jsem dostala instrukce našeho zájezdu, bylo tam jasně napsáno, že k vodě je to 200m. Je to tak 1 km. Z kempu musíte přes hlavní silnici, která vede celým městem a někdy jsme velmi dlouho čekali, než jsme mohli projít, protože se tam nikde blízko nenachází přechod. Potom musíte projít kolem komplexů s bývalými hotely, a tak po 15 minutách se dostanete k pláži. V tomhle směru to bylo velmi nepraktické, denně jsme se tahali s věcmi a dlouhá cesta byla únavná, ale zvykli jsme si. Co se týče sprch a záchodů, nevím přesně jak je Vám mám popsat. Museli jsme se sprchovat v žabkách, na zemi se nedalo stát (strašná špína) jinak voda tekla teplá pořád, elektrika byla také dostupná. Těch čtrnáct dní se v těch sprchách přežít dalo, ale nečekejte, že se tam opřete o zeď a tři hodiny si budete hovět pod teplou vodou, myslím, že budete ráda, když z těch sprch zase rychle odejdete. Ale jak říkám, čtrnáct dní se tak přežít dalo. On je nejhorší ten první šok, za ty léta co jsem jezdila na dovolené jsme jezdili jenom do soukromých apartmánů, kde bylo krásně čisto. Slibují, že to tam do několika let spraví, ty sprchy. Pokud máte ještě nějaké dotazy o tomto kempu, ráda Vám je napíšu, ozvěte se na email.
Re: re Mirka2
25. 12. 2005 23:33
s jakou cestovkou jsi to jela??
příště napiš že jejich informace jsou falešné a je to . když mi někdo něco slibuje a pak je to o 100% horší tak bych si to pro sebe nenechal.jed sama a tam kam tě to tahne , naslepo a uvidíš jak je to super ahoj
Re: kemp Kupari ( Dubrovník )
17. 01. 2006 11:01
Pokud máte někdo zájem, mohu zaslat kontakt na pronájem vybavených stanů v tomto kempu
Více info na linapetr@seznam.cz
mad
Re: kemp Kupari ( Dubrovník )
24. 01. 2006 12:58
V Kupari jsme v roce 2004 neplánovaně zůstali 3 dny (problémy s pneumatikami angry smiley ) a ačkoliv jsem jako řidič a ochránce rodiny nebyl v dobrém rozmaru, bylo to fajn. Byli jsme v kempu, který je od hlavní silnice směrem k moři (jméno si bohužel nevzpomenu). Výhody - čisto, milí pracovníci kempu, kousek "supermarket" neboli samoobsluha, restaurace, k moři cca 500m. Nevýhody - vlasně jediná, a to téměř naprostá absence stínu, je to asi nový kemp a tedy nemá vzrostlé stromy. Koupání fajn, musím ale potvrdit, že v okolí byla pořád vidět válka (rozbité hotely). Mám projetých několik kempů v HR i jinde po Evropě, na týden bych tam asi nejel, ale jako přestávka po cestě do Monte Negro to bylo fajn. V případě zájmu zkusím vyhledat podrobnější informace.
Moneo
Re: Alda
03. 03. 2007 16:04
tak si uvedom ze to bylo tak pred 18 lety...
Re: kemp Kupari ( Dubrovník )
10. 03. 2007 15:38
Letos v červnu pojedu do kempu Kupari do srubu s CK Atlas Adria. Má někdo zkušenosti s tímto pobytem ? Zajímá mě jakákoliv podrobnost. Děkuji předem.

Chtěl bych se zeptat pana MONEO: Co bylo před 18 lety? Patří vůbec Vaše odpověď k nějakému příspěvku na téma Kupari ?
Ašek
Re: kemp Kupari ( Dubrovník )
18. 07. 2007 08:21
Chystáme se v září do Kupari. Můžete, prosím , napsat jak jste byli spokojeni s ubytováním ve srubech, jak je daleko k moři, zda se dá dojít pěšky kolem moře do Dubrovníku (nebo kam se dá dojít pěšky vůbec), jaká jsou kola na půjčení, a jestli je terén na in-line (asfalt)?
Děkuji.
Ašek
dala1
Re: kemp Kupari ( Dubrovník )
12. 07. 2008 16:39
tak letos je KUPARI dead yawning smiley
Re: kemp Kupari ( Dubrovník )
14. 09. 2008 10:40
projeli sme letos chorvatsko, na jednu noc sme zakotvili v kempu Kupari a nic horsiho sme nevideli... jak uz nekdo psal, vse rozsekany po valce, plaz od kempu daleko, zadny turista, proste mrtvo.Dostal se nam do ruky letak, kemp na nem vypada uzasne, plaz taky, rozbourane domy tam radeji ani nejsou videt.... Kemp nas vysel na 112 kun (mimo sezonu, zari) , takze nejdrazsi ze vsech kempu..kupari uz nikdy:-))) depresivni misto ....
avatar Re: kemp Kupari ( Dubrovník )
24. 03. 2010 10:01
..mozna se blizka na lepsi casy kempu Kupari.Chce jej koupit kanadsky miliardar Frank Stronach majitel ctvrtinoveho podilu MAGNA.Cena by se mela pohybovat okolo 200 mil. €





Upraveno 1krát. Naposledy upravil Fanky (24. 03. 2010 10:32).
Re: kemp Kupari ( Dubrovník )
24. 03. 2010 20:46
Keby to tak bolo ...Fakt je Župski záliv kde okrem Kupari sú aj Mlini atď by zase získal tu krásnu amfitetrálnu panorámu bez kazu..
Problém je v tom , že zdevastované, kedysi luxusné hotelové komplexy ktoré sú na obrázkoch i rovnako ako kemp (situovaný až za magistrálou ) patril JNA ,teda Juhoslovanskej ramáde . Hlavný problém je v tom , že lukratívne územie zrejme armáda získala nie právne čisto a tak sa tam krížia viaceré vlastnícke a reštitučné nároky a chyby pozemnoknižných súdov s ktorými sa nevedia vysporiadať. Ináč by tento komplex ako aj priľahlý vtedy krásny park vo forme arboréta ako aj vily v ňom už dávno niekto z domácich dravcov sa pokúsil privatizovať.
Len na okraj . V roku 1983 mi 9 ročnú dcéru perfektne po popálenine ošetrili práve v liečebnom zariadení hotela . Lekár z Vojvodiny bol perfektný , mal ale podmienku návštev . Nesmela prehovoriť, aby sa neprezradilo , že nie som vojak JNA . V čakárni preto povedala len "dobar dan " keď sa jej prihovárali a počul som ako si ľudia šepkajú " aha malá je aj ináč postihnutá .....ale pomohli.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 66
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.