Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Doporučení kempu

Autor Joe A. 
Re: Doporučení kempu
18. 06. 2020 07:40
Děkuji za odpovědi, máme projeto za 20 let hlavně Pelješac, jak do kempu (Nevio), tak po apartmánů (Borak, Orebič, Potočine, Perna) . Potom Murter (Kosirinu) a Istrii (Premanturu, Koversadu a několikrát Valaltu). Všude bylo krásně, ostatně jako po celém Chorvatsku, letos chceme zkusit právě ty ostrovy - Cres, popř. Krk, Lošinj. Tak všem přeji krásnouuuu dovolenou.
Re: Doporučení kempu
19. 06. 2020 05:34
Na Cresu se nám líbily Kovačine a Slatina.Jinak jsme teď byli vedle Nevia v Lavandě.Uplně nový kemp a super.
Re: Doporučení kempu
27. 06. 2020 14:26
Krk je totální top kemp Ježevac, změněný je Politin. Něco u Vrbniku. A za Punatem smer Baska.
V Basce je top adac kemp Bunculuka fkk. Doporucuji ale nejezdit tam smiling smiley
Re: Doporučení kempu
27. 06. 2020 14:27
Bezva je kemp na Hvaru Jelsa.
Jinak jak pise Tvsat i Peljesac ma parádní mista.. Viganj s vyhledem na Korculu..
Re: Doporučení kempu
21. 06. 2021 14:25
Vloni jsme navštívili na Cresu Baldarin - pro mne TOP (klid, příroda, krásné moře) a Uliku na Istrii. Pokud vše vyjde, chceme letos vzít dva malé vnoučky, doporučíte Polari u Rovinje nebo Čikat - ostrov Lošinj? (pro mne pěknou přírodu a moře, pro vnoučky nějaký bazén a hřiště)? Klidně i jiná doporučení. Děkuji a přeji krásnou dovolenou.
avatar Re: Doporučení kempu
23. 06. 2021 12:29
Rad bych vedel jaka je situce v kampech. Hlavne mne zajima mnouzstvi lidi. Kdekoliv prosim o info. Jak plaze, zda je vsude narvano, jako vzdy ?
Re: Doporučení kempu
26. 06. 2021 16:32
No tak vzhledem k tomu co se děje, bude narváno úplně všude, pokud nebudeš na na nejnižším ostrově.
Re: Doporučení kempu
18. 11. 2021 19:18
Ahoj prosím o doporučení kempu s takovým tím vodním hradem,v létě jsme se vraceli z Pelješacu a mladej zahlídl v zátoce tuto vodní atrakci,jenomže patřila k hotelu.Tak hledáme kemp kde by to měli nebo něco podobného.Dík mocsmiling smiley
Re: Doporučení kempu
08. 05. 2022 14:15
No u kempu jsem to neviděl úplně. Možná někde "tisícihlavý" kemp na Istrii. Nebo kolem Makarské zkus.
avatar Re: Doporučení kempu
09. 05. 2022 07:51
Ať je to, kde je to, ať to patří komukoliv, není to zadarmo a musíš platit.
Mám dojem, že jsem hrad viděl v Rabacu u kempu Oliva (tenkrát se tak jmenoval). Ale byly tam i tři hotely, říkali jim květinové, protože se jmenovaly po květinách. Si pamatuji jen Narcis.....už je to pár let.
Re: Doporučení kempu
10. 05. 2022 20:29
Vždycky je to v zátokách u velkých hotelů. Dítě tam může od 6ti let a stejně platí. Celý den tuším 600 kuna. Dá se koupit i na hodinu. Dostaneš pásku a vestu. To obecně. Teď konkrétně:
- pokud paří slunce a tato atrakce není namočená od předchozích návštěvníků, neuvěřitelně se na tom dá spálit.
- je to zábava, ale jsou tam i nebezpečné úseky. Pro děti které jsou malé to fakt není.
- často je hlavní atrakcí "průskok" přes vodu. Na ponton se blbě leze dospělému, co nemá buchty na břichu a není cvičený. Ono z vody je to totiž více jak 40cm vysoké. A hýbe se to. Není to jako bazén s okolním pevným lemem.

- poslední, když už to adolescenti před vámi namočí, pro změnu to zase klouže až moc.

Závěrem pro mlaďochy je to super. Pro rodiče s fakt prvňáky je to o hubu ve chvíli, kdy kolem vás hrajou na hoňku na tomhle ti velcí, nebyly bychom jiní.

Ale pokud to máte možnost vyzkoušet po ránu, tak si to před tím, než něco začnete překonávat, namočte . A pokud tam budete sami, užijte si to!!!

60 minut vydrží málokdo. Já jsem po 40 lezl totálně k.o. s málem utopeným synem a prosil ženu ať to jde dočerpat, ta přišla po 15 minutách nadšená, že je to lepší jak celoroční tělocvična smiling smiley
Re: Doporučení kempu
11. 05. 2022 09:14
Tenhle nesmysl už hyzdí i Drašnici. Vesta pro malé děti? Neviděl jsem. Hluk od řvoucích dětí, zabraný dost velký kus vody. Jen na pláži v místě hradu je méně lidí, protože nevidí pořádně na vodu.
Absurdum je na Makarské. Tam je voda ucpanâ nafukovacíma nesmyslama v hodně velké ploše.
Re: Doporučení kempu
11. 05. 2022 10:01
Souhlasím. Já jen, že jsem na tom byl. Jako pro děcka když chceš jednou, 2x dobrý. Ale my chodíme z konce Gradace, tak 2x za 14dní. Prostě taky z toho nejsem urvanej. Ale kdyz jsem na tom byl, tak jsem urvanej skoro byl smiling smiley
Re: Doporučení kempu
11. 05. 2022 11:23
Že bych to letos zkusil? Pouští na to 50+++? Nebo je podmínkou přistavená sanitka?smiling smiley
Re: Doporučení kempu
11. 05. 2022 16:15
Michale věk je OK, kdysi na Pagu jsem koupil 2 x vstupné na 3 hodiny. Střídali jsme se všichni a po půlce času z únavy tam již nikdo nechtěl. Hlavně se na to fakt blbě leze, děti proto že jsou malé a já skrz pupíček právě před tou 50 tkou. thumbs up smiley
Re: Doporučení kempu
18. 05. 2022 07:33
Pouští tam kohokoli. 50++ je v klidu a sanitka asi není potřeba. Ale jak píše Filhou, blbě se na to z vody leze.To máš po 4 pokusech břišáky jak po 14 dnech v posilce. Ale vstkutku pokud mátě děti - tak za předpokladu, že vás nebudou ohrožovat větší děti - bych to neodsuzoval okem a uchem, ale šel to zkusit. Je to děsná sranda, adrenalin a člověk si řekne, kolik toho jeho tělo umělo a třeba zapomělo... .)
avatar Re: Doporučení kempu
14. 06. 2022 12:16
Podle kamer je skákací hrad i v Igrane na "městské" pláži .Ale chybí tam ten kemp.....thumbs up smiley
[www.hribi.net]
Re: Doporučení kempu
19. 07. 2022 12:23
Vím, že už bylo skákacího hradu dost, ale před chvílí jsme si púlhodinku dali. Mám toho plný brejle a nařehtali jsme se více než dost. A i bez té sanitky pro 50++. Dáme určitě opáčko.
avatar Re: Doporučení kempu
09. 08. 2022 08:23
Ale to všechno víme, že?
[www.garaz.cz]
Re: Doporučení kempu
09. 08. 2022 13:37
Článek psal někdo kdo v kempu nikdy nebyl.Alespoň do těch opravdu dobrých nikdo nebude jezdit.
avatar Re: Doporučení kempu
09. 08. 2022 17:22
Podle mne, co člověk to názor.
Já už taky určitě nebudu jezdit ani do těch opravdu dobrých, co nemají reklamu, ani do těch opravdu dobrých, co reklamu mají
Kempy jsou mi už "ukradené" skoro 15 let. Cena skoro stejná jak v apartmánech, nevýhod fůra, takže kempy už adié,
Re: Doporučení kempu
10. 08. 2022 19:10
Myslel jsem že do vlákna o kempech píší ti co tam jezdí či chtějí jezdit ,ale možná někoho zajímá že jste v kempu 15let nebyl.Patrně to má ještě pro hodně lidí své kouzlo a výhody což je vidět na obsazenosti.A neříkejte že se dostanete na cenu 20E na den (od 1.9.) pro dva třeba v Orebiči,Splitu nebo Novalji.
avatar Re: Doporučení kempu
11. 08. 2022 12:43
Myslím, že sem může přispívat o kempu (kempech) i ten, co "pod stan" v současnosti nejezdí, ale třeba před pár lety jezdil.
Jestli někdo chce, ať si zavede vlákno "Nedojedovy kempy" a v něm pak může rozvíjet svůj talent v tom, který kemp je dobrý, lepší, nejlepší a který ne. A kdo může přispívat a kdo ne.
To že napíšu...."15 let"....neznamená, že jsem v tomto období v kempech nebyl. Byl, vždy jen na jednu noc.
Abych se nemusel trmácet v kolonách z pátku na sobotu, tak jsme vyrazili v pátek s kuropěním, odpočatí, krásně na pohodu, bez kolon a čekání kdekoliv, s příjezdem do různých kempů v odpoledních hodinách. Tam jsme strávili v klidu noc a ráno přejeli z tohoto nejbližšího kempu na naše pobytové místo s nástupem v sobotu. Opět bez stresu.
Re: Doporučení kempu
11. 08. 2022 13:00
A k té ceně. Pokud je myšlena za parcelu v kempu, tak je to nářez. Vše, včetně střechy nad hlavu, si musím přivést. App pro dva v této době se dá sehnat za 25 éček, mám kolem sebe zdivo, vlastní kuchyň, vlastní koupelnu se záchodem.
Jako má rád někdo blondýny a jiný vdolky, tak si někdo nedokáže představit bydlen jinak, než v kempu, zrovna tak jako v app či hotelu. Je to jeho svobodná volba. Stejně jako to, do kterého vlákna bude psát.
Re: Doporučení kempu
11. 08. 2022 19:03
Zdálo se mi jen divné že má pan potřebu všem zdělit "kempy jsou mi ukradené a kempy adie"zrovna zde.Nedavno to napsal trochu jinak.
" současné době budu raději týden v hotelu s all inclusive, než 10 dní pod stanem , nebo v přívěsu, či v mobildomku. Finančně to vyjde skoro na stejno, ovšem zázemí je v hotelu mnohem lepší.
I když to z předcházejících vět nevyplývá, tak považuji naši první dovolenou v Chorvatsku pod stanem na Murteru v kempu Slanica za nejlepší dovolenou v HR vůbec. "
To že máte "kolem sebe zdivo, vlastní kuchyň, vlastní koupelnu se záchodem"je scestné.Před Vámi tam spali stovky lidí.Svuj záchod máte patrně doma.Zato v kempu Vám mužů říct že spím na své matraci, peřinách a kuchyň mám opravdu svoji.
Tomu že je cena v apartmánu v destinacích co jsem psal nevěřím.Za 500kč neseženete pro dva nocleh ani u nás.
Ale je dobré že si zde může psát každý co chce.👍😎A kdyby někdo hledal informace ohledně kempování samozřejmě rád poradím a přeji všem krásnou dovolenou.😁
avatar Re: Doporučení kempu
12. 08. 2022 07:44
Ano, někdy a někde musíš i s Chorvatskem začít.
No a my začali pod stanem na Murteru v kempu Slanica. Opravdu pobyt k nezaplacení. Zřejmě proto, že to bylo v HR poprvé. A rozhodně to nebylo tehdy pod stanem naposledy. Byli jsme například v kempech Slanica, Kosirina, Plitka Vala, Adriatic, kemp Žalo, kemp Vranjica, kemp Šibuljina, kemp Blato, kemp Planik v Ražanaci, kemp v Baško Polje, kemp Galeb v Omiši., kemp Filko. V některých i opakovaně.
To, že kempy v současnosti jsou pro nás tam kde jsou, je dáno nejspíš tím, že jsme poznali pro pobyt jiný "servis", který nám s přibývajícími léty začal vyhovovat víc. Možná jsem to napsal "drsněji" a "pána" N. to urazilo. Tímto se mu omlouvám, aby z toho neměl třeba pupínky.
Samozřejmě kempy pro "pána" nezatracuji. Třeba též vývojem ke stáří projde přes stan, apartmán, hotel s polopenzí až k hotelu s all.
Takže ať si každý v HR pobývá kde chce a jak chce a jak mu to vyhovuje.
avatar Re: Doporučení kempu
09. 11. 2022 10:31
Ahojte,a čo kemp Vala-Mokalo/Orebič ?
Je to na okraji s naozaj peknou plážou-aspoň na fotkách a streete yawning smiley a ponúkajú okrem stanovania aj apartmány ,čo by som si
ako ubytovanie vedela predstaviť.smiling smiley
Re: Doporučení kempu
13. 01. 2023 09:26
Ahoj, nechtěl by se někdo přidat k naší prázdninové dovolené?
Jezdíme již více jak 2o let do kempů pod stan, toto léto bychom se znovu chtěli vrátit na Pelješac. Rádi poznáme nové kempaře.
Manželé od Val.Meziříčí
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 58
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.