Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Děti a vlastní stan v kempu

Autor rozmazleney 
Děti a vlastní stan v kempu
09. 07. 2010 10:17
Dobrý den,
poradí mi někdo? Snažím se zjistit, jestli je možno ve všch kempech postavit i vlastní stan, kolik to zhruba stojí a také vlastní zkušenosti s kempama na pobřeží chorvatska? Máme 4 děti a zajímalo by mne, které jsou nejvhodnější? čísté toalety, sprchy, vyžití, děkuji!!!!!!!
Re: Děti a vlastní stan v kempu
09. 07. 2010 10:44
Teď se chystáme do Chorvatska poprvý, se třema dětma do vlastního stanu. Myslím, že s vlastním stanem není problém nikde. Po pročtení všech možných diskuzí a odkazů jsme vybrali u Živogošče kemp Dole, případně Boban, to se rozhodnem na místě až tam dorazíme.
Re: Děti a vlastní stan v kempu
09. 07. 2010 11:06
Zatím ty kempy, které jsem navštívila neměly žádné omezení co se týká postavení vlastního stanu.Spíše jestli byla ještě vůbec volná kapacita.Pak také záleží na velikosti stanů a místě v kempu.Některé kempy s teráskami jistě nepojmou velké stany pro větší počet osob.Myslím si ,že se to nedá tak jednoznačně, říct jelikož každý kemp má víceméně vlastní specifikum.
No a co se ceny týká i v tom jsou odlišnosti.Někde se platí za noc,někde počet dnů.Někde zvlášť počet osob a dopravní prostředek a počet stanů ne.Jinde každé zvlášť:stany,osoby,dopravní prostředky.
No a sociálky to je taky různé.Podle toho jestli je to kemp v soukromí,nebo maličký,nebo velkokapacitní.Taky závisí na počasí a počtu lidí.Pokud je hodně lidí a bylo by horší počasí a mají teplou vodu jen na slunce pak může být nedostatek.No a také na ochotě majitelů investovat.Obecně do sprch v botech ale to není nic mimořádného.Někoho mohou překvapit jen lehké závěsy místo dveří s kterými si sebemenší větřík pohrává.
Asi to chce si předběžně vybrat alespoň lokalitu,vytypovat možné kempy a jít po konkrétních informacích.
Jiná cena jih,ostrovy,sever...Pak ještě i otázka zábavy protože někde není zhola nic jen příroda a moře a pak jsou i zábavné kempy.Dovolená pod vlastním stanem je vždy tak trochu sázka do loterie.Může přijít bouře a máte třeba i po přístřeší.
Re: Děti a vlastní stan v kempu
10. 07. 2010 17:29
Kempu Dole urcite problem nebude cenik je zde odkaz
Cenik Bobanu zde odkaz
V kempu Dole je dostatek mista doporucuji zapichnout stan v casti blize k Blatu, ale to uvidite.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 102
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.