Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kemp FKK Solaris u Poreče

Autor Evíku 
Kemp FKK Solaris u Poreče
10. 05. 2010 12:51
Chceme letos poprvé vyjet s karavanem do kempu, prosím o radu a vaše hodnocení kempu Solaris u Poreče, popř. jaký kemp doporučíte? Děkuji.
Re: Kemp FKK Solaris u Poreče
10. 05. 2010 12:58
Kemp Solaris je velmi oblíbený . Bývá často plně obsazen.
Re: Kemp FKK Solaris u Poreče
10. 05. 2010 13:40
Renáto díky moc za odpověď, ještě bych se chtěla zeptat na bližší podrobnosti - zábava pro 10leté děti, mládež, koupání - šnorchlování, a zřejmě pokud bychom chtěli jet v první polovině července, bude nutná rezervace, hlavně, pokud bychom chtěli místo přímo u moře? Předpokádám, že ano, nebo jaké máte zkušenoti vy.Děkuji
Re: Kemp FKK Solaris u Poreče
10. 05. 2010 14:08
Koupání si můžete vybrat-jestli chcete oblázky, betonová plata, tráva. Do vody ve většině případů pozvolný vstup, někde po schůdcích do hloubky. Kde nejsou oblázky, tak raději boty do vody. Šnorchlovat se dá kolem celé délky pláže. Zábava pro mládež (podle věku) diskotéka, pro děti pískoviště, prolízačky, vyjížďky na koních, půjčovna kol, šlapadel, minigolf, tenis. Po středisku jezdí vláček. Rezervace nutná myslím bude. Zvlášť o prázdninách. Pokud máte zájem, tak mohu zajistit. V soukr. zprávě jsem Vám poslala e-mail. Známým jsem už místo zajišťovala v polovině března.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 100
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.