Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Orašac-camping Pod maslinom

Autor LOVA 
avatar Orašac-camping Pod maslinom
28. 04. 2009 18:56
Dobrý den, nemáte prosím někdo vlastní zkušenost s tímto kempem? Budu vděčný za podrobnější informace. Předem Vám děkuji. WWW stránky kempu již znám.
Re: Orašac-camping Pod maslinom
30. 04. 2009 12:51
Ja som bol v tomto kempe minulého roku. Strávil som tam pekných 15 dní. Kemp sa nachádza pri hlavnej ceste, je maličký asi na 40 stanov, majitelia sú úžasní. V sezóne dosť plný. Veľa ľudí ho využíva ako prenocovanie, asi kvôli Dubrovniku. V sociálkach stále teplá voda, čisto. Jediná nevýhoda - k pláži je asi 300m ale veľmi veľký kopec, prevýšenie cca 100m. Obchod v neďalekej dedine, reštaurácia žiadna, resp. malá konoba na pláži.
Re: Orašac-camping Pod maslinom
30. 04. 2009 22:20
Dobrý večer.
Mé poznatky z tohoto kempu jsou následující.Ano je to menší kemp rodinného typu.Pečlivě udržovaný co do čistoty sociálek,poměrně dodržovaný i večerní klid.Teplá voda,možnost zaplacení praní prádla v automatce,internet na počítači vedle recepce na stolíku.Lednice velké společné i dva mrazáky.To bylo předloni.Stav lednic odpovídá všeobecnému používání.Neztratilo se nám ale v lednicích nic,ani pivo ani slivovice.Možnost koupení balených zmrzlin na recepci.Výběr i ceny vcelku slušné.Jinak další občerstvení je možné koupit dole na pláži v restauraci.Pivo,alko,nealko,pizza,saláty,zmrzliny běžný standart v nabídce.Jinak přes hlavní cestu naproti informačnímu stánku ,cestička nahoru do vesnice,kde od kapličky směrem vlevo i v pravo byly dva potravinové obchody.Každý kousek cesty.Pečivo čerstvé bylo i večer a otevřeno asi do devíti,ale to již nevím přesně.Kromě jídla i běžná drogerie,plážovky,kruhy,lehátka a jiné letní potřeby.Za kaplí byla hospoda pro domácí,ale tam jsme nebyli.Nepříjemné bylo jen přecházení přes hlavní cestu pro děti ale docela často tam měřili rychlost tak to šlo.
To ,že je kemp blíž frekventované silnice se mi nezdálo jako problém.
Převládají parcely pro stany pod rohovníky,olivami takže stín i pro velké stany.Malé stany úplně v pohodě v nižší části.Možná v sezoně bez domluvy by mohl být problém pro velký stan pokud by bylo obsazeno ale je možná domluva předem.Jen jedna část byla méně ve stínu.
Kemp mají ve velké oblibě Poláci.Ale jinak všechny národnosti.Němci,Francouzi,Nizozemci.Kultura minimální,možná byly dvě disko v měsíci.Nepujčují ani lodičky,ani jiné vodní atrakce tam nejsou.Pouze neskonale úžasná čistá voda,kousek od břehu jsou ježci takže boty bych doporučila.Pláže dvě kamínkové a betonové velké molo .Pláže nejsou velké .Možná bych řekla,že z kempu na pláž je i 500 m,velmi prudká asfaltová cesta.V dopoledních hodinách se dá jet dole i autem,asi 10 parkovacích míst.Domácí parkují i po okrajích cest.Kvůli malému línému synovi jsme několikrát tak jezdili.U parkoviště wc neplacené a u mola placená sprcha.Nad pláží strmý skalnatý sráz.Naproti ostrůvek Koločep a docela hodně různých lodí plujících v dáli.Takže i podívaná.Často i velké vlny.Teď musím odjet ale jestli budou ještě dotazy tak doplním.
avatar Re: Orašac-camping Pod maslinom
05. 05. 2009 17:55
Děkuji Vám za Vaše příspěvky!
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 148
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.