Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????

Autor Sara 
ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
28. 02. 2008 15:36
Zdravím fórum. Několik měsíců jsem tu nebyla a zabralo mi dost času "přechroupat" všechny nové příspěvky. Dělala jsem si naději, že tam najdu odpověď na moji letošní otázku, ale protože toto téma tu dosud nebylo/ ať prominou ti, kdo o tom vědí více/, dovolila jsem si založit nové téma.
Pelješac znám poměrně dobře, ale veškeré moje aktivity končily vždy nejdále v Orebiči a dále je to pro mne země neznámá. Po letech pohodythumbs up v Boraku se naši "puboši" vzbouřili a chtějí někam jinam. Do větších míst jako je Orebič se mi nechce, protože máme rádi svůj klídek, ale na druhou stranu nelze tlaku dětí odolávat do nekonečna. Hledali jsme tudíž nějaký slušný kompromis a v jednom průvodci jsem narazila na Loviště. Podle toho co je tam psáno, by to mohlo být pro nás "bingo", ale průvodce se píše a voda teče. Zajímalo by mne, zda někdo z "fóráků" toto místo zná, nejlépe pokud tam bydlel a mohl by z vlastní zkušenosti sdělit klady i zápory tohoto místa. Nechci spoléhat jenom na oficielní články a není nad osobní zkušenost. Budu vděčná za každý střípek informací o plážích, možnostech ubytování, infrastruktuře a pod.
Děkuji všem kdo přispějí a těším se na léto.spinning smiley sticking its tongue outSára
Re: ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
28. 02. 2008 17:54
Sice jsme tam nebydleli, ale vždy tam zajedeme. Je to na Pelješacu "konečná", dál cesta nevede. Klidné, hezké místo, spousta hospůdek, ceny přijatelnější než ve Viganji , možnost ráno koupit od rybářů čerstvé ryby, pozvolné pláže, v místě tuším 2 obchody, kostelík, pošta. Možná bych našla i pár fotek
Re: ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
28. 02. 2008 19:37


[



nebylo zrovna nejlepší počasísad smiley , .Místo je v zálivu a zdálo se mi že tam byl dost velký lodní provoz.-rybáři
Re: ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
28. 02. 2008 20:24
Taky jsem se tam jenom zajel podívat, nějak mě to tam nenadchlo, jako na nějakým rybníku špinavá voda a smrad, řekl bych že kanalizace z baráků okolo zátoky vede do moře.
Re: ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
28. 02. 2008 21:09
smejkali - tohle nevím, my se tam nekoupali, v přístavu ta voda nebyla nejčistější, ale to nikde není. Ale tam dál, až za tím kempem se mi voda zdála čistá, ale, pravdou je, že jsme tam byli v polovině září, takže možná už málo lidí, malo špíny.
avatar Re: ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
28. 02. 2008 22:57
...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Bessy (08. 03. 2008 11:11).
Re: ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
29. 02. 2008 09:27
Podobně jsem jako Smejkali jsem se byl v Loviště podívat, jestli by nás nezaujalo pro nějakou budoucí dovolenou. Mohu potvrdit mínění z jiných příspěvků.
Já bych uvažoval o jiném místě Podobuče, Viganj,Trstenik, okolí Stonu, Mljet nebo prostě ještě jiná místa.
Re: ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
29. 02. 2008 17:51
Děkuji moc Gině a prosim moc o nějakou tu fotečku.Ty co tu přibyly od Brada zase až tak vypovídající hodnotu nemají, navíc to vypadá jako v období hluboké posezony.Krom toho z velkého lodního provozu je vidět jenom jedna jachtička,navíc i ta restauračka zeje prázdnotou. Možná na fotkách od Giny toho bude vidět víc. Uvítala bych moc někoho, kdo tam byl v sezoně.
Hezký víkend přeje Sára a děkuji všem za dosavadní příspěvky
Re: ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
29. 02. 2008 21:20
Byli jsme se tam kuknout v roce 2006, naprostý souhlas se Smejkali i Petrem.ms.
Takové ,,Mexiko, těsně po přestřelce,,
Konec světa - všude se pak musíš vracet, 1x vidět stačí...
P.S. Ubytování tenkrát v Boraku - Liljana -SUPER
Re: ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
01. 03. 2008 16:46
Pro Sáru :

Chorvatsko mám ráda a toto forum sleduji a čtu si v něm hodně často. Zatím jsem neměla potřebu se zapojit, ale jak to tak pročítám, nedá mi to, abych nepřispěla se svojí troškou do mlýna.Jezdím každý rok jinam, počínaje Istrií a konče i Černou horou a mohu říci , že každé místo má svoje. Nikde jsem nebyla vyloženě nespokojená, všude jsem si našla to pěkné, co mi bylo nabízeno. V Lovišti jsem byla s rodinou v roce 2006 na přelomu července a srpna. Pokud bych měla popsat celkově pocit, pak jsme byli spokojeni. Ubytování v soukromí bylo na špičkové úrovni. Pláž je tam oblázková, s mírným sklonem dna, čistá a i když byla plná sezona, rozhodně nebyla plná.Hodně jsme chodili i směrem na Mirce, kde je spousta malých zátočinek s miniplážemi, kde bylo naprosté soukromí. Ostatně takové plážičky jsou po celém pobřeží okolo Loviště. Voda byla za celou dobu našeho pobytu naprosto čistá, dá se říci, že průzračná.Rozhodně jsem já, ani nikdo z rodiny nezaznamenala nějaký zápach nebo smrad, jak se tady psalo. Uspokojovalo nás i to, že bylo kde nakoupit, zásobování podle mne bylo dobré.Večer bylo kde posedět, protože malých restauraček a kavárniček je tam několik. I pro naše děti tam byla zábava, protože v největší hospodě na okraji Loviště se pořádaly zábavy. Naše zážitky jsou tedy podobné jako má Gina. Sáře bych ráda poslala nějaké fotky, ale jsem starší generace, s počítačem moc neumím a navíc fotím stále na starý klasický fotoaparát a takové fotky se prý musejí nějak kopírovat. Ono každému se líbí něco jiného a tak mám pro Sáru doporučení. Zkus to, uvidíš sama, ale myslím, že zklamaná nebudeš.
Zdravím. Majka
Re: ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
02. 03. 2008 10:47
Ahoj, malinko připíšu.....my jsme se tam byly podívat v roce 2003, je to už dávno a sám ze své zkušenosti vím, že se to na jihu mění ze sezony na sezonu,....můj dojem z Loviště??? Jak uš tady bylo psáno,...jako po přestřelce,...přestože bylo poledene, tak tam skoro nikdo nebyl, ale jak píšu, od té doby se mnohé změnilo...
Velmi záleží na tom, co od daného místa čekáte, v jednom se tady s některými shodnu,....pro cestovatele má Loviště zcela tragickou polohu, je to opravdu "konec světa" , takže jestli budete chtít o dovolené kamkoliv jet, budete se muset pokaždé vracet přes Pelješac....a to bych Vám ze své zkušenosti neradil, protože jenom projet Orebič už dávno není to co v roce 2003, kdy se dalo v Orebiči ještě vklidu všude zaparkovat a o dva roky později byl problém tudy vůbec projet do Perny, kde jsme strávili dvě vcelku vydařené dovolené...
Zase naopak pro lidi, kteří chtějí zaparkovat auto a celou dovolenou ho nevidět, užít si klidu a načerpat místní atmosféru neznám lepší místo....
Nevím SARO co hledáš "na konci světa" Ty??? ale každopádně Ti přeju, aby se Vám dovolená líbila, fotky ti také nepošlu, protože jsme v tu dobu fotili ještě "klasikou", až vloni jsme měli v Rogoznici digitál....
ahoj Karel smiling smiley
avatar Re: ZNÁ NĚKDO LOVIŠTĚ????
02. 03. 2008 19:35
Saro,
že se puboši "šprajcli" v Boraku, celkem chápu. Myslím si, že sice nejsou všichni stejní, ale většina jich v tom věku potřebuje klidu spíš méně a ruchu a sociálních kontaktů spíš více. V Lovišti to sice oproti Boraku bude po této stránce o dost lepší, ale na kolenou Ti děkovat taky asi nebudou... Podle mě v dané lokalitě je to s tím ruchem a "cvrkotem" asi nejlepší v Korčule. Kdybych měl ještě "puboše", jel bych s nima asi na Korčulu, ubytoval se v nějaké klidné vesničce a navečer jezdil do města.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 57
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.