Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Pelješac-Borak-kdo tam jede?

Autor Irča 
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
05. 03. 2008 16:52
Rosmarine - přeji Ti za sebe a jistě i většinu nás z fóra brzké uzdravení! Lubin
Zdevel
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
05. 03. 2008 21:54
My byli vloni od 8.7. v Jagodě, kterou jsme měli pronajatou na 11 nocí. Letos se naše drahé polovičky rozhodly pro repete, pro změnu u rodiny Violič. Psalo se tu o víně. Cestou z Divny jsme nakoupili Plavac ve Vručici, bohužel, kvalita šla rapidně dolů. Také v Boraku jsme dostali víno, které bylo málo jedlé - nutno upozornit, že bylo bílé. Rovněž pozor na "samoobsluhu" před tunelem v Potomje (snad jen kdyby jste si chtěli okyselit salát. Mně to připomnělo některé moravské "vinaře"winking smiley.

Dobrý Dingač měl vloni právě Violič (ještě mám dvě sedmičky), doporučení jsou Kresalja a Kridžja. Opatrnost je matka moudrosti - degustace je namístě.
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
06. 03. 2008 08:08
Jedeme také do domu Hanija už po druhé.....je to tam nádherný,o tento dům je velký zájem.V loni jsme tam byli na přelomu července a srpna a zrovna měli v Boraku slavnosti...tak tam byl pořádný mejdan na pláži,živá kapela-super ....ochutnávka mořských potvor atd....Letos tedy vlastně v loni v září už jsem blokovala Haniju taky na ten samý termín ale už byla obsazená tak jedem v červenci,už se moc těšíme.
Rosmarine........ať Ti vše dobře dopadne....a v Chorvatsku se ještě zotavíš-je to balzám na vše...ahojkythumbs up
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
06. 03. 2008 10:16
Rosmarine, taky držím palce, všechno bude OK!
Včera jsem předala zálohu kamarádce, ke které do Boraku jedeme, tak už mám "svý jistý" - samozřejmě klepu na dřevo, aby se nepřihodila nějaká kalamita. Dala mi CD s fotkama, tak se kochám a ty cikády snad i slyším smiling smiley
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
10. 03. 2008 10:00
Zdravim, v srpnu máme být ubytovaní ve vile Maslině, apartmán č. 1, byl tady někdo z vás ubytovaný?
Díky za vaše poznatky a odpovědi.
jedeme koncem června jako loni do Jadranky, ale letos do menšího apartmanu, druhé rodině to nevyšlo, moc se na to těšíme. Pokud chce někdo info, ozvěte se an mail jedeme už potřetí.
avatar Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
15. 03. 2008 21:10
Ahoj všichni,
jsem zpátky z nemocnice - a věřte, že myšlenka na dovču na Pelješacu mi fakt pomohla se probrat po operaci smiling smiley. Manžel mi totiž těsně před mým odchodem na sál volal, že už máte zpět podepsanou smlouvu a potvrzenou zálohu. Tak strach překonala radost.
Díky vám za podporu "Boraci ispod Dingača" thumbs up smiley
avatar Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
16. 03. 2008 06:39
Rosmarine:tak to je skvělá zprávayawning smiley.Teď si určitě užiješ každou vteřinu letošní dovčihot smiley
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
16. 03. 2008 11:41
Rosmarine,přeji rychlou rekonvalescenci.Já si to užila vloni celé léto a pak jsme v klidu odjeli.A navíc moře mi určitě pomohlo v rehabilitaci hot smiley
avatar Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
16. 03. 2008 16:18
Rosmarine vím,že jsi Českolipanda,jako já,přeji ti brzké uzdravení po operaci,a určitě ti Pelješac vrátí ztracenou sílu,my tam jedeme o měsíc dřív do Trpanje.Tak brzké uzdravení přeje Radomír.
Nazdar příznivci Pelješacu a Boraku, letos jsem na Vás dal a chystám se objednat dovolenou právě tam, ale je nás více a našli jsme apartmány v domě Ljiljana, máte prosím s tím nějaké zkušenosti, díky moc za odpovědi
avatar Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
09. 05. 2008 22:37
Anonymní návštěvník napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Nazdar příznivci Pelješacu a Boraku, letos jsem na
> Vás dal a chystám se objednat dovolenou právě tam,
> ale je nás více a našli jsme apartmány v domě
> Ljiljana, máte prosím s tím nějaké zkušenosti,
> díky moc za odpovědi


Já nevím o moc víc než Ty, jedeme do Boraku poprvé. yawning smiley
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
15. 05. 2008 15:13
Anonymní návštěvník napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Bohužel Borak už není co býval.

Nevím Milane, podle čeho soudíš, ale Borak je stále klidný, Lidi (většinou, jak to bývá) fajn, to vše dokud ten pošuk s hotelem v palici a bagrem nad lagunou to neuplatí a nepostaví... Díky švárovi a jeho člunu máme v dosahu cokoli do 10 mil (technicky trojnásobek, ale nejsme namyšlenci) a mnoho z toho stojí opravdu za to! Borak nikdy nebyl přírodním pobřežím, které mám nejradši, a proto truchlím po jedné zátoce na Murteru, kde už stačili zřídit malý, ale přesto kemp...
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
19. 05. 2008 22:16
Zdravím všechny, nikde jsem se tu nedočetla o domku paní Stanky Villa Gloria v Boraku. Má někdo zkušenosti???
Frýdek
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
21. 05. 2008 13:55
Ahoj všem, letos se chystáme do Boraku - Nikolica Amartments ( [www.dingac.com] ).Chtěl jsem se jen zeptat,zda jste tam už někdo byl ubytován.Na webu jsem si už prošel všechny fotky,ale není z nich patrno v které části Boraku to je. Byl bych moc vděčný za poslání " reálného fota" Napište, prosím.( naposledy jsme tam byli u Ivo Violiče , [www.volny.cz] , a němělo to chybu.
Dík.
avatar Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
21. 05. 2008 16:45
Pavel Š.
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
21. 05. 2008 20:02
Nikolica Apartments jsou asi tak 20 metrů po levé straně před schody na tu první pláž na "hlavní" yawning smiley cestě přes Borak. My tam jedeme letos v září už potřetí a zatím vždy pohoda. Teda kromě té zimy loni.... grinning smiley
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
21. 05. 2008 20:18
Pavel Š : Není to náhodou po pravé straně cestou dolů? Mám dojem že je to ještě před Jadrankou a Maslinou /podle toho parkovacího přístřešku. Před plážičkou jsou tyhle dva malé domky se schodištěm na pláž.
Pavel Š.
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
21. 05. 2008 22:30
Ach jo, no jo jasně po pravé straně.... Tak dlouho jsem přemýšlel nad tím, jak to co nejsrozumitelněni napsat, až si spletu levou a pravou stranu thumbs down. Proti je takový větší bílý dům, který vedle kterého je schodiště na takové betonové plato mezi skalami a u silnice nad tímhle platem je betonová zídka.
Frýdek
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
22. 05. 2008 11:56
Super díky,já jsem si to myslel podle těch fotek ,že to bude někde blízko té první pláže
thumbs up smiley
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
23. 05. 2008 13:09
Zdravím všechny! Už jsem natěšená jak malý dítě a pomalu odpočítávám dny. Ode dneška přesně za měsíc přijedeme do Boraku!! smiling bouncing smiley
Mám dotaz pro ty, co tam byli. Je tam nějaká možnost pěší turistiky? (např. do hor)
avatar Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
23. 05. 2008 16:02
mirriss třeba hora Sv. Elijáše (Sv. Ilja) 961m.n.m. To by mohla jako horská turistika vyhovovat. yawning smiley
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
26. 05. 2008 09:32
To Jarda Cimrman:
Díky za tip thumbs up
A tam se dá jít přímo z Boraku nebo je potřeba někam dojet autem a z toho místa teprve vyrazit? Taky mám trošku vítr z těch zmijí, co se údajně v horách vyskytují. Máte s nima někdo nějakou zkušenost?
avatar Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
26. 05. 2008 09:53
Dobrý výstup je z Orebiče. Vedou tam dvě turistické stezky. Zmijí ani šakalu žijicích v horách není nutno se bát. Výstup trvá cca 2,5 hod.
Citace "Milovníkům přírody a rekreace se naskýtá nezapomenutelný zážitek vydat se po horské turistické stezce z Orebiće na vrcholek hory sv. Eliáše (961 m). Výlet začíná před jedním z hotelů v 8,30 h a končí v odpoledních hodinách. Značená stezka prochází borovým lesem, poté se vine nízkým rostlinným porostem a stoupá až k samotnému vrcholu. Vede končinami s nedotčenou přírodou a návštěvník se po celé trase může obdivovat a fotografovat nádherné okolí: velkolepé pohoří, údolí, která dosahují k podnoží hory, modravé mořské dálky či okolní místa a obce... "
Zdravim vsechny,

z vasich prispevku me tohle misto dost zaujalo - chteli bysme s rodinkou (ja,manzelka a deti 6let,3roky,6mesicu) na toto misto, koncem srpna - nemate nekdo prosim kontakt na nejake ubytovani blizko vody a vhodne prave i pro deti.

diky

M.
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
26. 05. 2008 13:26
Martin_Pok :







To jsou pláže v Boraku.
Na ubytování bych "zagooglil " např. Dovolená mezi 2.....
Diky za fotky, zagoooglim urcite , ale byl bych vdecny za nejake overene ubytovani, nerad bych byl potom zklaman - muzete mi jej sem prosim napsat, pripadne poslat na mail.

diky
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
26. 05. 2008 19:59
To Jarda Cimrman: Díky, Járo :-) za super tip. Myslím, že přemluvím rodinku a vyrazíme tam. Snad nebudeme muset mít tu čest s již zmiňovanými zvířecími tvory confused smiley
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
28. 05. 2008 11:52
To: Martin Pok.

Potvrzuji co napsal Brad. Doporučené stránky si prohlídni a něco vyber, pokud to vůbec ještě bude volné. Vloni jsme přes tuto agenturu v Boraku byli a fotografie zveřejněné na netu byly naprosto přesné a odpovídaly skutečnosti. Měli jsme super ubytování přímo u moře a bylo tam moc fajn. Takže tyto stránky doporučuji.
Re: Pelješac-Borak-kdo tam jede?
12. 06. 2008 07:29
Chci se zeptat, nebyl náhodou někdo v Borak-Tamaris, měl bych tam jet , tak jestli někdo nemá náhodou nějaké info, které by mě potěšilo díky moc všem a pěknou dovču. Jen tak mimo, na jídlo a např. zmrzka, nebo si jít sednout do restauračky se musí jet mimo Borak (četl sem, že Potomje-3km), že? A je to v poho nebo problémy. Díkythumbs up smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Ctirad (12. 06. 2008 07:30).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 65
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.