Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Maly Lošinj

Autor Valach 
Maly Lošinj
08. 01. 2008 15:13
Hezký den přátelé. Máme rádi otevřené moře.Proto chceme letošní dovolenou prožít na Malem Lošinju.Dle fotek,je to nádhera.Jsme manželé a jedeme jen ve dvojku.Nevíte někdo o ubytování v soukromí ,za rozumnou cenu?? Rádi poskytneme kontak na výborné ubytování u super lidiček , na Pelješacu v blízkosti Orebiče.Klid, otevřené moře,nádhera.Kdo již byl na Malem Lošinju , chceme se zeptat , zda se dá autem dojet až na konec ostrova do Illoviku , nebo je to park.Děkujeme Vám za odpovědi.
Re: Maly Lošinj
09. 01. 2008 10:12
Také přeji hezký den,
přímo v Malem Lošinu najdete tuto turistickou agenturu s ubytováním v soukromí: [www.puntarka.com]
Byli jsme tam předloni a nemůžu si stěžovat. Doporučuji ubytování v blízkosti Uvala Sv. Martin - najdete to na mapě. To je klidné místo blízko k moři. Pláž je kamenitá s přilehlým lesíkem. Na druhé straně ostrova je pak část Čikat, zde jsou asi 3 hotely a kemp. Pláž betonová a poměrně zaplněná. Na druhou stranu tam je ale několik kiosků, takže si člověk může dát u vody Karlovačko nebo zmrzlinu. Na Illovik se autem nedostanete, silnice končí ve Velkém Lošinu. Z přístavu tam jezdí jen loď s turisty na koupání. Bohužel jsme se tam nedostali, protože jsme jeli s dcerkou, které v té době bylo 1a1/4 roku a na větší výlety nebyl prostor.
Re: Maly Lošinj
09. 01. 2008 23:19
Hezký den.Děkuji za Váš tip. Podíváme se nadoporučené webové stránky.Ještě jednou díky.
Re: Maly Lošinj
11. 01. 2008 09:20
Ahoj, letos by jsme s rodinou rádi strávili dovolenou ve městě Mali Lošinj. Můžete mi prosím někdo napsat jak to tam vypadá, jak velké je město, jestli to tam večer žije či nikoliv, zda jsou tam nějaká dětská hřiště a jestli jsou tam ve vodě ježci, kam se dá jezdit .. atd... Předem děkuji.
Re: Maly Lošinj
11. 01. 2008 14:19
Je to poměrně klidné malé město, odhaduji tak 10000 obyvatel. Večery klidné, žádné diskotéka nebo něco podobného, nevím ale jak to vypadá v části Čikat. Pláže čisté a poměrně prázdné. Hřiště pro děti je přímo u místního marketu v blízkosti jediné světelné křižovatky a pekárny. Byly tam nějaké prolézačky, klouzačka, houpací zvířátka. V dolní části hřiště ale smrděly popelnice takže to tam bylo jen na chvilku. To bylo ale v roce 2006 takže už to může být jinak. Ježci jsou jako v celém Chorvatsku, občas na něj narazíte. Co se týká výletů tak můžete jezdit na celodenní výlety na ostrovy Ilovik a Susak, tam jsou prý pláže s drobnými kaménky a pískem. Ve městě Velki Lošinj je vlastivědné muzeum, mají tam kosti delfínů a místní fauny. Jinak delfíni se prý dají občas zahlédnout i z ostrova ale nám se to nepodařilo. V blízkosti města je i Vranskoje jezero, to je jezero, které je asi 60 m pod mořskou hladinou. Chtěli jsme se tam podívat ale přístup je značně omezený jelikož jezero využívají pro pitnou vodu, nedá se tam tedy koupat a v blízkosti ani parkovat. Prohlédnout se dá i přístav v Malem Lošinu, je pěkný, blízko centra města a vůbec to tam nesmrdí rybinou jako jinde. Zajímavý je i otočný most mezi ostrovy Cres a Lošinj.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil jardik007 (09. 02. 2009 17:06).
Re: Maly Lošinj
11. 01. 2008 14:35
Celý ostrov si můžete krásně prohlédnot na satelitním snímku ggogle maps, odkaz je tady:

[www.google.com]
Re: Maly Lošinj
11. 01. 2008 22:22
Děkuji Vám všem za poznatky.Maly Lošinj jsme vybrali právě z fotek ,které jsou součástí programu ggogle maps. Předloni jsme si pomoci googlu maps vybrali Pelješac a super.Výhoda tohoto satelitniho prográmku je,že si místo dovolené můžete v klidu prohlédnot.Ještě jednou díky.
Re: Maly Lošinj
14. 01. 2008 08:25
Díky za odpovědi. Kouknout na satelitní snímek mě nenapadlo, takže jsem toho hned využila a to co jsem viděla mě nadchlo. Takže ještě jednou děkuji.
Re: Maly Lošinj
27. 01. 2008 10:36
Mali Lošinj neznáme, ale letos se chystáme na Pelješac a uvítali bychom jakékoli kontakty na ubytování pro 3 osoby. Klid a otevřené je moře je přesně ono. Děkujeme za odpověď
Re: Maly Lošinj
27. 01. 2008 11:18
A proč to píšeš sem?
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 60
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.