Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Bilo-Primošten

Autor hanka72 
Bilo-Primošten
05. 01. 2008 14:08
dobrý den,nemáte někdo prosím podrobnější informace o tomto místu?Naskytlo se nám tam ubytování opravdu za levno,ale necíme jak to tam vypadá...díky za každý postřeh.Hanka
avatar Re: Bilo-Primošten
05. 01. 2008 18:00
Koncem loňského července tam byl dost velký požár. Projížděli jsme tudy asi 10 dnů po tom a nebyl to zrovna pěkný pohled, všude ohořelé stromy a zápach spáleniny. Nevím jak je příroda schopná se s tím za rok vypořádat, ale já bych asi měla obavu tam strávit letošní dovolenou.Aby s tím ta nízká cena nějak nesouvisela.Chvíli zkoušej na tomhle fóru hledat a najdeš fotky a popis jak to tam loni vypadalo.
Re: Bilo-Primošten
05. 01. 2008 20:50
ježiš,no tak to bude asi něco.Díky zkusím hledat
Re: Bilo-Primošten
07. 01. 2008 18:32
Hořelo směrem na sever od Primostenu až k Grebastici ale Bilo co já vím je sněrem na jih přímo v Primostenu nehořelo ale obávam se že Bilo je těsně pod jadranskou magistrálou (asi hluk) ale jinak je to krásne starobylé město hodně hospudek a obchudku (trochu draho) to je asi všude.Snažil bych se více dozvědět o umístění apartmánu a přístupu k vodě.Levně neznamená dobře.smiling smiley
Re: Bilo-Primošten
07. 01. 2008 22:01
apartmán je asi 100m od vody,vede tam cesta,sice z kopce,ale prej v pohodě.Já pořád váhám,radši bych si připlatila aměla jistotu.Nemáte někdo dobrý tip ve střední Dalmácii????
avatar Re: Bilo-Primošten
08. 01. 2008 07:48
Bilo je právě hned první letovisko severně od Primoštenu, pak následuje Grebaštica, Brodarica a Šibenik. Jak jsem již psala, stačí si najít na tomto vlákně příspěvky z přelomu loňského července a srpna. Jsou tam příběhy a fotky těch, co tam ten požár zažili. Jinak je pravda, že apartmány jsou umístěné nad i pod magistrálou.
A čemu říkáš "opravdu za levno"?
Re: Bilo-Primošten
08. 01. 2008 13:31
37Euro pro 5 dospělých a dvě děti 2 roky.Zkusím vyhledat ty příspěvky
Re: Bilo-Primošten
08. 01. 2008 20:32
Tak za takovou cenu jsem nebul ubytovan ani v roce 2003 a to jsme 4.Jezdim pořád do Grebastice ,je tam klídek.Mám taky menší děti a ty zatim nevyhledavají nočni život.Pláž je kamínkovitá,udržovaná ideálni pro malé děti.Bohužel naše paní domácí na letošek má plno a to pronajiná 4 apartmany a na nikoho jiného nemam kontakt.Loni tam hořelo asi 1km od vesnice a to 15.7. a my tam byli 11.8. nobylo nic cytit.Ubytováni za 40Euro letos asi 45.Je to sice záliv ale za těh 5 let voda nebyla nikdy špinavá a byle teplá,počasi pokažde super.thumbs up smiley
Re: Bilo-Primošten
08. 01. 2008 21:14
To Titino-čtu tady pár příspěvků o Grebaštici a musím po pravdě říct,že asi nechápu ,proč se tam chceš vracet.
Pro upřesnění-čtyřikrát jsem byl ubytován u Rogoznice,přesně Stupin-Čeline,což je hned další vesnice od Rogoznice směr Split a odtud jsem podnikal cyklovýlety po širém okolí.V Grebaštici jsem byl několikrát a proto nechápu ,co tě tam táhne.Pláž nic moc,výhled na širé moře taktéž.Byl jsi se podívat někde jinde,kde by se ti možná líbilo mnohem více?
Já to tak měl v případě Stupinu!
A to ti musím říct,že ten Stupin,je mnohem dle mého hezčí a i to vyžití je asi mnohem lepší než Grebaštice.Měl jsem tam sice ubytování za cca 50E v sezonu pro 2 rodiny,ale už vím,že bych se tam nevrátil.Je to ale můj názor!!Vždyť to znáš...někdo rád holky,někdo vdolky.Proto ti nechci Grebaštici v žádném případě vymlouvat!!
Po Stupinu jsem poznal Pelješac!Po pravdě-mám projeté takměř celé Chorvatsko a musím uznat ,že ta krása a klid,to asi není nikde jinde.Hvar,Brač,Mljet-nádherná místa,která další roky jistě navštívím.
Tímto chci jenom říct-neupínej se pouze na jedno místo.V Chorvatsku je taková spousta překrásných míst,že jeden jediný život nestačí ani na to,aby jsi poznal alespoň ta nejhezčí místa u překrásnéhu Jadranu....
Přeji hezkou dovolenou.Jirka
avatar Re: Bilo-Primošten
08. 01. 2008 21:45
Jirka G:...Tímto chci jenom říct-neupínej se pouze na jedno místo.V Chorvatsku je taková spousta překrásných míst,že jeden jediný život nestačí ani na to,aby jsi poznal alespoň ta nejhezčí místa u překrásnéhu Jadranu....
Souhlasím a podepisuji v plném rozsahugrinning smiley
Re: Bilo-Primošten
08. 01. 2008 22:48
tak jsme se definitivně rozhodli,že do Bila nepojedem...prosím,potřebuju ubytování pro 4 dospělé,1 dítě 14 let a 2 děti 2 roky.Cena cca 50-60E za den,někde na klidnějším místě.PROSÍM
Re: Bilo-Primošten
09. 01. 2008 20:53
To Jirka-Určitě s tebou souhlasím.Ja tam jezdil hlavně kvůli dětí .je tam dobry přístup do moře a žádne vlny ale už jsou větší naučili se plavat a tak půjdu dál.Střední dalmácii mám autem projetou asi bych skosil ten Pelješac ale nemám žádny kontakt. Prosím zkus poradit hlavně preferuji apartmán blízko vody a ceny taky neznám.Hanka psala dvě male děti proto jsem ji odepsal.Určitě jsou krasnější místa jen je najit a nespálit se.Jinak Ti přeji taky pěknou dovolenu a krasné počasí.
Re: Bilo-Primošten
09. 01. 2008 21:19
To Titino-já tam jezdím přes agenturu pí.Koucké,takže žádné vlastní kontakty tam nemám.Na Pelješac je tato agentura opravdu nejlepší,má tam bohatý výběr apartmánů a já s ní mám nejlepší zkušenosti.To určitě potvrdí i další z tohoto fóra.
Adresa je ...
Re: Bilo-Primošten
10. 01. 2008 12:36
Musím podepsat všechno co se tady píše.V Grebaštici jsme byli 5x, když byly děti malé.Parádní místo,klidné,je to moje srdeční záležitost.Hodně možností na výlety( Trogir,Šibenik,Vodice....)Předloni jsme se vydali níž, do Gradace, tam to bylo jiné - hotel, rušno. Nic pro nás. Loni s námi už nejela 17-ti letá dcera, tak jsme se s 10-ti letým synem vydali na klidný Pelješac. Nádhera, parádní příroda,super. Učarovalo nám to tam.Byli jsme taky přes cestovku p. Koucké.Ubytování super, až na sousedy, s kterými jsme si moc nerozumněli.Letos se budeme snažit najít apartmán,který má oddělenou terasu od sousedů, ale v každém případě zase Pelješac!
Katka 55
Re: Bilo-Primošten
23. 04. 2008 11:17
V Bile bolo krásne, strávili sme tam 12 rokov dovolenku, ale po vlaňajšom požiare (žiaľ osobne sme si to užili) sme sa rozhodli ísť inam.
Chcela som poslať fotky, ale ste sa správne rozhodli, tak ich nebudete potrebovať.
Re: Bilo-Primošten
23. 04. 2008 22:40
V březnu jsem jela kolem, to co se stalo v loni v Bilo, je velké neštěstí.
Nic moc se s tím dělat nedá, místo zeleně budou hotely a apartmány.
Spousta podnikatelů na to čekalo.
Stromy se tam kácet nesmí, no tak se to tam zapálí a hned to půjde.
Je to otřesné, ten hyjenismus, kam až penězo - chtivci hodlají zajít.

Pěkně je ale také v menších vesničkách u Rogoznice cca 10km od Bilo směr Trogir.
Re: Bilo-Primošten
24. 04. 2008 22:42
díky za postřehy:-)
teď jsme vybrali apartmán v Seget Vranjici,tak doufam,že to tam bude pěknýthumbs up
rob
Re: Bilo-Primošten
25. 04. 2008 09:05
Ahoj,jaké patří vesničky,městečka do okolí Primoštenu?DÍKY.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 84
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.