Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?

Autor Saša 
steeve
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
28. 12. 2007 19:31
Aleno, dá se říci nepotřebovali jsme bezlepkového nic kupovat na místě, tak jsem se po tom překladu ani moc nepídil ,když jsem to v prvním slovníku nenašel.
Domácí pekárna je součástí našich zavazadel, takže pečivo pro malou si děláme sami z připravené směsi a jinak co kupujeme ryby a pod, tak tam problém není, a většinu jídla si vozíme sebou hotové z domu.

Omlouvám se, že to vkládám do této diskuze, když to sem nepatří, ale nešlo mi to poslat soukromě na mail.
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
28. 12. 2007 20:30
Nechcete sem taky někdo napsat, kam už nikdy nepojede a proč?!?!?

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
02. 01. 2008 21:28
AHOJ JARDO, UDĚLÁM TI RADOST KDYŽ KONEČNĚ NAPÍŠU KDE UŽ MĚ NIKDY NEUVIDÍ....
POLOOSTROV PELJEŠAC, BLAŽEVO.
To byla tedy lekce, hááá dnes už jen s úsměvem, pro pana DARKA měl i můj syn v šesti letech nechutnou přezdívku a vůbec jsem mu nebránil, aby jí několikrát denně vyslovil...nutno dodat, že jsme nebydleli v jeho apartmánech, ale hned vedla a stejně to tam byl s těma jeho Bosňákama HNUS...bléééé
Jó to Rogoznica v loni to bylo jiný kafe, ale to už sem nepatří...ahoj Karel...grinning smiley
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
26. 01. 2008 22:48
Ale no tak Frantové, to snad ne,... proč?
Ach jo
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
29. 01. 2008 09:24
Inu vidím že slintat za kolik a jak dlouho tu budete pořád, je to marné je to marné je to marné. Vlákno vo hofnu no.
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
31. 01. 2008 12:20
My jsme byli - 1x Gradac (hezké místo, ale strašné ubytování a přeplněné pláže) a 3x Sreser na Pelješaci (krásná krajina, slušné ubytování za VELMI příjemnou cenu, soukromá pláž...). Letos jedeme do sreseru taky, ale já s přítelem naposledy, chceme poznat i jiné státy-Egypt -tam si dopřejeme (pro nás) luxus - 4-5* hotel, all inclusive, výlety...Je pravda, že Chorvatsko podražilo, ale není se čemu divit-zdražuje se všechno a všude. Jen chci říct, že každá země má pro každého jiné kouzlo a chorvatsko ho na mě udělalo-poprvé jsem tady poznala moře a zamilovala si ho, ale je čas na změnu, takže letos chorvatsko naposledy.
Salát
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
04. 02. 2008 19:41
Byla jsem v Jugoslávii - potom v Chorvatsku 20x. Byla jsem v Černé hoře, na Kvarneru ,na Istrii ale hlavně v Dalmáciji. Tuhle zemi jsem si zamilovala. Příroda a moře nádherné, s lidma se člověk domluví bez problémů.... V poslední době jsme jezdili i 2x za rok, protože máme člun, aby jsme si ho užili..... ale všechno se mění jak u nás, tak bohužel i v Hr. Ceny stále rostou .... dobrá beru, je stále zájem.. proč ne! ... ale kvalita služeb (vybavení apartmánů) zůstává stále někde v zadu. A to nejsme nijak hákliví - nepotřebujeme mramor a nerez.Velkou snahu o změnu u nich moc vidět není. Řekla bych , že se tam lidi změnili, může to být i tou válkou. Ale v první řadě vidí peníze ! Když srovnám úroveň služeb v Maďarsku, kam jezdíme do lázní - také turistické centrum, tak se to fakt nedá srovnat - a to ještě za podstatně nižší peníze. Chorvatsko mám pořád ráda, ale dáme si letos pauzu. V květnu bude Egypt - kvůli korálům a rybičkám v moři a v létě chata. Tak uvidím, jak moc mi bude Chorvatsko chybět!!! Ale Vám všem přeju letos krásnou dovolenou v Chorvatsku!
Tat
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
11. 02. 2008 09:54
Pro ty kteří se chtějí vydat na Kornati a ještě tam nebyli.Nahaněči vás nalákají na loď na celodení výlet za 250kuna na os a slíbí vám - po celý den sendviče (dostanete jednu housku předvčerejší se šunkou a sýrem) ,celodenní pití nealko(voda s jakousi šťávou) ,celodenní alko (1 malý panák z lahve u které je slepecká hůl) že uvidíte delfíny (zrovna byli asi v Itálii) že uvidíte jezero kde točili Vinetua (tam uvidíte pár oslů a spoustu oslích hoven) na lodi občerstvení (koupíte si kafe ale to je takový hnus že namletý bukvice by byli delikatesou). Proto nedoporučuji.
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
11. 02. 2008 10:44
Anonymní návštěvník napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Pro ty kteří se chtějí vydat na Kornati a ještě
> tam nebyli.Nahaněči vás nalákají na loď na
> celodení výlet za 250kuna na os a slíbí vám - po
> celý den sendviče (dostanete jednu housku
> předvčerejší se šunkou a sýrem) ,celodenní pití
> nealko(voda s jakousi šťávou) ,celodenní alko (1
> malý panák z lahve u které je slepecká hůl) že
> uvidíte delfíny (zrovna byli asi v Itálii) že
> uvidíte jezero kde točili Vinetua (tam uvidíte pár
> oslů a spoustu oslích hoven) na lodi občerstvení
> (koupíte si kafe ale to je takový hnus že namletý
> bukvice by byli delikatesou). Proto nedoporučuji.
Pro člověka neznalého to podle Tvého příspěvku vypadá, že na Kornati jezdí jedna loď. Pravda je poněkud jinde - jezdí tam několik desítek lodí. Některé mají služby kvalitní. Ty jsi neudělal chybu, že jsi chtěl jet na Kornati, jak by z Tvého příspěvku mohlo vypadat, ale že jsi se nechal nalákat neznámými anonymními naháněči, kteří jsou po celém pobřeží z většiny podvodníci a prodají Ti výlet tak, jak nikdy nevypadá a vypadat nemůže. Na jezeru Mir, které právě a jen tito podvodníci a ve velkém množství i někteří majitelé lodí, poskytující nekvalitní služby, nazývají Stříbrné jezero (nikdy se tak nenazývalo a nenazývá) se Poklad na stříbrném jezeře netočil. Ale to si solidní kamenná cestovní agentura nebo seriozní delegát cestovní kanceláře nikdy nedovolí tvrdit. Pokud si ale koupíš výlet od neznámého naháněče na ulici nebo pláži, tak se nemůžeš divit, že Tě podvede. A jen tak mimochodem - pokud jsi jel takovouto lodí a byl jsi na Jezeře, tak jsi prakticky vůbec neviděl Kornati. Ty jsou totiž někde, kde jste prakticky vůbec nepluli. Tak prosím tě nepomlouvej výlety na Kornati, protože díky těm podvodníkům Ti Kornati zůstaly skryty yawning smiley
A přeji Ti příště lepší výběr, např. v seriozní místní agentuře nebo u seriozního delegáta (české, slovenské, německé,...) cestovní kanceláře v nejbližším hotelu.
Re: Baška na Krku ne
12. 02. 2008 07:58
Já už bych nikdy nejel do Bašky na Krku. Místo je to krásné, ale lidí víc jak na Václaváku, a to všude, na pláži, v ulicích i v neskutečně narvaném FKK kempu Bunculuka.
Světlana
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
12. 02. 2008 08:55
Sama za sebe můžu říct, že do Chorvatska už se těším, denně sjíždím fotky a pouštím si k tomu zvuk cikád. I když jsem měla k určitým místům výhrady, přes zimu je vždycky zapomenu a vidím jenom to krásné. když si pustím nahraný zvuk kostelíka z Pisaku, tak všechny zimní depky jsou pryč. Chorvatsko už se na tebe teším a věřím, že každé místo je pro někoho kouzelné. Až budou řvát cikády, vonět zem po fících a šplouchat moře..... už ať je léto a je mi jedno kolik bude stát benzín nebo pivo!
Re: Baška na Krku ne
12. 02. 2008 09:33
Světlano, můžu tě poprosit o poslání toho nahraného kostelíka v Pisaku? Mně to blbce nahrát nenapadlo. Díky.

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Re: Baška na Krku ne
12. 02. 2008 11:36
Saša napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Já už bych nikdy nejel do Bašky na Krku. Místo je
> to krásné, ale lidí víc jak na Václaváku, a to
> všude, na pláži, v ulicích i v neskutečně narvaném
> FKK kempu Bunculuka.

Jestli nemáš děti školou povinné, se kterými jezdíš, zkus tam někdy jet začátkem června. A ne do kempu. Budeš si připadat jako v úplně jiném místě. Budeš mít pocit, že to je jedno z nejkrásnějších míst na Jadranu.
Re: Baška na Krku ne
13. 02. 2008 06:52
Byl jsem tam na konci června, ještě před prázdninami. Jak to tam musí vypadat v červenci a srpnu, to si ani nechci představovat.
Re: Baška na Krku ne
13. 02. 2008 08:23
Byli jsme v Bašce v půli června, bydleli až vzadu v Zaroku a bylo to super, lidí dost, ale rozhodně ne narváno. Večer v uličkách k přístavu houfy lidí, nicméně pohodové procházky jsme absolvovali každý večer. Červenec a srpen budou asi smrtící, ale ten červen je v pohodě. Ten kemp byl ale opravdu tragickej i tehdy, brr.
Re: Baška na Krku ne
23. 02. 2008 09:41
To jste tedy měli štěstí. Já proti tomu místu nic nemám, okolí je nádherné i výšlap nahoru nad městečko, ale tak děsivou koncentraci lidí na plážích, v kempu a večer i na ulicích jsem ještě nezažil. Proto bych tam už nikdy nejel. Jedině snad v zimě...eye rolling smiley
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
01. 03. 2008 19:30
Rok 2001 ostrov Ciovo-Okrug Donji - poprv a naposledy - extra špinavé moře, mraky lidí, mezi apartmány a pláží frekventovaná silnice

Naštěstí jsem sehnal po týdnu ubytování - Okrug Gornji- to šlo
Myslim, že sa tu nejak odbočilo od témy.... chcela som vedieť, kam nechodiť ... a nejak som sa nedozvedela.
Ja uz bych v zivote nejela do Neumu v BIH!!! Z dalky a v katalogu to vypada suprovne,ale realita je opravdu hrozna! Byla jsem v hotelu Sunce,
strasne ubytovani a o jidle ani nemluve! Plaz u hotelu narvana domorodci a Slovinci a neporadek,kam se clovek podiva.Voda i koncem srpna studena. Casto bourky kvuli okolnim horam,to je jasne,ale presto,uz nikdy!!! Projedu kolem nebo se zastavim cestou do Orebice na snidani a to je vse! Taky o zabavu a nekam si vyjit je nouze.Zajet je nejlepe do Mostaru nebo Medugorje,ale na prochazky to tam neni.
Yvka
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
03. 04. 2008 11:55
Ahojky, jezdíme do Omiše, loni jsme na pár dní jsme zajeli do Biogradu. Takže jestli můžu srovnat: Omiš fakt super, Biograd o třídu níž. Do Omiše jezdíme druhý týden v září tzv. na blint, není vůbec žádný problém sehnat ubytování v opravdu dobře vybaveném apartmánu včetně klimačky s nádherným výhledem za 9,- euro na osobu, už druhý rok jsme byli ubytovaní 100m od moře - písečná pláž, super pro děti! V případě zájmu mám kontakt i foto,mail: yvovlc@seznam.cz. Závěr: Biograd negativa: vyloženě ostře kamenitá pláž, vyšší ceny u všeho a i v září docela zalidněno, do Biogradu na dovču my ne! Je to jen můj názor, např. mému otci se tam strašně líbí! čauky Yv.
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
12. 04. 2008 08:55
Taky jsem slyšel, že Biogradu je lepší se vyhnout.
Nikdy nepojedu Do vily Fis,Omišská riviéra,oblast Mala Luka.Majitel Ca je velice arogantní-Takže nikdy nepojedu od CA Adria Sun Brno
Nejhorší dovolená městečko Krk ubytovaní super ale k vodě 1500m a kopec než jsme se dostali na ap tak jsme byli uplně zničeny.Večer nebylo kam jit.Zase v Biogradu přeplněné plaže tak jsme jezdili za město.Jednou jsme se vraceli z makarske a na pul cesty jsme se stavili v Lovranu a Opatiji na koupaní a odpočinek ,hruza a děs.Udajně lazně ale vše z hotelu se poušelo do moře vstupy a kameny byly obalene slyzem a ve měste samí srbsky žebraci.Tam ani nahodou.Jinak H milujem mame v rodině chorvata vime jak tam lidi ve vnitrození žijí.Nemají tam praci tak jich většina vydělava přez leto u moře a musi si našetřit na zimu.Přeji vam všem lidičkam krasnou dovolenou.
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
08. 05. 2008 17:53
Už nikdy na Murter. Byli jsme tem v roce 1997 v soukromí přes CA Valedo Travel Brno. Problém s ubytováním, baba nechtěla děcka, nechtěla psa, přestože byl řádně zaplacen a zapsán ve voucheru. Pak ji pohrozilůi a ona nás ubytovala. Jelo nás několik rodin a jediní my jsme si nesměli pozvat návštěvu (každý jsme byli někde jinde), nesměli jsme apartmán zamykat. moody smiley Pláže kamenité nebo sokromé, koupat jsme se jezdili na camp Lovišča, cca 7 km tam a to samé zpět. (doufám že jsem ty dvě dědiny nepopletl a át nestál za nic. Letos jedeme opět do Mali Ratu, ale jsme domluveni s majitelkou penzionu (tam co jsme byli vloni) a máme to za půl.spinning smiley sticking its tongue out
avatar Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
15. 06. 2008 20:00
Už ne na Istrii. Mám rád oblázkové pláže a tam jich není tolik jako v dalmácii. Jinak jsem si Chorvatsko zamiloval.
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
18. 06. 2008 18:05
Mohl bych začít větou do Chorvatska jako celku už nikdy ne, ale to bych možná lhal. Letos však po letech ježdění měníme lokál. Nějak jsem se přejedl mediálních přestřelek, zákazů a příkazů. Člověk si nakonec uvědomí, že cestu W-G-M jezdí už jak na chalupu. Jako by nebylo jinde moře. Mě se to stalo letos. Řekl jsem si, je čas na změnu. Letos tedy po mnoha letech HR vypouštíme a jedeme jinam.

Pokud jde o NE lokalitu za sebe bych jako velmi slabou napsal Povljanu na Pagu. Ke koupání nemám vcelku výhrad, voda byla čistá. Ale komárů mraky, vyžití žádné, pitná voda slaná atd.
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
20. 06. 2008 16:31
jared napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Tady je forum Chorvatska a není třeba nám tady
> číst z katalogu Bulharska.
> Je pravda, že je u Bulharů levněji, ale co se týče
> přírody a moře, nemůže být srovnáváno s
> Chorvatskem.
> Na dovču se jedu hlavně koupat, něco projet a
> vidět. Né sednout do putiky a ládovat se kuřetem a
> lejt do sebe pivo.
> Zmrzku si kupujeme každý den, pivo si také dám,
> máme rádi chorvatskou pizzu, na dovolený si
> zkrátka dáme na co je chuť a je jedno kolik to
> stojí, protože člověk na to šetří celý rok, aby si
> pak mohl těch 10 dní užívat.
> Takže ikdyž je tady dovča dražší, pořád u nás
> vyhrává Chorvatsko.thumbs up smiley

Přeeesně taaak..pizza je výborná,orada taky a vše o pouhých nejvýš 20kč než u nás..



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Lintea (20. 06. 2008 16:31).
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
20. 06. 2008 16:39
stamar napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Už ne na Istrii. Mám rád oblázkové pláže a tam
> jich není tolik jako v dalmácii. Jinak jsem si
> Chorvatsko zamiloval.

Já zas na Istrii nenašla jinou než oblázkovu pláž:-))) Istrie je nádherná.. Doporučuji starbylé rybářské městečko Rabac.. Spousty malých plážiček mezi útesy,ale i velkých pláží.. Nádherná voda, flora (pinie,cypřiše,oleandry)..
Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
22. 06. 2008 10:09
Můžu jenom souhlasit,taky jsme byly v Neumu,naštěstí jenom podívat.Projížděly jsme tudy do Dubrovníku.Tak jsme se na zpáteční cestě zastavily podívat a vykoupat.Hrůza a děs.Město špinavé,voda kalná,lidí jak much.Hluk a nepořádek na pláži,do vody jsme se ani neopovážily vlést.Ještě dost divně na mě působil rozbitý hotel,podle mého uvážení z války,který byl hned u pláže.Tak jme zase rychle odjely pryč.Je pravda,že na fotkách a v katalogau to vypadá docela dobře ale skutečnost je jiná.E.H.
avatar Re: Kam už nikdy NEPOJEDU a proč?
22. 06. 2008 14:10
Na Hvar do zátok,smrad a špína,prostě cikáni.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 111
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.