Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Borak - Pelješac

Autor lála 
Re: Borak - Pelješac
23. 07. 2007 15:35
Třeba by ti pomohlo tohlesmileys with beergrinning smileythumbs up smileyhot smiley

[www.podnikinfo.eu]
Re: Borak - Pelješac
23. 07. 2007 15:50
Tak toto je vynikající fór. To v těch vedrech nelze hodnotit jinak než silně pozitivně. Konečně trochu odlehčení.
Sárahot smiley
ha2
Re: Borak - Pelješac
23. 07. 2007 15:52
Ano, už jsem ho viděla, ale za tuto cenu - 20l - máme 30 l Gambrinusu. No, ještě to promyslíme, ale děkuji.
grinning smileythumbs up smileyRe: Borak - Pelješac
23. 07. 2007 17:57
Já myslím že 20Kč/pullitr zas není tak hroznýsmileys with beer v hospodě to dáš taky a v Chorvatsku za karlovačko dáš cca 60Kčsmileys with beergrinning smileythumbs up smileyhot smiley

[www.staropramen.cz]


Re: grinning smileythumbs up smileyRe: Borak - Pelješac
23. 07. 2007 18:59
Už jsem se na tuhle srandu díval v Tescu.Ona stejně bude lednička asi potřeba.Soudek se dá nachladit jen jednou-a 40 piv se za den těžko vypije.
Re: Borak - Pelješac
23. 07. 2007 19:47
Já jsem to nezkoušela ale můj syn s kamarády - bylo jich 6 - ano. Velice si to chválili a problém se zbytky prý vůbec neměli. Vyzkoušeli to minulý pátek. Říkali, že je to drahý jako v hospodě, akorát takhle mohli pít u kamaráda doma u bazénu, kde to v těch vedrech bylo příjemnější.
avatar Re: Borak - Pelješac
23. 07. 2007 20:20
Řekl bych, že je to ideální na takovéto domácí chlastání toto.thumbs upsmileys with beer
Re: Borak - Pelješac
28. 07. 2007 14:12
eye popping smileyeye popping smileyeye popping smiley Halo halo halo, kdo jste byli v Boraku minulý týden?Prý se tam střílelo!!! Mám rozporuplné informace ale prý si to místní mezi sebou vyřizovali nějaké staré účty ještě z války, nevíte o tom někdo něco? Kteří to byli ? A zasahovala policie, takže to není výmysl, pište prosím!
Re: Borak - Pelješac
29. 07. 2007 21:18
Slyšel jsem, že to byl manžel borůvky a že to bylo kvůli tomu, že on nemá žádné kšefty a u sousedů se dveře netrhnou, prý mají stále plno.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil lahula (29. 07. 2007 21:22).
Re: Borak - Pelješac
29. 07. 2007 22:16
V sobotu ráno jsem se vrátil z Boraku-apa Hanija.Nejprve odpovím na předchozí příspěvek.Ano střílelo se tam-ale až podle předchozího příspěvku jsem se dozvěděl,že si někdo něco vyřizoval.Všichni, co jsme ale byli v Haniji,jsme si mysleli,že to byli nějací lovci.Nestřílelo se v Boraku,ale někde v Dingači,což je stará vesnice nad Borakem.Dingač mám projetý na kole,ale myslím si,že už tam takměř nikdo nebydlí.Pár obydlených domků jsem tam ale viděl.
Borak je ale stále takměř RÁJ NA ZEMI,absolutní ticho,šakalí vytí jsme zaznamenali pouze jednou,delfíny taktéž,želvy jsem viděl dvakrát a to na cestě!!
Pelješac mám skoro celý projetý na kole,ale už teď říkám krása!!
Někdo nade mnou psal,že viděl v Boraku i špinavé moře.Já ho tam za těch 14 dní viděl nejmíň 10 krát,ale pořád to byla pouze_struja_,která připlavala,a zase odplula!
Teď k Haniji-perfektní dům přímo na pláži,vlastní vstup do moře,a ten neocenitelný výhled na moře!!!Majitelka super ženská,manžel taktéž!
V Boraku 2 restaurace,ta vrchní i v češtině.Obchod ale žádný!!Já jezdil na pečivo do Trsteniku na kole-cca 6 km po nové cestě.V Trsteniku obchod,pošta,několik restaurací a dlouhá hezká pláž ze vstupem i pro malé děti.
Nevýhoda Haniji-majitel nedobře utěsnil septik,a tak při nevýhodném větru je hodně cítit smrádek!!!Toto platí i pro koupelna-záchod!Doporučiji vzít šňůry na balkon,kolíky,raid na vosy-majitel nemá utěsněnou sprchu a vosy tam chodí pít.
Víno je v perfektní,doporučuji kupovat v Potomje u dvou velkých prodejců.
Jsem zvyklý jezdit hodně na kole,ale Lucifer měla pravdu.Borak a Pelješac je opravdu pro masochisty.
Pokud máte ještě nějaké dotazy ptejte se-rád odpovím
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 00:04
to: Jirka G
Nebyl si se podívat v zátoce mezi Borakem a Trsteníkem? Nad ní by měl být vinný domeček (v nabídce Adriatic.hr jako robinsonáda). Zajímalo by mě, jak to tam vypadá. Chystám se tam od 12. do 26. 8. Popřípadě jestli nemáš z toho nějaké foto. Jiné jako je na netu.
Díky eye popping smileyeye popping smiley
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 12:06
lahula napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Slyšel jsem, že to byl manžel borůvky a že to bylo
> kvůli tomu, že on nemá žádné kšefty a u sousedů se
> dveře netrhnou, prý mají stále plno.


já slyšel toto:
drb 1 - viz výše, drb 2 - střílelo se kvůli vleklým sporům ohl.rušení nočního klidu, soused slavil narozeniny, jeho soused bránil noční klid svých hostů, co vím já osobně, v té době měl střílející majitel paušálně obsazeny a předplaceny oba domy, nebot mě odmítl s rodinou ubytovat, a co se týče manžela Borůvky - je to čech jako poleno a bohužel po nehodě vozíčkář......to je vše co vím,zdravím,
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 12:38
asi jsi zapomněl napsat že opilý střílející majitel ohrožoval spoustu lidí,není divu,že ho policajti sebrali a odvezli do Dubrovniku,toho tlustýho pražáka měli vzít také... a že by měl obsazeno?? se mi nezdálo smiling smiley neviděl jsem že by měl na té pláži někoho jiného než toho pražáka grinning smiley grinning smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil lahula (30. 07. 2007 12:41).
Romana2
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 12:43
Ahoj, chystáme se na Pelješac 9.8., nikdy jsme tam nebyli. Dlouho jsme jezdlili do jednoho místa ve střední Dalmácii. Zajímá mě, jestli najdeme ubytování, máme zájem o Borak, Tstenik, nebo kdekoliv na Pelješacu. Díky za info.
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 12:54
thumbs upKonečně někdo kdo to osobně zažil! Bydlíme u Nikici, takhle se o tom povídá v hospodě,každý to vypráví jinak, naše domácí je tedy silně na straně střílejícího, pachatele násilí jsme hned ráno viděli v pohodě u nás na terase na kafi, je to mladý kluk, jak říkám, každý to vypráví jinak.
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 13:10
mě moc mladě nepřipadá... měli ho zavřít,všechnu škodu co tam napáchal zaplatí zmetek jeden,ja ho viděl jak ho dva chlápci v civilu nakládají do auta a odváží grinning smiley a jestli jsi mě dobře pochopil tak opilého majitele jsem myslel toho střelce... (borůvka,Helča2,gipsy,gypsi,magda atd.) - to je kapitola sama o sobě
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 13:15
Protože jsme viděli z lodi, že má poloprázdné pláže, chtěli jsme se u něj ubytovat, ale odmítl nás že nemůže, že má zaplaceno od firmy, Nikica nám to potvrdila že to ví, protože jí sám posílá hosty který nemůže vzít, nepřipadal nám nijak agresivní, spíš pohodář, pravda bude nejspíš někde napůl....
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 15:37
Se zájmem sleduji diskusi o Pelješacu, je to moje nejmilejší destinace, bydlel jsem za těch deset let snad na všech místech,osobně znám oba majitele konfliktu, přečetl jsem si příspěvky od borůvky,magdy,gipsiho, neshledal jsem na nich nic co by mohlo člověka nějak pobouřit,spíš jsem se zasmál nad ohněm a sírou,které dští LAHULA,každý zde přece říká svůj názor a není důvod jej osobně napadat, spíš se nad tím zamyslet. Několikrát jsem bydlel ve vile Anna, i ve vile Brščan u pachatele, majitel Anny je typický usměvavý chorvat, ale strašně hlasitý, a potvrzuji z vlastní zkušenosti, že hlavně kvůli jeho nočním zpěvům jsme k němu přestali jezdit, co se týče majitele Brščanu - vím že měl problémy s pitím a je velmi vznětlivý, ovšem jeho vila je bezkonkurenční místem i zahradou, i vlastní pláží, a přestali jsme k němu jezdit protože je hned obsazen a taky kvůli cenám, které si nemůžeme dovolit, sami jsme s ním nikdy konflikt neměli, ale o nevraživosti mezi oběma sousedy jsme samozřejmě slyšeli.Letos jsme na prázdné pláži zahlédli známou tvář z politiky, takže nám bylo jasné, proč neubytovává další turisty, naopak na pláži vily Anny se tísnilo snad 30lidiček,byl to komický pohled, pláže jsou vzdálené od sebe cca 10 metrů. Z mojí vlastní zkušenosti vím, že není možné se míchat do sporu chorvatů, jsou to horké hlavy.
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 17:15
kdyby ti nekdo strilel za barakem a byl opily tak bys delal co???ten clovek neni normalni.proc boruvka pak pise ze apartmany jsou u silnice? snad nemysli tu cestu kde 2x za den projede ten strelec? co keca ze se do jednoho apartmanu vmackne 6 lidi? jasne je psane ze je pro 2 a maximalne 2 pristylky(pak je velky pro 4 lidi + 2 pristylky,tech lzi tu napsala dost a jeji kamaradi take.Ivo urcite nezpiva kazdou noc,rekni mi kterej domaci te pozve na jeho narozeniny?(piste si sem nazory,ale nevymyslim si!)
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 17:58
Nevím co si o této diskuzi myslet. Byl někdo z píšících přímo u toho? když to tak pročítám,tak vidím, že se jedná o lidi, kteří většinou začali do fóra přispívat včera nebo dnes. Byť se tam jedná o lahulu na straně jedné a ostatní na straně druhé, mám dojem,že proti lahulovi a tomu Ivanovi zpěvákovi stojí pořád jeden člověk,který se kryje různými jmény. Když jsem se pídila dále, zjistila jsem, že tato debata vlastně nevznikla včera ale nejméně již před dvěma měsíci-viz údaje, které uvádí lahula v posledním příspěvku.Stačí se jen podívat na jednotlivé autory a datum jejich prvého příspěvku. Nejdená se náhodou o vyřizování účtů přes toto fórum? To sem snad vůbec nepatří.
Nechci jitřit přispěvatele, ale je to jen můj názor.
Ale pokud mám říci svoje k celému problému, pak můj názor je ten, že i když se zpívá, tak se po lidech střílet nemá.
Sárasmoking smiley
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 17:58
to LAHULA - prosím tě nerozčiluj se, čteš vůbec ostatní příspěvky? Ještě jednou jsem to celý projel, to co tam dotyční píší je přece pravda, nikomu nic nevnucují jen konstatují, začínám být silně na straně střelce, nebot jsem doted vedl rozhovory se známými kteří jsou moment.v Boraku a přízen je na straně majitele Brščanu, ty to asi nevíš, ale ten mejdan byl provokace, a z čechů tam byli jeho hosté, a pak nějaký Král - potápěč, který měl problémy s placením právě u pachatele, když u něj kdysi pobýval, takže jak se mi zdá silně zaujatá společnost, nová zpráva je, že se napadený majitel přišel střelci omluvit - tak tomu teda už vůbec nerozumim, kde je pravda? Nevztekej se a nenadávej, radši se zeptej když to sám nevíš.
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 18:31
Sara: máš pravdu, nepatří to sem, nepatřím sem ani já, nechal jsem se vytočit,mám v Boraku děti, tak jsem chtěl znát názor jiných, slyšel jsem,přečetl jsem, jsem rád, že jsem se nenechal strhnout k aroganci a nadávkám. Lahulo, střelci přibyl nový fanoušek, a Sáře díky, sem to nepatří.
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 19:10
lachtan napsal(a):
-------------------------------------------------------
> to: Jirka G
> Nebyl si se podívat v zátoce mezi Borakem a
> Trsteníkem? Nad ní by měl být vinný domeček (v
> nabídce Adriatic.hr jako robinsonáda). Zajímalo by
> mě, jak to tam vypadá. Chystám se tam od 12. do
> 26. 8. Popřípadě jestli nemáš z toho nějaké foto.
> Jiné jako je na netu.
> Díky eye popping smileyeye popping smiley


Robinzonáda je fajn, přízemní domek ve vinicích, nááááádherný výhled na ostrovy, jen nám foukal vítr a něco mlátilo do střechy-tak jsme byli aspon brzo vzhůru,majitel nám ob dva dny nosil hroznové víno i tekuté, k moři asfaltka do starého přístavu, cca 15minut pěšky!ale fakt jste tam sami, hezké místečko,závidím vám,
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 19:29
jenomze sara ma pravdu,jeden clovek a ma vice prezdivek,vzdyt se jen staci podivat na maily co jsou u prezdivek (boruvka,gipsy=alexvalltta@...;missák,gypsi=francjosef@...;Helča2,magda=filip@...) boruvka=alenkavostatkova@... atd. cim vice uzivatelu napise na jednoho cloveka negativnich veci tim vice mu muze uskodit a nechapu proc jejich sousedka na ne pise lzi,kdyz nema ona hosty tak nemuze mit nikdo?ja tu chci vyvratit ty nesmysly co tady napsala,zadny ucty si nevyrizuju btw. bud si na jaky strane chces,na rozdil ode me jsi tam nebyl tak nevis co to je.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil lahula (30. 07. 2007 19:31).
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 19:59
Mě by zajímala jedna věc : Co se to tu objevilo za exota,který pouští červenou.Je mi jasný,že Tě Bond nebo Smajlíc s**ou, ale dávat "kartu" za to,že Lachtanovi přibližuje místo kam se chystá poprvé na dovolenou-tak to mi neleze pod fousy. thumbs down Jestlipak si dáš nálepku na auto?
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 20:03
lahula: problem bude v něčem jiném, lahulo, seděl jsem blízko tebe, hodil ti udičku a ty ses chytil, nechám ti tvou identitu, nezměnil ses, samozřejmě že tu jde o vyřizování účtů jak se mi potvrdilo, obě strany chybovaly, tys přiléval do ohně, zrovna ty který máš máslo na hlavě, všechno co jsem od nich četl lži nebyly, přinejmenším to, že jsou hluční a zpívají do noci, já se taky odstěhoval a už tam bydlet nebudu, pak mi vysvětli proč odmítají hosty,jakou máš na to odpověd?
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 20:11
to brad: nikomu jsem cervenou nedaval,maximalne Helče2 nebo borůvce,ja si na tohle nepotrpím
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 20:17
Ale já jsem nepsal,jestli to jsi Ty- mě zajímalo,kdo dává červenou v souvislosti s Lachtanem....
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 20:24
nj, hold má každý na věc svůj názor a ať si to každý přebere jak chce...
Re: Borak - Pelješac
30. 07. 2007 20:24
to Smajlic:
Díky za info o robinsonádě. smiling smiley
Už jsem trochu klidnější.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 219
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.