Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Sutmiholjska

Autor cloudyman 
Sutmiholjska
27. 12. 2006 18:46
Prosím nemá někdo zkušenosti ze Sutmiholjské zátoky na Mljetu? Zajímala by mě možnost ubytování, příjezdová cesta, zda není problém s pitnou vodou a další vaše postřehy.
Předem díky Cloudy
Re: Sutmiholjska
28. 12. 2006 09:40
V září 2004 jsem byl na Mljetu ale v Saplunaře, při výletu do NP jsme se do této zátoky jeli podívat, cesta byla celkem dobrá v zátoce bylo pár baráků ale nepotkali jsme tam živou duši ani na pláži se nikdo nekoupal tak jsme to otočili a jeli pryč.
Re: Sutmiholjska
28. 12. 2006 14:17
Byli jsme na Mljetu v roce 2005 v Sobře , apartmány p. Jagoda Brkič. Zátoka Sutmiholskaja je fakt jen pár baráků, kde jsem zaregistroval pouze Chorvaty žádný cizince, příjezd uzoučká asfaltka nad mořem. Hezké místo k výletu ale určitě ne k ubytování. Nejblíže je vesnička Babino Polje, kde je i autocamp pokud pojedeš ze stanem, ale není to u moře je to ve vnitrozemí ostrova. Ubytování je fakt lepší sehnat buď v Polače což je přímo u NP a jezdí tam trajekt z Pelješecu, nebo v Sobře kam jezdí loď z Dubrovníku. Saplunara je taky dobrá, jezdili jsme se tam koupat.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

PH
Hosté: 245
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.