Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Karinské moře

Autor Křižík 
Karinské moře
08. 06. 2023 22:09
Našla jsem zajímavé ubytování u Karinského moře. Nikdy jsme tam nebyli, tak by mne zajímaly zkušenosti. Hlavně tedy počasí, jestli tam třeba více neprší? Není to úplně u moře, spíš ve vnitrozemí. Uvítám jakékoliv postřehy, na webu toho moc není. Doporučená místa, kde se vám líbilo. Děkuji.
Re: Karinské moře
09. 06. 2023 14:07
Ta oblast se nám docela líbí. Mám ale spíš zkušenosti s "Novigradsko more". Byli jsme několikrát v Posedarje a jednou v Meka Draga: naproti Posedarje. Karinské moře jsme jen objížděli autem: Gorjni Karin, Donji Karin. Ta oblast je docela klidná, není moc rušná, jsou tam většinou jen místní, turisků moc ne. Ale za nás celkově v pohodě, ikdyž je to spíš dovolená u jezera než u moře. Ale voda je tam normálně slaná, čistá a rozhodně je o několik stupňů teplejší než při pobřeží. Počasí: skoro stejné jako na pobřeží, ale je pravda, že je to kousek od Velebitu, již vlastně skoro ve vnitrozemí a může se stát, že na pobřeží bude slunečno a zde může být víc oblačnosti. Ceny ubytování a v restauracích (kterých v okolí moc nejsou) jsou rozhodně nižší než všude jinde na pobřeží. Výlety: Zadar, řeka Zrmanja, Paklenica. Za mě tako oblast OK, klid, pohoda, ale někomu to nemusí vyhovovat.
09. 06. 2023 14:54
Přesně, jak píše Martin, my jsme v obci Gornji Karin přespali, když jsme druhý den měli v plánu řeku Zrmanju thumbs up
Něco z našeho výletu na Zrmanju v roce 2018 je zde na fóru, jinde to aktualizovali další výletníci (vše fungovalo akorát ceny vzrostly...)
Byli jsme se vykoupat někdy okolo 22h a pak druhý den (brzy) ráno, celkem čisto a pohoda. Byť jsme tam nebyli přes den, tak jsem neměl pocit, že by to bylo až tak domorodé, těch AP tam je celkem dost...
10. 06. 2023 13:15
Zdravím všechny diskutující. Letos se chystáme do Gornji Karin - kemp Karin - [www.camping-karin.com] - s lodí chceme proplout řeku Zrmanju, Novigradsko more, Velebitsky kanal a kolem ostrova PAG. rezervpvali jsme si přes - [www.pitchup.com] - 14 dní tři dospělí stan pes a loď 12.000 Kč.
Dle recenzí se jedná o nekomerční místo, pro lidi, kteří nevyžadují turistický ruch a chaos, ale klid a pohodičku. Tak po návratu poreferuji.
mdr
10. 06. 2023 14:31
To nevypadá vůbec špatně. Jaká loď to je?
11. 06. 2023 07:53
Lakeman 440 Cabin - nevím jak vložit foto naší!?, ale je to tato lodička viz odkaz na bazaru
14. 06. 2023 21:13
Loni jsme v Gornji Karin byly na 2 noci s tím, že jsme plánovali kajak na řece Zrmjaně, ale v den kdy jsme měli jet, tak byla "bura" a bohužel jsme to neabsolvovali. Bydleli jsme v apartmánu kousek od uvedeného kempu. Lidí tam moc nebyli, a moře nás v této končině tedy nenadchlo. Byl to takový konec moře.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 176
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.