Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

přez den klid a večer zábava????

Autor ba.ara 
Poradí prosím někdo nějaké příjemné místo v Chorvatsku,kde je přes den klid,pohoda a večer možnost zábavy??? Jako třeba nějaká promenáda s hudbou,příjemným posezením,obchůdky a tak???
Re: přez den klid a večer zábava????
19. 05. 2006 13:05
No nevím jestli v sezoně v HR se dají spojit tyto dva požadavky,bez denního přesunu.Zábava a noční život je v každým menším městečku,ale na místních centrálních plážích hafo lidí.Chce to ráno na kolo,případně na lodku a mazat do nějaké vzdálenější zátoky či na ostrov.Já to tak provozuji a vubec mně nevadí ,že bydlím ve Vodicích,snad jedno z nejživějších letovisek Jadranu.Přes den sami na ostrovech,nikde nikdo ,kromně racku a sem tam nějaký jachty co plave na moři a večerní návrat do našlapaných promenád už nás naštvat nemuže.
Ale všeobecně ,čím na jih tím lépe.Taková Brela a Pisak by dle mého názoru byli podle Vašich představ.Zkuste navštívit tyto dvě vlákna tady ve foru a uvidíte ,kolik nadšencu tam najdete.Štastnou ruku,hezké léto a teplý Jadran.ladasmileys with beer
JirkaD
Re: přez den klid a večer zábava????
19. 05. 2006 20:41
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 216
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.