Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

apartmán přímo u moře - doporučíte?

Autor dagmar 
Byl jste někdo v apartmánu přímo na pláži? Nemyslím někde u přístavu, přímo ve městě nebo v zátoce. Místo, kde by jste se vrátili, místo s pěknou plážičkou, čistou otevřenou vodou přímo u apartmánu. Podělte se.
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
11. 05. 2006 10:13
Tučepi, Kamená ulice
tam je to všechno naprané přímo u promenády

letos asi jedu do Podgory-Čaklje a tam je to to samé
Tak takové místa jsem nemyslela, spíš něco osamoceno, ne u cesty, barák na baráku. Myslím trochu romantiky.
To Dagmar:
Jestli chceš domek na samotě přímo na břehu moře, mohu ti poslat odkaz na www stránky, kde jich pár nabízejí. Cenově to vychází asi o maličko dráž, nevím, zdá se mi to. Pošli maila a já ti pošlu odkaz, jestli chceš.
Anonymní návštěvník
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
11. 05. 2006 12:23
Kiki napsal(a):
-------------------------------------------------------
> To Dagmar:
> Jestli chceš domek na samotě přímo na břehu moře,
> mohu ti poslat odkaz na www stránky, kde jich pár
> nabízejí. Cenově to vychází asi o maličko dráž,
> nevím, zdá se mi to. Pošli maila a já ti pošlu
> odkaz, jestli chceš.

Mohu také poprosit o odkaz Dík Pavel
reindlp@seznam.cz
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
11. 05. 2006 12:25
Pokud jsme hledali tak vždy do 20-30 m od moře, ale pozor ať není mezi apartmánem a pláží cesta, pak ti pod okny jezdí auta a když jsi na pláži tak ti zase jezdí za hlavou konkrétně Čiovo - Arbanija ale i jinde to tak je a nafocené je to na webu tak, že to nepoznáš. Osobně mám raději menší konfort v apartmánu a blízko moře. Letos jedu poprvé na jachtu, uvidíme tam je moře nejblíž.
Odkazy jsem rozeslala na vaše maily, snad si něco vyberete.
My letos po dlouhé době nejedeme do Chorvatska, ale zkoušíme - na přání dětí - Sicílii. Máme bungalov 10m od moře, takže paráda. Tak jsem na to zvědavá.
Radek 21
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
11. 05. 2006 12:56
Ostrov Brač,Letovisko Bol,východní část obce okolo kláštera.Klid,do vody kousek.Jednou jsme byly v apartmánu,kde se dalo (s rozběhem:-)skákat do moře s balkónu.
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
11. 05. 2006 13:28
Radku21, doporučuješ velice hezké místo, dokonce kousek dále při pobřeží je neoficielní FKK pláž. Ale s tím apartmánem, kde se dalo s balkonu skákat do moře ti to moc nevěřím. Jedině, že bys upřesnil, že jsi bydlel přímo v klášteře, kde pronajímali pokoje. Připadalo mi, že je to pro nenáročné mladé lidi a opravdu by mne moc zajímalo, jestli jsi tam bydlel, jak to uvnitř vypadalo.
Město Bol je velice pěkné, ale koupání je tam pro někoho pokaženo tím, že se vždy odpoledne zvedá vítr a dělají se vlny.
Není v Bolu v červenci hlava na hlavě? Koupal jsem se na malé pláži kousek od kláštera. Bylo to v sezóně asi před 7-8 lety a bylo nás tam jen pár, ale měl bych strach, že teď tam bude hodně narváno.
Radek 21
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
11. 05. 2006 16:09
evola:v klášteře to nebylo....na pláž jsme chodily ke klášteru(spíš ta strana k restauraci na výběžku do moře).A bydlely směrem k centru.Lépe se to dá popsat od konce přístavu:pobřežní betonová cesta končí resp začíná u přístavu(je to slepá ulice,dá se tam dojet pouze od starého hotelu,proto je tam také menší provoz)-bydlely jsme v cca 10 domě od přístavu v patře-malý pokojík ,kuchyňka,příslušenství,balkón ze kterého by se opravdu s rozběhem dalo skočit do moře:-).....I v noci klid,do centra kousek a na východní straně menší pláže.
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
11. 05. 2006 20:15
To Radek 21,
dík za odpověď. Trochu mi mrzí, že jsi v klášteře nebydlela. Ale pěkně jsem si zavzpomínala.Ten starší hotel, jestli je to on, co myslíme, by se měl jmenoval Biela kuča. Hotel je zavřený, protože nikdo pro něho nevyřešil novou čističku.
Od něho vede asfaltka směrem dolů a tam je to velice hezké. My jsme bydleli ve vila Ana a to bylo od kláštera ulicí do kopce a do kopce až polední dům byl náš.
Měli jsme nádherné bydlení ve 2.patře s velikou terasou.Pobyt pořádala Ck DEZKA.
Na Bol se už ale nevrátím. Znám krásnější místa v Chorvatsku, kde je méně lidí a nefučí tam stále vítr.
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
11. 05. 2006 20:39
jaká je cena ubyt. na Sicilii-dítě/dosp.
Radek 21
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
11. 05. 2006 21:04
evola:s hotelem je to prý složitější...je to sice typická "stavba socialismu"ale na krásném místě.Hotel je v dost dezolátním stavu,nicméně jsme tam v letech 2004 i 2005 viděly vycházet s pokojů v západní části(přístavek)několikrát pár lidí.Takže těžko říci.Tato část ostrova je vůbec plná protikladů,klášter,zmiňovaný "vybydlený"hotel a hned vedle rybářská restaurace na útesu-podle mého-jedno s nej večerních posezení s dobrým jídlem v Chorvatsku.
To pjantar:
My platíme cenu za celý bungalov...je to 64euro na noc....ale vybrali jsme si ten nejdrazsi co tam byl...prave ze byl uplne u vody...www.kalabrie.cz
Zátoka Velika Prapratna na Pelješaci. Tam jsou přímo u moře prakticky všechny domky.
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
12. 05. 2006 11:14
Pelješac - Crkvice, Hvar, zátoka Zarača - Tam jsme měli od dveří apartmánu 5 m a 5 schodů.
To: Jajina a Zdeněk
A nemáte nějaké fotky nebo www, kam bych se mohla podívat jak to tam vypadá a tak?
Díky
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
12. 05. 2006 14:17
A co třeba SAPLUNARA





Zadej do vyhledávače seznamu, nebo google velika prapratna, objeví se ti odkazy. Jezdí se tam prakticky jen přímo přes majitele nebo jejich kamarády, přes cestovku snad nikdo. Je tam krásný klid, jen v noci vyjí šakali. Ceny jsou většinou za apartmán, pro čtyři až pětlidí tak cca 50 EUR v sezoně. Nebo zadej email, pošlu foto, my tam jedeme už po šesté.

Verča napsal(a):
-------------------------------------------------------
> To: Jajina a Zdeněk
> A nemáte nějaké fotky nebo www, kam bych se mohla
> podívat jak to tam vypadá a tak?
> Díky


Jezdime pravidelne jiz 7 rokem do Seget-Vranjica, vilka primo u more, vlastni plaz. Magistrala je vzdalena tak 1 km. Je to klidne, pekne misto. Jestli chces zavolej na tel. 585434199, 602 585769 dame ti kontakt na www stranky.
Ivana
Takybych prosila o dobrý tip apartmánu u moře díkyLenka
Takybych prosila o dobrý tip apartmánu u moře díkyLenka
Takybych prosila o dobrý tip apartmánu u moře díkyLenka
Takybych prosila o dobrý tip apartmánu u moře díkyLenka
to Kiky:

mohu poprosit též o odkaz :-)
to kiky:

mohu též poprosit o odkaz

chovanecpeta@centrum.cz
Nechápu Vás , který jezdíte stále 6 x 7x 8 x na stejný místo. To nechcete vidět něco jinýho??? Nikdy nejedu podruhé na stejný místo. Život je krátkej.....
Re: apartmán přímo u moře - doporučíte?
16. 05. 2006 13:35
Tomu se říká jet na jistotu. Podívat se jinam, to ano, proč ne, je třeba poznávat. Ale proč jet na dovolenou někam do neznáma, když víš, že tady ti vše vyhovuje a a už několikrát ti tam bylo moc fajn. smiling smileysmiling smiley A DOVOLENÁ JE KRÁTKÁ ...
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 161
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.