Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

ostrov Iž

Autor simihb 
ostrov Iž
30. 05. 2017 23:37
vážení cestovatelé do Chorvatska,
rád bych letos naší dovolenou směroval na ostrov Iž (Zadarská oblast).
Máte někdo zkušenost s tímto ostrovem?
Budu rád za názory a zkušenosti.
moc díky
Karlos
avatar Re: ostrov Iž
31. 05. 2017 07:00
Trávili jsme dovolenou na tomto ostrůvku a v jeho okolí (na lodi) v roce 2013 a určitě se chci ještě vrátit. Úžasné a klidné místo, kouzelné. Hlavní sídlo je Veli Iž, ten mě tolik neoslovil, ale Mali Iž, který je v přímé blízkosti přístavu trajektu se nám moc líbil. Základní vybavenost dobrá, obchůdek, hospůdka, konoba. Je to místo pro klidnou dovolenou.
Re: ostrov Iž
06. 06. 2017 19:14
Zdravím Gavinu,
díky za názor. Četl jsem podobné reference a láká nás právě ten klid. Mám tak trochu obavu, jak to tam bude s ubytováním - na ostrově v létě bydlí hodně pevninských obyvatel jako v letním sídle a je otázka, kolik je tam apartmánů k pronajmutí.
Šimi
avatar Re: ostrov Iž
07. 06. 2017 06:30
Taky zdravím,
myslela jsem, že ubytování máte již zajištěné, protože máte pravdu, že to je taková malá "zahrádkářká oblast" pro obyvatele Zadaru a okolí. Pošlu Vám do zprávy tip na ubytování, které mám vyhlédnuté na příští rok, ale jet tam jen tak, bych asi neriskovala. Spoustu domů tam vlastní i němci a rakušané a docela bych se bála, že nebude v sezoně nic volné. I trajekt jsme si na doporučení kapitána zamlouvali dopředu, ale my jsme opravdu byli v tom nejhorším termínu, uprostřed sezony.
Přeji pěkný den Gavi
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 102
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.