Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Šilo - Krk

Autor malej 
Šilo - Krk
28. 03. 2006 06:56
Čau, nemáte někdo nějaké zkušenosti s touto lokalitou?
Jarda
avatar Re: Šilo - Krk
28. 03. 2006 09:35
Pro příště prosím dotazy na místa do fóra "Místa v Chorvatsku". Šilo je malá obec bez nějakého výraznějšího vlastního charakteru. Přímo v obci je pláž s tmavým pískem a je vhodná pro malé děti. Pěkné koupání je v zátokách jihovýchodně od Šila. Jsou vhodné i pro šnorchlování. Pěšky je to tam kousek kolem zbytků římské vily. Byl tam k ní ukazatel.
[www.chorvatsko.cz]

Michal
Re: Šilo - Krk
28. 03. 2006 11:40
Je to velmi malá osada.Příroda opravdu nic moc.Ta pláž s tmavým pískem tam opravdu je(cestovky na ni , myslím docela úspěšně,lákají pískuchtivé milovníky Hr),ale že celkem měří asi padesát metrů to už zjistíš až na místě.Ale jedno plus tam opravdu bylo.Pokud se moc nebojíš o auto tak si vždycky najdeš svoji pláž kterých tam musí být asi dost.Pokaždé když jsme se chtěli druhý den vrátit na stejné místo ,tak už jsme ho nenašlieye rolling smileyTakže nebýt těch kráááásných,čistých a úúúúplně soukromých pláží,asi bych byl zklamanej.Vlastně ještě jedno velké plus.Velice sympatickej mýstní rybář který každé ráno před místní samkou(pokud se zadařilo)prodával co v noci ulovil.Ryby nám zdarma s kamarády vykuchaly a ještě nám k tomu zazpívali(jo jo Karlovačko)Velmi veselégrinning smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 182
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.