Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Info Zivogosce-Blato

Autor Maroš 
Info Zivogosce-Blato
22. 03. 2006 22:28
Dobry den. Ak nam vie niekto poskytnut informacie o stredisku Zivogosce Blato budeme povdacny. Chystame sa tam tento rok /2006/ na dovolenku s manzelkou a synom 1,5r Vyhovuje nam klud, mensie plaze strkove, nie skaly. Pristup na plaze menej obtiazny nakolko nas syn nezvladne ziadny horolezecky zostup.
Dakujem za info , ak niekto bol v stredisku Zivogosce Blato. A prajem aj vam prijemnu dovolenku v roku 2006
avatar Re: Info Zivogosce-Blato
23. 03. 2006 10:15
To Maroš :
V Blatu je jedna "centrální" pláž která je dost velká a není na ní nějak moc natřískáno. Pokud by jsi chtěl jít mimo tak na jižní straně je kemp a přístup na tamní pláž je tak z třímetrového místy i vyššího srázu. Na severní straně je to taky přesně to co nechceš. Kozí horská stezka po které můžeš dojít do 1,5 km vzdálené zátoky Vela Duba kde se budeš válet skoro sám. Cestou po té kozí stezce je pár odboček dolů pod strž kde jsou malé pláže. Většinou jsou obsazeny vyznavači FKK. Já si myslím že ti naprosto bude stačit ta hlavní pláž. Je tak 400 m dlouhá a tak 20 m široká.
Re: Info Zivogosce-Blato
23. 03. 2006 17:15
Zátoka Vela Duba , 1,5 km severně od Blata, je v sezoně též plná. Snad jen v ranních hodinách je trochu prázdnější , než tam lidi dojdou nebo dojedou autem.
Pro vašeho syna bude určitě stačit "městská" pláž v Blatu. Má výhodu, jsou na ní sprchy.
Re: Info Zivogosce-Blato
23. 03. 2006 18:15
Dik, za info, ale fakt radsej si niekam kusok odslapem ako mestsku plaz.
Minuly rok sme boli na Rabe, dovolenka paradna. Plaze sme striedali. Slana voda detickam vadi menej nez dospelym. Nikdy sme sa po kupani nesprchvoali a myslim ze ani nas syn to nepotrebuje. Umyvame si tvar vodou ktoru si prineseme.

Ak mate niekto trosku pochodene okolie Zivogosce Blato, prosim o kratke info, kde sa nachadzaju zabudnute plazicky, aky je ku nim pristup, a ci to je smerom na split z Blata alebo smerom opacnym.
Dakujem za info.
avatar Re: Info Zivogosce-Blato
23. 03. 2006 23:17
To Znojmo :
Zátoka Vela Duba je přes týden poloprázdná. Plná je jen o víkendu kdy se tam nahrne hafo Bosńanů kteří o té zátoce ví. Teda spíš bývala plná. Minulý rok někdo zatarasil vjezd do bývalého kempu (navezl tam hromady hlíny a ještě pokácel stromy přes cestu), takže není pořádně kde zaparkovat jen okolo cesty kk hlavní slinici. Tím pádem je tem jen pár lidí. Můžu dodat foto jako důkaz.

To Maroš :
Jižním směrem to moc neznám. Severním směrem je už zmíněná Vela Duba a vícero malých pláží, ke kterým je ale obtížnější přístup. Doporučuju si to jednou proběhnout sám bez děcka a uvidíš sám. Je to tak na hoďku a půl zkoumání. Podle mě se to s malým děckem dá jen jestli ho poneseš. 1,5 roční capart by to nezvlád. Místy musíš jít po uzkém chodníku ze šutrů a kousek od chodníku je tak 10 metrová kolmá strž k moři. Já tam byl se dvěma čtyřletýma raubířema a ty už to zvládali celkem v pohodě sami.
Re: Info Zivogosce-Blato
25. 03. 2006 09:19
Ahoj Ludek,
bol by som fakt rad keby si mi mohol poslat nejake foto. Vopred dakujem.
Re: Info Zivogosce-Blato
30. 03. 2006 23:40
My tam jedem 14.82006 se 2 dětmi 2ročky
Taky jsme tam nebyli a co jsem čet tak pry dobry.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 124
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.