Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Živogošče Porat

Autor karloss 
Živogošče Porat
26. 03. 2015 16:13
Ahoj lidi.Mám prosbičku.Letos jedeme do Živogošče-Porat AP Jelaš.Kdo jste tam byli napište prosím jaké to tam je(ubytování,pláž).Jak je daleko obchod,zmrzliny,restauračky + nějaké vyžití pro děti.
Všem moc děkuji za info


omlouvám se za nové téma.
avatar Re: Živogošče Porat
26. 03. 2015 17:19
Podle mne, jak člověk několikrát Živogošče Porat procházel, tak nic moc extra. My byli v hotelu Nymfa (na konci Poratu z jihu) v září a v přístavu všude "mrtvo", Více to žilo v Igrane.
Ale je to můj dojem.Třeba má někdo pozitivnější. A v sezoně to může být všechno úplně jinak.
Re: Živogošče Porat
27. 03. 2015 02:25
Ahoj, já tam byl s přítelkyní před 3mi roky a v pohodě. Ubytko v pořádku. AP přímo na pláži - mají malou soukromou pláž a nebo hned vedle veřejnou..přímo u ní posezení s občerstvením. Spolumajitelka je češka.Obchod, restaurace i zmrzka pár kroků...tam je vlastně vše pár kroků. Byli jsme se podívat na vodopády Kravica v BiH - vřele doporučuji.
Byli jsme tam v září a je pravda, že tam bylo "mrtvo", ale to nám vyhovuje.
Re: Živogošče Porat
28. 03. 2015 13:09
Karloss: nerobíš to trochu naopak?? Najprv si zabezpečíš apartmán a až potom zisťuješ,kde vlastne ideš?? Pre tých,ktorí majú radi kľud,je to tam ok.Ale,reštaurácie bieda,zmrzka otras,vyžitie pre deti žiadne. Takúto pridanú hodnotu nájdeš vedľa v Igrane,cca 1,5km.
Re: Živogošče Porat
28. 03. 2015 14:51
A paní majitelka? Už nikdy více....
avatar Re: Živogošče Porat
29. 03. 2015 22:13
Priamo v Porat som bol cca 5 rokov dozadu, boli sme zo psom, a vyhovovalo nam, ze sme sa kusok presli a boli sme na plazi aj zo psom a bol tam klud. Normalny obchod na potraviny asi jeden, nakupovat sa tam moc neoplatilo. Nakupy sme riesili Konzumom v Makarskej. Na ihrislo pre deti si nespominam. Byvali sme v apartmane, u rodiny Reljić. Ubytovanie bolo OK, akurat sme byvali na prizemy a kuchyna bola na balkone. Tak sme museli vzdy vsetko ramovat, lebo ked sme nahodou zabudli nieco na stole, mohli sme pozorovat ako sa krmy miestna macka.
Re: Živogošče Porat
30. 03. 2015 22:19
Maličké detské ihrisko je pri hoteli,alebo v Igrane pri parkovisku pri mori. Potraviny celkom dostačujúce sú v Igrane.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 83
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.