Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Apartmány Medena

Autor khanka 
Apartmány Medena
03. 01. 2015 15:39
Ahoj všíchni, nemáte nové informace k apartmánům Medena u Trogiru? Tady jsem našla jen postarší informace. Díky
Re: Apartmány Medena
03. 01. 2015 18:38
Ahoj, jezdímě do Trogiru každý rok, kolem apartmánů chodíme na procházky a využíváme zázemí hotelu a apartmánů na pláži. Zdá se mi, že bývají celkem obsazené. Bydlíme si 200m od Medeny.
Re: Apartmány Medena
05. 01. 2015 11:23
Jarko, díky a to zázemí, je to v pohodě ? Lidí tam asi bude hodně. Chceme poprvé do komplexu, hlavně k vůli polopenzi, tak z toho máme trošku strach.
Re: Apartmány Medena
06. 01. 2015 12:38
Jarko, moc díky. Máme vybrané ty zrekonstruované app. tak to snad bude ok.smiling smiley
avatar Re: Apartmány Medena
06. 01. 2015 14:16
Napíši svůj "postřeh".
V sezoně tam bývá "na pláži" dost plno. A "na pláži" mám napsáno v uvozovkách, protože žádná pláž tam není, ale velké betonové plato, na kterém se z poloviny nedá ležet, neboť jej zkrápí vlny. Byl tam velký tobogán a nějaké skákací hrady ve vodě.
A v okolí se nedá pořádně jít vykoupat do moře, jsou tam ostré kameny (ze severu) a z jihu jsou jen malé plážičky (tak pro jedno lehátko či karimatku - z jihu).
Alespoň tak si toto místo pamatuji, když jsme procházeli z Vranjici do Trogiru a zpět.
Startující letadla jsou ale zase rarita, která se jen tak nevidí.
avatar Re: Apartmány Medena
14. 09. 2015 13:04
Rada by som napísala tohtoročnú skúsenosť s komplexom Medena-bývali sme hoteli,ktorý je hneď vedľa apartmánov....
Išli sme 3 autá-partia kamarátov s rodinami a tento rok rozhodovala hlavne cena,ale musím povedať,že som bola naozaj príjemne prekvapená.Hotel je klasický "megahotel",ktorý toho dosť pamätá /podobne ako Arkada,alebo Zora/- je tu však čisto,milí personál a výborná strava.Z klimatizovanej izby na 5. poschodí sme mali úžasný výhľad na Trogir-Čiovo,Seget -zatiaľ najkrajší ,aký sme kedy na dovči mali.thumbs up
Pláž je hneď pod hotelom,daňou za výhľad je 147 schodov cez píniový lesík,ale dalo sa to zvládnuť úplne v pohode-s kočíkom,alebo zdravotným obmedzením asi trochu problém.eye rolling smiley
Pláž je kamienkovo,štrkovo-skalnatá -nad plážou je promenáda s reštauráciami,fastfoodom,suvenírmi.Ľudí bolo dosť,ale nebola preplnená a cítili sme sa príjemne.My sme chodili pod apartmány Medena-asi 100m od pláže priamo pod hotelom-našli sme si "svoje" miesto pod veľkou borovicou,príjemný tieň počas dňa.Voda bola krásne čistá,občas pri kraji pár ježkov-potrebné topánky do vody a opatrnosť.Trochu som sa bála,že tu bude more ako rybník-ale boli aj vlny-2 dni dosť veľké.Zaujímavé sú lietadlá,ktoré pristávajú v Splite-celkom spestrenie spinning smiley sticking its tongue out
Cestičkou cez lesík sa dalo prejsť do mestečka Seget Vranjica-cez kemp Belvedere.Tu je aj pláž pre psíkov a v zátokach sa kúpu naturisti.
Na opačnú stranu sa popri pláži dalo zájsť do mestečka Seget Donji a ďalej až do Trogiru-asi hodinku.Raz sme išli do Trogiru peši,vrátili sme sa domov lodným taxi-jazdili každú polhodinu z Trogiru priamo k hotelu a späť/ cena 20kn/.Bolo to super,ešte sme sa takto vrátili raz do Trogiru podvečer ,z taxíka je krásny výhľad na pobrežie.
V hoteli sme mali polpenziu,tak sme riešili iba obedy-dalo sa najesť vo fastfoode za cca.20-35 kn-malá pizza,tortilla,sendvič.V reštauráciách sa ceny pohybovali okolo 45-50kn pljeskavica,ražniči 70kn-mješano mäso,kalamáre
káva za 7kn pivo za 16kn veľké/ 13kn malé. 2x do týždňa hrala v rešturácii na pláži živá hudba.
Pri recepcii apartmánov je dobre zásobený market Ribola-asi 200 m od hotela a pred marketom predáva pani čerstvé ovocie,zeleninu a domáce produkty-med,víno,rakiju.
Prežili sme naozaj pohodovú dovolenku v peknom prostredí....smiling smiley
prikladám link na pár foto
[www.rajce.net]
Re: Apartmány Medena
15. 09. 2015 06:15
Dada, já na Seget taky nedám dopustit. Bydlíme asi 300m od Medeny a jsme tam spokojení.
avatar Re: Apartmány Medena
15. 09. 2015 10:22
Jarka,niekde v blízkosti Segetski Dvori?
Re: Apartmány Medena
16. 09. 2015 06:11
Kyž vyjdeš od Medeny k hlavní cestě, dáš se doprava a je to druhý dům (odbočka do slepé ulice), první je vila Kostovič.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 196
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.