Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ruskamen

Autor Jolana 
Marosm
Re: Ruskamen
20. 06. 2007 13:03
Cesko-Slovenska zostava v RUskamene smiling smiley Hlavne nech sa nam vydari pocasie.Slivovica bude dobra ked sa to pocasie nepodari smiling smiley
avatar Re: Ruskamen
20. 06. 2007 14:59
Prosím Vás, jedu do Ruskamenu od 14.7.2007, tak mi tam do té doby nezašpiňte moře, a neznečistěte pláže. Jinak vyjíždíme 13.7.2007 , a to je pátek. Již jednou jsem tak jela v pátek 13. na Korsiku, a cesta proběhla bez problému. Tak snad ta třináctka a pátek bude fajn.
smiling smileyRe: Ruskamen
21. 06. 2007 07:16
No jo, to omylem skutečně založila :-) Mám spolehlivé stránky na počasí v Chorvatsku. V okolí Makarské :
pondělí jasno 29, úterý polojasno 28. Hlavně ať nám tam neprší. Jedeme z Moravy , také se slivovičkou :-) věk: 24,31,45,49, chystáme se také na rafting na Cetinu:-) by mě zajímalo, jak se tam všichni poznáte, když píšete - uvidíme se v Ruskamenu :-)
Re: Ruskamen
26. 06. 2007 19:32
Ahoj. Jedeme taky do Ruskamen do bungalova. Máme nástup 14.7. v 15 hod. Vyjíždíme 13.7. kolem 17 hod. Jedeme do Chorvatska poprvé, tak doufáme, že ten čas výjezdu je optimální. Nemáme vůbec představu, za jak dlouho to mužeme zvládnout.
Re: Ruskamen
27. 06. 2007 08:32
mufaso,

BA-Ruskamen cca 10 hodín aj s prestávkami yawning smiley
Ruskamen all inclusive ? Noční můra
11. 07. 2007 16:50
Tohle je varování pro všechny co ještě váhají! Jeli jsme s Vítkovicemi a tohle jsme jim po naší krásné dovolené napsali, tak ať si to přečtou ostatní, možná se někdo chytí za nos....:-)))

Vážení přátelé,


Neberte toto prosím jako nárokování vrácení nějaké částky peněz, ne, chceme jenom poukázat a upozornit na naprosto katastrofální stav v hotelu Ruskamen u Omiše a na naprosto klamavou reklamu, kterou používáte ve Vašem letním katalogu. Současně doufáme, že brzy zjednáte odpovídající nápravu, neboť jsme nebyli jediní, kdo byl zklamán a rozčarován.

Hned na úvod chceme upozornit, že s Vaší cestovní kanceláří jezdíme již několik let, poslední dobou využíváme a soustřeďujeme se na služby all inclusive. Byli jsme jak v Hotelu Labineca v Gradacu(naprostá špička na chorvatské poměry) a v hotelu Faraon v Trpanji na poloostrově Pelješac.Hotel Ruskamen dopadl jednoznačně nejhůře,což je slabé slovo, napadá nás snad už jedině katastrofálně a pokud má být Vaší vlajkovou lodí,pokud jste jej zvolili i na titulní stranu katalogu, pokud jste si jeho kapacitu zakoupili na rok či několik let dopředu a pokud tam mají jezdit vaši klienti, je naprosto nezbytné radikální změna či na druhé straně zrušení služeb all inclusive.

Dovolte nám citovat z Vašeho katalogu na jedné straně jako lákavou nabídku, na druhé straně budeme srovnávat a uvádět vše na „pravou míru“ či chcete-li jak to doopravdy vypadalo.

Katalog: Dovolená pro všechny generace
Skutečnost: Večeře probíhá od 19-21hod.Většina hostů večeří na terase.Ve 20.30 nastoupí každý den animátoři s 5ti slovy pěti skladbami pro děti, které se každý večer opakují(pravda obden se jedna píseň mění,ale pak další den je tu zase) Horda dětí šťastně tančí na „Mašinku“,ostatní stojí ve frontě u baru, aby dostali poslední drink a prodírají se dovnitř kde je bar a jídelna a kde zasmušilá číšnice která úsměv naposledy viděla ve filmu urputně rozlévá pivo do 0,2l skleniček a protože pivo pění,naleznete na dně sotva 0.1l.Pro pivaře CZ formátu náprstek. Pokud si dovolíte prosbu zda by to nešlo do větších sklenic, je odpovědí to, že to pan ředitel zakázal (přitom v levé části hotelu,kde sedí ti „chudší“ co měli jen „na polopenzi“ v klidu 0.3l kolují a dokonce když jdete do vedlejšího hotelového baru dostanete 0.5l ale pěkně zaplatit- hle ono to jde, bohužel ne v oddělení all inclusive).Ve 21hod. se zavře bar(ano v katalogu je uvedeno, je to nešťastné ale s tím se tedy musí počítat, i když u jiných hotelů bar funguje do 23 hod, či do té doby co tam jsou hoteloví hosté.)Na stole hostů na terase co si ještě chtějí posedět se kupí sklenice teplajících nápojů za zvuku písně“Motýlku pro koho máš postýlku“.
Katalog: venkovní bazén
Skutečnost:Fotografie v katalogu jsou tak umně udělány že není zřejmá jedna zásadní věc.Bazén je, ale ne u hotelu, nýbrž zhruba 200-250m od hotelu. Myslím že slovíčkaření a chytračení typu:“ale vždyť píšeme že je v komplexu hotelu Ruskamen“ nikde však není psáno jak je ten komplex velký a myslím že by korektnější bylo napsat, že bazén je zcela ve stínu, jak je vzdálen a že je u baru kde se platí.Představa, že si od bazénu odskočíte přes den k all inclusive baru se proto rázem rozplyne.Navíc mají u bazénu skoro po celý den děti akce, takže o klidu a dovolené pro všechny generace nemůže být ani zdání
Katalog:
Katalog:folklorní skupina a slavnostní večeře
Skutečnost:Tak na to jsme se moc těšili protože jsme zažili něco podobného již ve výše dvou jmenovaných hotelích.A protože jsme měli pobyt zaplacen na 10 dní, už jsme si mnuli ruce jak dvakrát vychutnáme plody moře včetně úžasných škeblí, láhev dobrého dalmátského vína na stole, číšníky jak v defilé předvádějí své umění a výtvory v krojích před zraky hladových hostí a jak živá hudba doprovodí konzumaci tradičních jídel příjemnou dalmátskou hudbou typu „Dubrovački Trubaduri“.Jaké bylo opět naše zděšení, když po zcela standartní večeři (kdy se nic nedělo, žádná hudba, žádné defilé, žádná láhev vína na stolech, žádný dort s prskavkami)nastoupili opět animátoři ve 20.30, se svým notoricky známým programem s notoricky se opakujícími 5ti písničkami.Ovšem přece jen jedna změna nastala. Na terasu byl nainstalován gril, opekly se ryby, no spíše ožehly se tak narychlo že byly naprosto zhořklé.K tomu se podávalo prvotřídní zředěné víno z várnice- které se tam mimochodem jak jsme na vlastní oči viděli, nalilo z foliového obalu.Pokud měl někdo to štěstí, že měl na stole červené víno od all inclusive baru a srovnal si to se skleničkou kde bylo „várnicové „ víno, nabyl dojmu že pije rosé. Když diskotéka pro děti konečně skončila, nastoupil za keyboard jeden hudebník, který hrál velmi hezky a příjemně, leč do folklorní skupiny měl hoooodně daleko.Evergreeny ze 60tých let jsou krásné a nádherné, leč s dalmátskou folklorní hudbou mají toho společného asi tolik jako hrušky s jablky.
Katalog:České noviny, česká TV, a hlavně české pivo Plzeň a Kozel
Skutečnostconfused smiley „českými novinami“jsme se poprvé setkali 20.6. ve středu, kdy nám bylo slavnostně oznámeno, že protože jsme ve VIP hotelu, budeme dostávat „Chorvatský deník“ jen za 1 kn(4Kč) protože máme slevu. Nikdo nás ale neinformoval, proč do tohoto data tam žádné noviny nebyly. Pokud inzerujete české noviny v katalogu, každý turista si představí, že tam bude ve stánku možno zakoupit třeba periodika vycházející v České republice , dále není v katalogu uvedeno, že novin se čtenář dočká až od jistého termínu.
Česká TV – no spíše výsměch naší mediální scény. TV se satelitním příjmem čítala několik německých stanic, několik polských , italských atd. stanic, 4 chorvatské, které však nebyly ze satelitu a tak byl obraz pod obraz. Nicméně to nejdůležitější, tedy české programy byly zastoupeny dvěma podřadnými stanicemi jako je hudební „Očko“ a „24CZ“ což je kanál z parlamentu, zčásti přímé či záznamové přenosy z horní či dolní sněmovny, politické diskuse, tiskovky atp. Ptáme se: Když už jste nebyli schopni zajistit kartu na CS link, kde je CT1, CT2, Prima, Nova atd. proč není v TV nabídce zpravodajský kanál ČT24, který je a teď zdůrazňuji na téže družici jako Očko nebo 24CZ a který není kódován, je tedy VOLNĚ bez karty přijímatelný. Myslím že by kdejaký turista přivítal místo pořadí hitparády nebo interpelací, třeba hlavní zpravodajskou relaci, která je na ČT24 taktéž vysílána.
No a pivo Kozel a Plzeň? Toho jsem si bohužel v katalogu ani nevšiml, to by mi připadalo jako dát si v italském hotelu svíčkovou,dávám na dovolené rozhodně přednost místnímu no ale budiž.Jenže ani tohle není pravda.Do zákulisí baru bylo docela dobře vidět a tak nikdo ani nezastíral, že sudy s nápisem „Ježek“ se naráží jeden za druhým.Teď mne však napadá ,že třeba Plzeň koupila jihlavský pivovar a třeba neměla své sudy a třeba tam ta Plzeň byla. Ale chuť říkala bohužel něco jiného. O tom že spojka a znamená nikoli buď anebo ale spojení souřadící tedy Plzeň a zároveň Kozel, to už nebudu komentovat, protože se točil jen jeden druh.A ještě jihlavský.
Katalog:aperitiv bar + restaurace
Skutečnost: Toto byl zásadní kámen úrazu.Bylo velmi nešťastné spojit bar a restauraci. Ve dvou předchozích hotelích byl bar situován MIMO jídelnu , ale co bylo hlavní chybou a nedostatkem, že nealkobarautomat(promiňte mi neodborný výraz) pro laiky, to co z toho teče cola, fanta, sprite atd. byl za pultem a ne na pultě a byl s obsluhou, která naprosto nestíhala, takže se zvláště při snídani, obědě a večeři a také před 21 hodinou tvořily fronty. Kdyby se každý obsloužil sám, kdyby v jídelně bylo totéž co na baru, tedy pípa s pivem, tedy automat na nealko a v odděleném baru totéž, žádné fronty by nevznikaly. A protože se čepovalo do sklenic, jejichž velikost uznávala za vhodné jen obsluha, tak jste si po třetí prosbě o nalití nápoje připadal jako žebrák, či provinilý alkoholik, co moc pije a zdržuje ostatní ve frontě.A pokud vám to obsluha hodila přes pult s výrazem, „co mne stále obtěžuješ“ byl dojem dokonalý.Zoufale si šlo jen postesknout, to bych zvládl sám také a ještě by se ušetřila síla, která by dodávala snědené jídlo do várnic.Protože byly snídaně, obědy a večeře rozloženy do dvou hodin, mohl jste si zvolit dvě alternativy: 1)buď že přijdete hned na začátek, budete stát frontu na jídlo, protože ten nápad mělo dalších 50 lidí, pak budete stát frontu na baru, protože obsluha nestíhá a vy se nemůžete obsloužit sám, ale výhoda je, že ve várnicích je jídla dost, ale nevýhoda, že když vystojíte frontu na pití tak jídlo je jak psí čumák 2)nebo přijdete pohodlně o hodinu později, sice stát frontu na jídlo nebudete(tu na pití ano neboť ta tam byla stále) ale že si zas nebudete moci vybrat z celého menu neb servírka která má doplňovat jídlo je za barem a uspokojuje žíznivé a nemá čas na jídlo, když zas doplňovala jídlo, dosahovala fronta na baru děsivých rozměrů. Jak jsme záviděli chudším polopenzistům, kolem kterých personál jen kmital, odnášel, donášel a přinášel, zatímco my polykali na prázdno nebo jedli to co jsme nechtěli neb tam už to co jsme původně chtěli nebylo.Po několika stížnostech se ke konci pobytu dostavila i druhá síla, ale ani ta nezvládala. Ano zvládala první večer kdy byla nasazena a také se pan delegát Martinčák přišel do jídelny za námi podívat a zeptat se zda to funguje, fungovalo to přesně jeden den a pak se vše vrátilo do starých kolejí
Katalog: Ubytování ……s fénem
Skutečnosttongue sticking out smileyroti kvalitám ubytování nemůžeme říci ani půl slova.Odpovídalo třem hvězdičkám, pokoje byly čisté, denně se uklízelo, obden, někdy i denně se vyměňovaly ručníky, pokojské byly na rozdíl od číšníků VELMI zdvořilé a na rozdíl od číšníků i usměvavé, občas i příjemné slovo prohodily, což přispělo ke kladnému dojmu.Pokud ovšem v katalogu inzerujete pokoje s fénem, neznamená to, že si pro ně budeme muset chodit do recepce, ale že budou SOUČÁSTÍ vybavení
Katalogconfused smileyport, bezplatné půjčování kol a lehátek i slunečníků na pláži zdarma
Skutečnost: Hned na úvodu jsme byli delegátem upozorněni,že kola nebudou, protože tato služba padla, možnost zapůjčení,samozřejmě za peníze je jen v Omiši, který byl nějakých 10 km vzdálen , že slunečníků je dost, ale lehátek je asi jen třetina na kapacitu hotelu. Když jsme se ptali na důvod, bylo nám sděleno, že Chorvatsko má nedostatek přepravců, takže lehátka sice jsou ale nemá je kdo dopravit na místo určení. Osobně si myslím, že by český přepravce skočil po této zakázce jako …..neříkejte že i vy nemáte dodávky či větší auta, která by tuto službu splnila.Kromě toho se tohle mělo řešit PŘED sezónou a ne ZA PROVOZU.Tak by se nestalo, že před 8 ranní stojí fronta hádajících se hostí o to kdo co urve, velmi ponižující a potupné.Ještě že jsme si s sebou vzali karimatky a nafukovací lehátka, takže řeči „nepředbíhejte pane, já už jsem tu od 6ti „ jsme nemuseli poslouchat.
Katalogtongue sticking out smileyřevoz do města Omiše 2x denně zdarma
Skutečnost: Opět se mi vkrádá myšlenka na kulantně napsanou právně nenapadnutelnou reklamu.Ano, převoz byl dvakrát denně zdarma, jenže z hotelu do Omiše ve 20.10 a pak ve 23.15. Nemohu si odpustit poznámku, že tohle je výsměch či služba pro personál, který se hojně posledním spojem vracel domů, ale že by si turista zajel ve 23.15 na diskotéku a křepčil do rána? Korektní by bylo napsat časy odjezdů a ještě korektnější by bylo nasmlouvat bezplatné autobusy tak aby jel jeden dopoledne a jeden večer a aby zpětné bezplatné spoje plus minus navazovaly.
Katalog: Stravování all inclusive
Skutečnost: Mnoho bylo popsáno již výše.To že v jídelně nefungovala správně klimatizace by se ještě dalo prominout, ale kvalita jídla o té se dá hodně polemizovat zvláště pak když srovnáme jiné hotely s obdobnou službou. Nejsme nároční, ale když si někdo zaplatí all inclusive, mylně se asi podle vás domnívá, že si zaplatil „to nejlepší“. Pokud si myslíte že stereotypní snídaně s jedním druhem sýra denně stále stejný druh, dvěma až třemi druhy salámu + jako přilepšení v obměnách rozkrájené párky, jiný den vejce natvrdo, jiný den na kolečka rozkrájené klobásy a jedinkrát za 10 dnů míchaná vejce(pozor nikdy ne dohromady – vše zvlášť) je dostatečné, pokud si myslíte že je v pořádku když druhý den přestal fungovat jeden ze dvou automatů na kávu a opět se tvořily co? Samozřejmě nám známé fronty, pokud je v pořádku, že se stojí i fronta na takovou banalitu jako je juice, který se stále nedoplňoval a chyběl , pokud je v pořádku, že jednoho dne došla i káva v tom jediném funkčním automatu a to prosím v 8 hodin ráno a na dotaz číšník odpověděl že „sutra“tedy pro neznalé chorvatštiny „zítra“, pokud si myslíte že je v pořádku, dostat ředěnou vodu místo juice,který zrovna došel , pak je vše v pořádku. O nedopolňování jídla jsem se již zmínil, možná ještě přikoupit chladicí box na zmrzlinu a ne tam dávat ve várnici na kostkách tekoucího ledu stále stejné nanuky na klacku, které taktéž tekly a dělalo to nepříjemnou kaši, pak je to dokonalé.Pak se smíříte i s tím, že zatímco v oddělení polopenze se číšníci mohli přetrhnout uklidit po vás talíře a sklenice či příbory, museli jsme tohle my all inclusivisti obstarat za ně. Ano, správně, nemuseli jsme to dělat jak nám řekl pan delegát, jenže kdybychom to neudělali my, musel by to udělat host který si sedne za náš dojedený stůl po nás a bude ho čekat hora nádobí, protože personál uklízel jen jediný odkládací stůl, na který zdvořilí hosté své nádobí odkládali.

Naše shrnutí:
Do hotelu, který koupí na sezónu výhradně Češi už nikdy nepojedeme , pojedeme do osvědčeného hotelu jako je Labineca Gradacu, kde jsou i turisté z jiných západoevropských zemí, kteří by za jediný den takovýchto služeb udělali revoluci. Možná by též pomohlo nasadit do vaší vlajkové lodi delegáty větší průraznosti a vyššího stáří. Myslím, že pan ředitel, ač jak nám delegáti stále tvrdili, že mají denně schůzky, by konečně začal konat a vyšel by turistům vstříc a nezakazoval by větší skleničky na pivo a nebo džbánky na víno.Při servisu all inclusive NESMÍ host slyšet od personálu NE!!!!Jejich údajná jednání NIC nepřineslo a stížnosti i problémy pokračovaly dál jako naše velké zklamání.
Očekáváme že se k tomuto našemu dopisu vyjádří kompetentní osoby z vaší cestovní kanceláře, zvláště pak ti, kteří služby objednávali a které zcela jistě kvalitu služeb průběžně kontrolují.
Termín našeho pobytu 20.6.-30.6.2007


S přátelskými pozdravy
Re: Ruskamen
12. 07. 2007 07:15
to Paja: Tak s tím bohužel nemohu jinak, než souhlasit. Naše "těšení se" na dovolenou, kterou jsme si troufale srovnávali s loňskou dovolenou v hotelu Zora v Primoštenu přišla vniveč.
Za nás se změnili snad jen autobusy do Omiše, kdy nám doporučili jezdit linkou za 5kn, a zdarma doprava ve 20hod. a zpět ve 23hod.
Na lehátka nám pan Martinčák tvrdil, že jim víc ředitel hotelu nedovolil a i kdyby, leželi bychom stejně na magistrále, tak co vůbec chceme. Když jsme si večer chtěli udělat svůj vlastní program na pláži, tak před devátou večer přiběhli s řetězem, lehátka nám odebrali, protože je musí svázat a zamknout. To jsme si připadali opravdu jako "čeští zloději" o kterých je zřejmě známo, že co není přibité, prostě ukradnou.
Velice jsme škytali po loňské dovolené, 2x se dobrovolně vzdali obědu a udělali si celodenní výlet. Jednou jak jinak do Primoštenu zavzpomínat a po druhé na Makarskou.
Děkuji Pajo za otevření tohoto tématu, jinak bych si myslela, že jsme opravdu nároční a všichni kolem nás jsou spokojení. Kdybych měla někdy znovu vybírat, tak Ruskamen už nikdy více, na tom jsme se shodli okamžitě.
P.S. Ta číšnice měla zřejmě ochrnuté obličejové svalstvo, ale ušklíbat se uměla skvěle, obvzlášť, když jsme si šli po druhé asi po dvou hodinách pro víno.
Re: Ruskamen
12. 07. 2007 23:57
To Iveta V: Ta číšnice měla zřejmě ochrnuté obličejové svalstvo, ale ušklíbat se uměla skvěle, obvzlášť, když jsme si šli po druhé asi po dvou hodinách pro víno.
No to jsem se smál až se za břicho popadám naprosto skvělé a výstižné.Jo a jmenovala se Nevana, tak na ni bacha(příjmení jsem zapomněl)Jo a s těma lehátkama jak pan ředitel řekl NE, to bude asi nějaký malý despota když zakazuje co se dá,že by vysloužilý generál z války? Malá oprava v textu ty noviny jsme po1. dostali ne 20., ale 27.6.
Re: Ruskamen
13. 07. 2007 07:10
to Paja:
.....ovšem Tvůj dopis je svělý, opravdu, vystihl to přesně. Jsem ráda, že nejen my jsme si připadali nenormálně, jinak jsme měli pocit, že jsou všichni šťastní a spokojení. Zlaté uklízečky, ty jediné se dokázali normálně bavit. Jo, vlastně ještě jeden čísník, takový černý, menší, pořád se usmíval, zpíval si a děkoval za pomoc, to když jsme po sobě uklízeli nádobí. Jinak toho pana ředitele bych ráda poznala.....to musí být opravdu pěkný despota, ti mladí delegáti nemohli absolutně nic obhájit, snad je omlouvá jen to, že je hodili do vody a řekli plavte... eye popping smiley
szeek
Re: Ruskamen
13. 07. 2007 11:45
Pro Paja1 + IvetaV: "Okusili" jsme tento hotel v červnu a potvrzuji popsané problémy, zejména co se týče restaurace. Naštěstí jsme byli ti "chudí" jen s polopenzí. Píšu "naštěstí", protože All Inclusive jsme měli možnost zažít 2 roky po sobě na Brači v hotelu Riu @#$%& a to co jsme viděli tady byla naprostá tragédie. Litoval jsem lidi kteří za tuto službu vydali nemalé peníze.
Re: Ruskamen
13. 07. 2007 12:58
My jsme all-inclusive zažili v hotelu ZORA v Primoštenu, to se vůbec nedá srovnat, tenhle hotel můžu doporučit, to je 100 a 1.
O to víc jsme byli zklamaní v Ruskamenu, protože jsme očekávali služby přinejmenším na stejné úrovni.
Re: Ruskamen
13. 07. 2007 22:36
Zora a Ruskamen se nedá srovnávat, protože je úplně jiná cena. Není all inclusive jako all inclusive, stejně jako není hotel jako hotel, loď jako loď, auto jako auto.
Re: Ruskamen
26. 07. 2007 11:35
Prosím Vás o kontakt na tu fantastickou osůbkugrinning smiley,která by nás zahltila informacemismiling smiley,týkající se Ruskamenu.Za týden se tam řítímegrinning smileyDíky.
Re: Ruskamen
26. 07. 2007 15:04
a nestačí ti info v tomto vlákne confused smiley čo potrebuješ vedieť eye rolling smiley yawning smiley
Lůca71
Re: Ruskamen
28. 07. 2007 11:14
Odjíždíme 17.8. do vila Marija.Máme s někym společný termín??thumbs up
Re: Ruskamen all inclusive ? Noční můra
28. 07. 2007 16:58
Po přečtení příspěvku Páji1 jsem si oddechl.Při plánování letošní dovolené jsem uvažoval o hotelu Ruskámen nebo Riu @#$%& na ostrově Brač.Jezdím pravidelně s cestovkou Vítkovice a protože v hotelu Labineca v Gradacu jsem byl již 4x chtěl jsem změnu.Sháněl jsem informace v cestovce a tam jsem se dozvěděl že Labineca a Ruskámen se zatím nedají srovnávat!!! Proto jsem volil Riu @#$%& a jak jsem se v červnu přesvědčil byla to dobrá volba.Riu @#$%& je proti Labinece v horší poloze-dále od moře ale v blízkosti je "zlatá pláž" která je vynikající.Ale stravování je oproti Labinece ještě o třídu výš.Nedovedu si představit že bych v hotelu Ruskámen dovolenou přežil to bych radši odjel.Zajímalo by mne zda cestovka Vítkovice odpověděla a jak? Jezdím s touto cestovkou již léta a nikdy jsem neměl sebemenší problém. fanda
avatar Re: Ruskamen all inclusive ? Noční můra
30. 07. 2007 09:37
Tak jsem byla týden v Ruskamenu a týden na Rabu na malé písečné pláži. Obojí super. Byla jsem velmi spokojena i v Ruskamenu, drobnosti nevnímám, měli jsme polopenzi dva dospělí a dítě 11 let za 16 000 s balkonem s výhledem na moře. Samozřejmě strava nebyla úplně košatá, ale jak už tu někdo psal, jsou tu finanční rozdílly v jednotlivých hotelích, a vzhledem k této ceně v přímou sezónu výborné.Samozřejmě bych měla v Labineca nebo Zoře bohATŠÍ JÍDLO, ALE TO BYCH TAKY MUSELA POŘÁDNĚ V SEZÓNU DOPLATIT, NEBO JET MIMO SEZÓNU.Pak jsme přejeli na Rab a druhý týden sice už v apartmánu bez jídla jme se vyváleli v moři tak jako nikdy. Malá plážička a lebedění jak termálku. A ještě jsem ten druhý týden pojala jako rehabilitační a odtučňovací, a účinek je super, takže jsem velmi spokojena. Apartman jsem měla již před vánocemi objednaný, takže se slevou a byl perfektní. Moje základní kritérium při výběru je stinná terasa nebo balkón s výhledem na moře, klima a čistota na pokoji, a vzdálenost k moři nejvíc 50 m.A nepřecpaná pláž.Takže já si dávám 1 při výběru.
Re: Ruskamen all inclusive ? Noční můra
31. 07. 2007 19:59
Milá Rero,tady šlo o kvalitu všech služeb all inclusive,nejenom jídla.Já psal, že polopenzisti to měli i s obsluhou, my jen s frontami, prázdnými várnicemi s nedoplněným jídlem, rozteklými nanuky, ale HLAVNĚ personál bez úsměvu a s uštěpačnými poznámkami. No nevím jak by ses tvářila na odpovědi typu: Počekaj, ty na odmoru(dovolená) já v práci! Nebo když chtěl někdo kávu odpoledne(chápu že v podmínkách baru bylo, že káva je jen k snídani-no jinde je i odpoledne ale budiž) když ti servírka s úšklebkem odpoví že ona přece pije kávu jen ráno, tak proč bys jí pil odpoledne připadáš si jako za socíku, o to šlo.A když došla ráno v 8 hodin káva v jednom kávovaru(ten druhý byl rozbitý) tak ti číšník řekl, že bude sutra. Jinak pláž a hotel super!
avatar Re: Ruskamen all inclusive ? Noční můra
01. 08. 2007 08:14
...



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Rero (30. 01. 2018 07:15).
Re: Ruskamen all inclusive ? Noční můra
01. 08. 2007 18:08
Zkus si místo kávovárku na pokoji objednat pobyt v hotelu Labineca nebo Riu @#$%&,budeš mluvit jinak a býka potřebovat nebudeš !!! ´fanda
Re: Ruskamen
01. 08. 2007 21:37
13.7. jsem reagoval jen na Ivetu (o 1 příspěvek nahoru). Teprve teď jsem se dostal k obsáhlému popisu stavu. Pokud je to skutečně tak, je to děs a totální neschopnost nejen managementu hotelu, ale i CK, aby si to ohlídala, když má nasmlouvaný celý hotel.
avatar Re: Ruskamen
02. 08. 2007 08:52
Ale Fando, já jsem byla jako polopenzistka velmi spokojena.Tak v Labineca byly velmi vyhycované balkony - v Ruskamenu dřevěné žaluzie ještě před balkonem, takže se dal balkon celodenně využívat. U Labineca bylo velké množství lidí, dole u hotelu stánky a prodejny, a večerní program se rozléhal do širokého okolí.Já to hodnocení pojímám ze širšího hlediska, a soustavné pojídání a popíjení je u mě spojeno spíše s časem vánoc. Takže jako polopenzistce mi bylo fajn. a ráno brzo s manželem vstáváme, takže pro nás by neuvařil tak brzo kafe ani zlatý hotel. A navíc jsem si každé brzké ráno vyzvedla noviny ke kafíčku.Seběhla pak pár schůdků a šla si za úsvitu zaplavat, a pak snídaně.Každý člověk má jiné potřeby. Ale souhlasím s Pájou,že čeho je moc, toho je příliš, a pokud to bylo tak jak psal, tak bych si ztěžovala taky.A souhlasím i s Globíkem, že patrně oblast all inclusive jim totálně ujela.
Mějte se fajn, já se mám taky, ale chybí mi moříčko.
Mikeš
Re: Ruskamen
03. 08. 2007 10:53
A já si říkala, že přece nejsem tak náročná a to All inclusive loni v Turecku bylo to normální, ne to, co jsem zažili v Ruskamenu! Pod všechno, co napsal Paja se podepisuju. Po téhle zkušenosti jsem rozhodnutá - příští rok do nějaké civilizovanější země!
Kaptah
Pro: Rero
03. 08. 2007 11:23
Mohla bys prosím uvést podrobnosti o ubytování na Rabu (kde to přesně bylo, s jakou CK, zda je to vhodné pro mrňata, dají se najít malé soukromé plážičky apod.), moc díky.
Re: Ruskamen
05. 08. 2007 21:51
Já teda nevím, ale v novinách je usmívající se spokojená rodinka
[cestovani.idnes.cz]
thumbs up smiley
Ještě, že máme toto fórum, abychom nemuseli věřit novinářům yawning smiley
avatar Re: Ruskamen
09. 08. 2007 22:50
Kaptahu, napiš mi svůj adresu, a já ti vše opíšu - z mého pohledu a mých pocitů.
Pro: Rero
10. 08. 2007 14:56
Budu se tedy těšit na mail, psát můžeš na kaptah@centrum.cz, moc Ti děkuji.
avatar Re: Ruskamen
13. 08. 2007 14:16
My sme boli v Ruskamene dva týždne, konkrétne v hoteli Ruskamen. Čo sa týka ubytovania, perfektné - výhľad na more a ostrov Brač, pekná pláž asi 20 metrov od hotela, navyše dosť stromov poskytovalo príjemný chládok. Čo sa týka stravy, mohlo to byť trošičku lepšie, na raňajky chýbala zelenina, ostatné jedlo bolo v poriadku. Večere boli trochu poslabšie - polievky boli určite sáčkové, na hlavné jedlá bol výber dosť obmedzený, často boli špagety a omelety. Dalo sa síce vybrať, ale omelety boli strašne mastné, špagety chutili tiež všelijako, ale jedlá z mäsa a ryby boli chutné. Ostatné služby hotela (najmä pre deti) boli naozaj na úrovni, aj prístup delegátov. Teda suma sumárum - dojem bol dobrý, len to trošku kazila strava. Tá mohla byť vzhľadom na *** hotel o trochu lepšia. Inak konkrétne hotel Ruskamen, ideálny pre rodiny s malými deťmi.
Re: Ruskamen
18. 08. 2007 11:26
Chystáte se někdo do Ruskamenu s CKVT v termínu 8.- 15.9. 2007 ? S.
Re: Ruskamen
02. 09. 2007 20:06
Prave jsme prijeli s Ruskamenu a jsme celkem nespokojeni jak pan na predchozi strance co se tak rozepsalsmiling smiley.Meli jsme polopenzi,ale jidlo bylo ubohe a bylo ho malo,prirovnal bych to k armadni strave ktera stoji asi 50KC na osobu tak si asi dokazete predstavit jak to muselo vypadatthumbs up smiley.Lehatka jsme nemeli protoze jsme na ne nechteli stat 2 hodiny dopredu!!!Lehatek meli asi 30!Nadobi po jidle se vubec neracili ze stolu sklizet a to jsme na to schvalne cekali a musim rici ze nekdy pekne dlouho.angry smiley


Animacni program super,kdo jede s detmi bude urcite spokojen az na tu sutrovou plaz.
Jo a abych nezapomel lednicka na pokoji neni,je to BAR,podrobnejsi informace vam zdeli udrzbar ktery,byl zavolan na opravu takzvane lednicky!!hot smiley
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 144
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.