Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ruskamen

Autor Jolana 
Re: Ruskamen
13. 08. 2006 20:18
Pro Jolanu Ahoj Jolano, nástup máme skutečně 3/9 protože po nás již nikdo nejede, tak zůstáváme až do 13/9 ... cool smiley . Celkem 11 dní. Již loňský rok jsme byli takto a je to příjemný relax.Klidné pláže, méně lidí a celkově pohoda.Nástup v neděli jsem chtěl jen kvůli cestě, abych se vyhnul "blázinci" na dálnicích. Nicméně jsi hodná, že na nás takle myslíš.Neboj, informace od cestovky jsou v pořádku osobně jsem to domlouval. Tím pro všechny, že jednání CK Valsa je podle mě v pohodě. Jěště jednou děkuji a přeji klidnou a sluníčkovou dovolenou. Párkrát se vyspíte a jedete... Ivan smiling bouncing smiley
Re: Ruskamen
28. 01. 2007 00:04
Zdravím všechny,
plánujeme jet do Ruskamene v polovině června. Jak to vypadá s teplotou moře v tomto období? V nabídce jedné CK je Hotel Ruskamen a bungalovy Ruskamen. Jsou tyto bungalovy nad hotelem nebo blíž pláže. Na žádném fotu jsem to nenašel. Pokud máte někdo nějaké foto, budu moc rád když mi je pošlete. Díky moc
Re: Ruskamen
29. 01. 2007 14:37
Hotel aj bungalovy sú hneď nad plážou. Skús popozerať aj chorvátske stránky na google.hr možno sa ti podarí niečo nájsť.
Re: Ruskamen
05. 02. 2007 17:12
Dobrý den, ráda bych se zeptala někoho, kdo navštívil letovisko Ruskamen a bydlel v bungalovech Ruskamen s polopenzí.
V objektu inzerují bazén a animace. Máme děti teenegerského věku a potřebujeme objekt, kde to trochu žije, abychom my rodiče měli od nich trochu klid. Co se dá představit pod tématem animace zde ?
Podle popisu by to mohlo vyhovovat, ale z reakcí zde na chatu jsem trochu rozpačitá.
děkuji za odpověď.

Alena
Re: Ruskamen
06. 02. 2007 12:41
eye rolling smiley no neviem, ale my sme boli minulý rok tiež s dvoma teenegermi a neviem o tom, že by tam bola pre nich nejaká zábava (ubytovaný sme neboli v bungalovoch). Najbližšie to žije asi v Omiši thumbs up smiley alebo trochu ďalej Baška Voda alebo Makarska.
Re: Ruskamen
07. 02. 2007 17:27
Letos bych chtěl jet do hotelu Ruskámen který Vítkovice mají jako club hotel s ALL inclusive - máte někdo zkušenosti s tímto hotelem ?
Re: Ruskamen
07. 02. 2007 19:22
Byla jsem v hotelu Ruskamenu vloni. Služby hotelu, vybavení a strava byly v pohodě. To ostatní nic moc. Pláž je pouze jakási navážka. Do oblázkových pláží to má hodně daleko. Kromě hotelu, malého krámu "STUDENAC" u silnice a nevábných pláží zde opravdu nic není.......! Večer není kam jít ani na procházku, natož si někam sednout. Do Ruskamenu již nikdy. confused smiley
Re: Ruskamen
07. 02. 2007 19:55
Suhlasim stym ze v Ruskamene nie je vecer kam ist. Naozaj je to dedina kde je iba jeden obchod v ktorom ale maju vsetko co treba a da sa platit aj kartou. Ale nemozem suhlasit stym ze by ta plaz bola nejaka navazka. Su tam dve plaze jedna vedla hotela a druha pod bungalovmi (dalsie pod kempom)ale obe su podla mna velmi fajn.Mne naramne vyhovovalo ze sa da ist 100 metrov dalej a tam su medzi skalami malicke miesta na opalovanie a fajn sa tam snorchluje.Idem 5 rok do chorvatska ale prvy krat na to iste miesto do chorvatska. Co sa tyka tych animacii je tam vedla hotela taka spolocenska miestnost kde sa zgrupovali s detmi,ale ja som byval v private takze neviem velmi posudit,ale nijak aktivne to nevyzeralo. Za zabavou treba naozaj chodit do omisu a podla mna este lepsie do Basky Vody alebo Makarskej.Vsetko je to autom vo velmi blizkom okoli, ale bez auta je to vecer v Ruskamene naozaj nuda. Ja tam idem vtomto roku znova.
Re: Ruskamen
08. 02. 2007 08:16
thumbs up Ruskamen tento rok už po tretí krát hot smiley
Re: Ruskamen
13. 02. 2007 18:00
Ahoj Deni,
vidím, že nielen my sme si Ruskamen obľúbili.
Pobehal som toho hodne, ale tento kút Chorvátska som si zamiloval.
Napíš kam a kedy ideš, možno sa uvidíme.
My tento rok berieme pre celú partiu apartmány NENO, ten zatiaľ nepoznám, ale podľa fotiek je výborný.
A ideme znovu cez fenixtravel.sk v termíne 5.-15.8.
Veľmi by nám pomohlo, ak by si NENA poznala.
Díky.
Re: Ruskamen
14. 02. 2007 08:06
Ahoj Mikuláš,
my chodievame až na prelome augusta a septembra takže sa určite neuvidíme. NENO nepoznám ale vyzerá veľmi dobre thumbs up. Ešte nevieme termín dovolenky ale určite to bude Ruskamen, tam to už poznáme (aj okolie), vieme čo kde nájdeme (služby) a aj majiteľ je veľmi príjemný človek preto sa tam radi vraciame. Tak dúfam, že všetko dobre dopadne, lebo do leta je ešte dosť dlhá doba eye rolling smiley
Re: Ruskamen
14. 02. 2007 12:08
Ahojky, my jedeme přes CK Vítkovice letos poprve do hotelu Ruskamen, od 30.6. na týden. Třeba se tam někde potkáme smileys with beer
Re: Ruskamen
14. 02. 2007 20:43
IvetaV:budeme v rovnakom case ale ja v apartmanoch smiling smiley
Ad Deni
15. 02. 2007 19:14
Ďakujem za odpoveď Deni.
NENO naozaj vyzerá veľmi dobre, už sa vidím na tej terase.
Ruskamen je skutočne vynikajúci.
My sme začínali na Istrii aj v Dubrovníku, ale na jednom i druhom mieste sme si pripadali ako menejcenní, lebo domáci sa k nám chovali celkom inak ako k Nemcom, ktorých tam bolo príšerne veľa. A to sme platili rovnakú cenu v markách a neskôr v eurách ... To v Ruskamene som tuším Nemca ešte za tie roky ani nevidel. Chválabohu.
To čo si spomínala o majiteľovi sa dobre číta a môžem to len potvrdiť. Aj my máme s majiteľmi v Ruskamene len tie najlepšie skúsenosti.
Re: Ruskamen
27. 02. 2007 16:36
Boli sme v roku 2006 na dovolenke v Ruskamene - Vila Martin - ubytovanie bolo zabezpečené firmou Fenixtravel. Boli sme veľmi spokojní. Vila bola komfortná, kúpanie v Ruskamene je veľmi dobré, výborná reštaurácia na pláži. S kultúrou je to už horšie, treba isť autom do Omišu. Nie je to ďaleko asi 6 km. Fenixtravel má delegáta v Ruskamene takže je možné objednať si plavby loďou, výlet po rieke Cetina atď. Boli sme veľmi spokojní. Tento rok chceme skúsiť Vilu Marija v Ruskamene.
Prajem príjemnú dovolenku.
Re: Ruskamen
01. 03. 2007 18:26
Ahoj. Chci se zeptat, jak to je se sluzbami delegatu a animatoru v Club hotelu Ruskamen? Mate nejake zkusenosti? Popr. pracoval jste nekdo jako delegat v tomto objektu od CK Vitkovice...Dekuji
Re: Ruskamen
01. 03. 2007 22:04
Nedá mi nereagovať na vilu Marija v Ruskamene.
Vlani som tam dovolenkovala a NEDOPORUČUJEM. Moja dobrá kamoška ma presvedčila nech idem napriamo a
zabezpečím si ubytko u Chorváta, vraj načo platiť cestovke, že ona má s tým skúsenosti. Skúsila som
to a "NIKDY VIAC".
Našla som si stránku tejto vily dokonca v češtine a rezervovala som si apartmán. Prvý šok som žažila
keď sme dorazili k vile. Majitelia na stránkach neupozornili, že nemajú skoro žiadne parkovisko.
Nemali sme kde parkovať, len tesne pred domom a to jedno auto za druhým. Deti sa nemali kde hrať.
Keď sme chceli ísť napr. do Omišu museli sme otravovať tých čo nám blokovali auto, niekedy sme
museli čakať do večera, kým sa vrátili z pláže. Druhý šok: hneď vedľa domu bola novostavba, ktorá na
fotkách nebola, samozrejme pozostatky stavebného bordelu bolo vidno všade dookola.
Už nikdy takú sprostosť, aby som si rezervovala pobyt napriamo u Chorváta, nespravím.
Čítam, že ľudia majú dobré skúsenosti s agentúrami. to píšeš aj Ty. Prešla som už naozaj asi všetko,
čo ponúkajú naše vyhladávače a určite služby malých agentúr využijem a radšej zaplatím viac. Určite
skôr ako ponuky veľkých cestoviek, ktoré ako som zistila, nevedia nič o tom, čo ponúkajú.
Na nejakych stránkach som sa dokonca dočítala aj to, že v apartmanoch budú len Slováci a Česi - bola
by som mimoriadne rada, keby som nikde naokolo nemala tých "kultúrnych" Nemcov.
Re: Ruskamen
02. 03. 2007 06:58
To:Nestle
Loni jsme jeli prvně k moři,našel jsem si v části,kam kámoška jezdí 8 let, apart.(novostavba) na netu, zaplatil tady v Kč a bylo to super. Každy apart. vlastní park. místo,dům pouze apart., úklid paní odvedle a celková cena 3.500Kč/apart.-2 osoby/týden (22.9.-29.9.06).Mohu jen doporučit,ale věřím, že se někdy člověk může i SPÁLIT. Proto nebudu pokoušet štěstí a letos znovu stejně jak loni. Pěknou dovču všem. Mirus.
Re: Ruskamen
02. 03. 2007 07:29
Nestle - myslíš, že u agentur se nemůžeš spálit? Bohužel, úplně stejně zamlčují nepopulární skutečnosti jako majitelé kučí (čest a sláva všem výjimkám - jsou a většinou se tady o nich píše). Proto před definitivním objednáním APP se snažím najít co nejvíc informací a fotek z okolí. Používám k tomu stránky vedlejších apartmánů, velmi často mi pomohl Google Eart (bohužel podrobných zobrazení HR není mnoho). Informace jsou, jen je třeba je vyhledat.

smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Re: Ruskamen
02. 03. 2007 18:03
Do Villa Marija Ruskamenu už jezdíme 3 roky a tento rok ideme tiež. Ubytování je velice pěkné, vila bola komfortná, boli sme veľmi spokojní. Poprvé jsme byli přes Ck Fenixtravel a už bych asi nejel jinak , velka proviza ( 50 % ).
Re: Ruskamen
02. 03. 2007 22:05
V roce 2006 jsme byli v Ruskamenu ve Villa Marija. Letos jedeme znovu, ubytování je velice hezké, komfortně zařízené, krásný výhled na moře a ostrov Brač. Co se týče parkování nebyl problém. Před vilou ještě zbylo místo pro děti na hraní. Většina aut totiž parkovala vedle vily před novostavbou. Domácí je velice příjemná velmi dobře rozumí česky i slovensky. Většina ubytovaných byla ze Slovenska a z Moravy ( jako my ). Dole u silnice je dobře zásobovaný market Studenac, asi 100m po silnici je stánek se zeleninou a ovocem. Ubytování je kus od magistrály ( ne jako v Duće a Omiši ), je tam vetší klid. Jelikož se nám tam velice líbilo, budeme se tam rádi vracet.
Pokud máte někdo zájem o foto z roku 2006 je možno se podívat zde :

Výhled
Pláž za kempem
Parkování před novostavbou
Parkování před vilou
Vila Marija a novostavba
Paní Jelićová

hot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smiley
Re: Ruskamen
10. 03. 2007 16:33
Mohu doporučit ubytování v app. přímo u moře v Ruskamenu, já byl velice spokojen i s paní domácí. Mám i foto, mohu poslat.
Re: Ruskamen
10. 03. 2007 17:48
klicnik napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Mohu doporučit ubytování v app. přímo u moře v
> Ruskamenu, já byl velice spokojen i s paní domácí.
> Mám i foto, mohu poslat.


klicniku, poslal jsem soukromou zprávu. Díky. Jíra
Re: Ruskamen
12. 03. 2007 13:18
to marosmm
ahojky, třeba se tam někde potkáme smileys with beer a poznáme smiling bouncing smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil IvetaV (12. 03. 2007 13:20).
avatar Re: Ruskamen
12. 03. 2007 16:45
Jíra napsal(a):
-------------------------------------------------------
> klicnik napsal(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mohu doporučit ubytování v app. přímo u moře v
> > Ruskamenu, já byl velice spokojen i s paní
> domácí.
> > Mám i foto, mohu poslat.
>
>
> klicniku, poslal jsem soukromou zprávu. Díky. Jíra

Prosil by jsem také kontakt.Děkuji moc.Pavel
Re: Ruskamen
23. 03. 2007 20:17
Děkoji Zdenkovi za informace ,v okolí ruskamenu jsme byli již několikrát a toto ubytování jsme si rezervovali přimo u majitele .Na vilu Marija jsou tu ruzne nazory a tak uvidíme.Jsme take z moravy z vyškova a jedeme 29.6.nemá někdo společnou cestu. Zdenek
Re: Ruskamen
25. 03. 2007 20:44
pro Zdenda1.

My jedeme 30.6.večer do vily Marija takže 1.7 se tam uvidíme. budeme v přízemí ve studiu č.7. My jsme z KUŘIMI u BRNA. Mějte se a přeji šťastnou cestu.

hot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smileyhot smiley
Re: Ruskamen
19. 06. 2007 17:05
Taky jedeme 30.6.07 do RUSKAMENU. Takže už za pársmileys with beerspinning smiley sticking its tongue out
Marosm
Re: Ruskamen
19. 06. 2007 17:32
Ja odchadzam do Ruskamenu uz 28.6 smiling smiley takze tam budem skor, najradsej by som vyrazil zajtra smiling smiley Okolo vili Marija som sa prechadzal, troska by mi tam vadil ten posledny stupak k vile, je to pjekny kopcek.Vtom teple celkom da zabrat
Re: Ruskamen
20. 06. 2007 11:44
Jak tak koukám tak nás v tomto termínu bude v okolí Ruskamenu povíce,já jedu 28.6. do Staniči, to je k Ruskamenu co by kamenem dohodil.Co si tam dát někde
sraz.Vezu, mimo jiné ,dobrou slivovičku z moravy,co vy na to?
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 279
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.