Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Njivice - ostrov KRK

Autor Ali 
Ali
Njivice - ostrov KRK
20. 08. 2005 12:44
[Jedeme se tam příští týden. Nebyl jste tam někdo? Jak to tam vypadá?..

Díky
Martheeen
Re: Njivice - ostrov KRK
21. 08. 2005 10:31
Ahoj, přímo Njivicí jsme jen projížděli, byli jsme v Bašce, která se nám líbila moc, je tam hodně lidí, ale dají se najít i malé soukromé plážičky. O Njivici jsem jen četla, ale odradilo mě to, že všude píší, že jsou tam pláže s betonovými platy a takovou pláž já bych si nevybrala. Vstup do moře po žebříku mě odrazuje už úplně, ale možná že to tam tak není. Určitě se zajeďte kouknout do Bašky, když už budete na Krku. Přeji krásnou dovolenou!
PP
Re: Njivice - ostrov KRK
21. 08. 2005 12:33
Pred hotelem,ted nevim jak se jmenuje,tusim Jadran,byl kousek oblazkove plaze,vsude kolem betony a kameny,v jednom miste tam jeste byl navezeny pisek,ale to bylo spis jako brouzdaliste pro deti.Ve vesnici jsou,myslim,dva hotely,kemp,par hospod atd.
Celkove je tam klid,hlavne nezmrznete winking smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil PP (21. 08. 2005 12:34).
Re: Njivice - ostrov KRK
16. 09. 2005 14:19
Byli jsme přímo v Njivici. Jsou tam místa na koupání všeho druhu oblázky, betony,mola,štěrk - každému dle libosti. Dokonce jsou tam i místa na koupání kde má člověk relativně soukromí a nebyli ani moc vzdálená od bungalovů, kde jsme byli ubytovaní.Je to pěkná, malá osada a nám se tam moc líbilo.Doporučuji všem co mají radši klidnější místa. Večer to tam docela žije - v okolí promenády - ale kolem půlnoci už je tam klid.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 104
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.