Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Zážitky z Bašky Vody

Autor sabinka.x 
Zážitky z Bašky Vody
08. 08. 2005 12:18
Ahoj, zdravím všechny co se do Chorvatska teprve chystají. My jsme se vrátili pře pár dny, tak se chci podělit o zážitky.
Jeli jsme na blind (bez předem domluveným ubytováním). Vyjeli jsme ve čtvrtek 29.7. v 6h ráno. Cesta absolutně bez problémů. Jeli jsme po nové dálnici (super) a měli jsme namířeno někam poblíž Makarské. Ze Splitu z vlastní zkušenosti doporučuji cestu přes vnitrozemí a ne přes Omiš kolem pobřeží, protože jsme se během dovolené vydali na výlet do Splitu a jeli právě přes Omiš a byla to katasrofa!!! Úsek 20km jsme jeli 2,5h hodiny. Abych se vrátila k popisu cesty. Cestovali jsme všichni (já, manžel + syn 8let) na občanky a absolutně bez problémů. Ani se na ně nepodívali. V autě před námi měli pasy a těm v nich listovali a pročítali. My jsme jen vystrčili z okýnka občanky a hned na nás mávli ať jedem dál (na všech přechodech). Asi ve 20h jsme přijeli do Bašky Vody a ta nás absolutně uchvátila. Projížděli jsme promenádou a všechno bylo krásně osvětlený - nádherný kavárničky a bary venku, spousta restaurací a možností zábavy, tak jsme se hned rozhodli, že tam chceme zůstat. Začali jsme shánět ubytování. Nejdřív nám ukázali (starší pár) byt jen za 36 eur, ale ten se nám nelíbil. Starý, tmavý, kuchyňka někde mimo. Takže jsme odmítli. Hned vedle jsme narazili na krásný apartmán - úžasný výhled na moře z terasy a slušně vybavený - kuchyňka, lednice atd.- (cena 45 euro za noc)ale paní domací měla volno jen 3 dny, ale přesto jsme zůstali. Mimochodem cena se nám zdála docela vysoká, protože na druhou stranu v apartmánu nebyl ani větrák nebo televize ani rádio - asi jsme platili za ten výhled na moře.
1.DEN (sobota)
Jeli jsme se podívat na Makarskou, když o ní tak všichni předem básnili. Naše dojmy jsou takový, že nic moc. Město veliký, rozlezlý, tisíce lidí a pláž? ta nás zklamala. Na pláži jsou jsou všude malý oblázky a ještě asi metr do vody, ale dál už jsou obrovký balvany a kameny od kterých mám nohy rozbitý ještě teď. Boty do vody jsem měla, ale když stojíte na jednom velkým balvamu a uděláte krok stranou, spadnete mezi další 2 balvany a tak se mi odřeli kotníky.
2.DEN (neděle)
Šli jsme na pláž do Bašky a to byla nádhera. Je pravda, že je tam hodně lidí, ale ta pláž... jemný oblázky na pláži i všude ve vodě, pozvolný sestup do vody. Nádhera. Půjčili jsme si plážový lehátka (20 kun na den), ale protože je tam tolik lidí, tak nás ten pán co za ně vybírá peníze ani nenašel, takže jsme je měli zadarmo. Tam jsme strávili celý den.
3.DEN (pondělí)
To už nám končilo ubytování. Takže jsme rychle zabalili a jeli shánět další. Projeli jsme Bašku a párkrát se zeptali, jestli nemají ubytování, ale měli zrovna plno, tak jsme si řekli, že zkusíme okolní vesničky.
Omiš - nelíbil se nám, takový bývalý průmyslový město.
Krvavica - stará vesnička s menším komfortem a servisem.
Baška Polje - tu vesnici snad koupili Vítkovice tours - samý kempy a komplex s dřevěnýma chatkama. Tam se nám taky nelíbilo.
Brela - -krásné letovisko, ale odradilo nás parkování. Zaparkovat se prostě nedá! Ani na okraji Brely všude jen placené parkování. Je tam moc krásně, ale hodně hotelových komplexů třeba oproti Bašce Vodě.
Promajna - tak ta nás nadchla. Menší vesnička - krásný nový silnice, chodníky. Vypadá to tam, jako kdyby celá vesnička byla postavená před nedávnem. Fakt moc pěkná. Tak jsme se rozhodli, že tam zůstaneme. Projeli jsme ji a na konci jsme narazili na pěkný apartmán, tak jsme se zeptali. Uvítala nás milá paní domácí. Ukázala nám apartmán a to rozhodlo. Cela 50eur, ale ten komfort. Stropní větrák, televize, nádherně čisto a krásný ale fakt krásný pokoj. Nábytek IKEA, všechno nové, lampičky, letiště, koberec, stůl židle, obrazy, závěsy - barevně sladěné. Kuchyňka perfektně vybavená.Veliká teresa - výhled na moře. Paní domácí byla úžasná, všude absolutní čistota. Malýmu během pobytu přinesla 2krát čerstvý horký popcorn. Opravdu se o nás starala. Ten den jsme šli na pláž přímo v Promajně a byli jsme také spokojeni. Pláž čistá oblázková (i ve vodě).
4.DEN (úterý)
Pořád jsme obdivovali pohoří Biokovo, tak jsme se rozhodli, že si uděláme výlet na vrcol Sv. Jure. Všem doporučuji. A sebou kameru. Taková krása se na fotky ani zachytit nedá. Než jsme odjížděli do Chorvatska, tak jsem si o Biokovu něco přečetla a myslela jsem, že bysme šli pěšky. Teď se tomu musím smát. Myslím, že vyjít to pěšky je nadliský výkon. Potkali jsme za půl dne co jsme tam strávili jen jednoho pěšího!!! A ten ještě vypadal jako scestovalec. S ešusem a krosnou. Cesta na vrchol byla úžasná. Ten výhled. Silnice byla úplně v pohodě. Někdo tady předtím psal, že je to jen pro silné povahy, ale s tím nemůžu souhlasit. Bylo to v pohodě. Výlet krásný.
5.DEN (středa)
Ráno jsme vstali a byli v šoku. Do úterka bylo každý den asi 35 stupňů a krásně slunečno. Ale dneska....hrůza. Ochlazení o 17 stupňů , déšť, vítr. Měli jsme domluvený výlet lodí na ostrvy Brač a Hvar, tak jsme si říkali, že se třeba ještě počasí zlepší. Sotva jsme vypluli na moře, počasí se ještě zhoršilo. Házelo to s s lodí dopředu a dozadu a přes příď vlny skákali až do lodi, takže jsme byli všichni mokří. Děcka se už báli. Za chvíli nám řekl kapitán, že musíme zpátky na pevninu, že v takovým počasí se to nedá. Tak nám vrátili peníze. Potom jsme oblíkli svetry a mikiny a jeli na Makarskou - jsou tam stovky stánků u pláže, tak jsme chtěli nakoupit nějaký suvenýry.
6.DEN (čtvrtek)
Zase zima, déšť, vítr. Jeli jsme teda na výlet do Splitu. Město pěkný, přístav taky. Cesta nazpět - katastrofální zácpa do Omiše, jak jsem už na začátku psala.
7.DEN (pátek)
Zase zima, šílenej vítr. Den jsme proflákali a když nám místní říkali, že tady to počasí bude ještě pár dní trvat, tak jsme se rozhodli jet večer domů.

Cesta zase po dálnici. Rychlá, pohoda. Jenže byl strašnej vítr, takže na několika úsecích byla varovná signalizace, že se má jet jen 40km/h kvůli bočnímu větru. Tak jsme zpomalili jen na tu čtyřicítku, ale i tak to házelo s autem!
Celkový dojmy jsou určitě kladný. Nebýt toho počasí, nemělo by to chybu. Ale i tak jsme si to užili. Celkový náklady byli asi 35 000,-.Ale zase jsme nešetřili ani se v ničem neomezovali. Denně jsme chodili do restaurací atd.
Uvažuju o tom, že bysme tam jeli ještě teď první týden v září asi na 5 dní. Máte někdo zkušenosti jaký je tam 1. - 6.9. počasí? Nerada bych totiž zažila to co teď. Zima ,déšť a vítr.
Aja
Re: Zážitky z Bašky Vody
08. 08. 2005 13:14
Sabinko, pošli mě kontakt na tu paní z Promajny. díky. schizo@volny.cz
Re: Zážitky z Bašky Vody
08. 08. 2005 13:41
Pošlu. Teď nemám její vizitku u sebe, ale tak za 2 hod.
ELLA
Re: Zážitky z Bašky Vody
08. 08. 2005 15:02
Díky Sabčo za hezký povídání. Škoda , že jste chytli tak špatný počasí.
Září ti sice nezaručí bůhvijaký teplo, ale to, co jste poržili, to byl asi extrém. Za celý ty roky , co jezdím do Chorvatska (2 x ročně - červen - září) jsem takový špatný počasí ještě nezažila. Když pršelo, tak jen několik hodin .Tak snad se vám to v září povede.
Určitě bych to zkusila.
elliss
Re: Zážitky z Bašky Vody
08. 08. 2005 18:23
Shodou okolností jsem se z Bašky Vody vrátila zrovna včera a abych pravdu řekla,usoudila jsem,že Chorvatsko v plné sezoně už nikdy.Baška je opravdu hezké městečko,plno kavárniček,hezká promenáda,ale těch lidí!!Na pláži nebylo k hnutí a já si aspon o dovolené ráda přispím¨,zvlášt když se paří až do rána,tady ovšem pokud člověk trochu zaspal,tak potom měl na pláži smůlu..
Re: Zážitky z Bašky Vody
08. 08. 2005 21:47
Tak to já nesouhlasím. My jsme taky spáči a na pláž jsme šli až kolem poledne a místo jsme si našli hned u vody a to rovnou 3 vedle sebe. Člověk musí mít trochu ostrý lokty. Vedle nás ležel nějaký pár na vypůjčených lehátkách a vedle sebe měli položený ještě 2 nafukovací lehátka. No a když šli na chvilku s těma nafukovacíma do vody, tak jsme si tam lehli mi a bylo. Je fakt, že lidí je tam hodně, ale druhá věc je, proč jsou všichni nacpaní v Bašce, když můžou být i v okolích vesničkách...protože Baška Voda je fakt nejkrásnější! Jinej den jsme šli na pláž taky kolem poledne, to bylo v Promajně a tam zase na 3 místech u vody byly ručníky zatížený kamenama a zasypaný pískem (někteří chytráci to tak dělají asi po celou dovolenou, aby měli svoje místa jistý). Tak jsme si sedli naproti do baru na zahrádku a pozorovali ty ručníky asi 30 minut a pořád nikdo nikde. Tak jsme je pěkně složili nabok a místa byla naše.
Alina
Re: Zážitky z Bašky Vody
10. 08. 2005 10:25
Co se týče počasí v září v Bašce Vodě, 1996 jsme byli 30.8.- 14.9. Koupat se dalo asi polovinu dní, taky 3 dny v kuse nepřetržitě pršelo a bylo 14°C. Tenkrát tam byl úžasný klid. V září bych doporučovala Komižu na ostrově Vis, je to snad nejteplejší místo na Jadranu s nejmenším úhrnem srážek.
Já ale preferuji ostrovy, je tam větší klid, a jsou obecně o něco teplejší. Letos jsme byli na Korčule 2 týdny 2 dospělí a 2 děti, přespávali jsme na Plitvicích v bungalovu a zpátky na Balatonu v pensionu, celkově nás to vyšlo včetně trajektu a přespání po cestě na necelých 40.000,-. Z toho asi 5.500,- bylo za přespání po cestě a za trajekt.
Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 08. 2005 15:38
Jojo v Promajně se mi taky moc líbilo. Pláž s malými oblázky, vcelku málo lidí, kromě soboty a neděle, kdy všichni Chorvati a Bosenci (nebo jak to je správně) jdou k vodě. Byli jsme v krásném ubytování asi 150 m od pláže u jednoho týpka. Můžu jen doporučit (Promajnu) a ubytování (na grympy1@seznam.cz) Na sv. Jure jsem to taky absolvoval, byla tam docela zima a foukalo, silnice nebyla tak hrozná, jen jsem se obával o svýho novýho Passata (no nebyl zrovna z nejlevnějších). To víte, někdo se o vás jen "opře" a co potom?confused smiley jinak doporučuju, není to pro auta co ráda vaří a mají špatnou ruční brzdu. Toť vše spinning smiley sticking its tongue out
Pyke
Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 08. 2005 16:02
No aspoň, že vieme aké máš auto.
Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 08. 2005 20:35
já mám asi nějakou úchylku, protože pořád nějak nemůžu přijít na chutˇ těm plážím, o kterých tady tak básníte. Myslím tím všechny ty centra od Brely až po Makarskou (ale v podstatě i dál), kde se nedá v sezoně šlápnout na pláži bez nebezpečí, že se někomu trefíte na hlavu. Co se vám na tom tak líbí, fakt nevim. Je sice pravda, že ty okrajový pláže jsou celkem prázdný, ale to pak znamená denně pochod´ák tam a zpátky. Ty menší střediska nebo spíš vesnice jsou na tom líp a je tam levnější ubytování. Platil jsem v super, ale fakt super novým baráku přímo nad mořem 12,50 euro i s klimatizací a soukromou pláží. A protože už mám hodně co srovnávat, tak tohle ubytování bylo v popředí top ten. "Bohužel" to bylo bez těch tisíců lidí, řevu dětí a muziky, který dneska už fakt moc nemusim.
Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 08. 2005 20:41
jirkaK:
To je přesně to, co hledám. Pošli kontakt, www, obrázek a pod. Please. hopkirk@seznam.cz

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
avatar Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 08. 2005 20:56
To JirkaK: thumbs up

** Petr **
Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 08. 2005 22:14
To Petr: človeče, ty si z neho úplne hotový. Zvláštne, že doteraz som nedostala odpoved na otázku, čo som pred nedávnom potrebovala vedieť. Neni toho.Kde je ten scestovaný radca?
avatar Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 08. 2005 22:27
To Mima:
To jsem nepochopil, proč bych měl být hotový? Jirka napsal že nemá rád přeplněné pláže atd.... (viz. jeho příspěvek) no a já jsem s ním souhlasil protože mám stejný názor. Pravda, nenapsal jsem to slovně ale jedním smajlíkem. Co je prosímtě na tom divného?

PS: jaká otázka to prosím byla, na kterou jsi nedostala odpověď. Promiň že se ptám, ale fórum je už skutečně dost nepřehledné, asi mě to uniklo....

** Petr **



Upraveno 1krát. Naposledy upravil PetrK (12. 08. 2005 22:28).
Pyke
Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 08. 2005 22:36
Forum je naozaj neprehľadné, mne tu už uniklo 100 vecí.
Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 08. 2005 22:38
To Petr:

Nič, len sa mi zdalo, že žasneš nad všetkým čo píše Jirka. Tiež nemám rada preplnené pláže. Preto sme si našli dúfam, že kľudné miesto na Pelješaci, dedina Borak a chcela som sa čosi viac dozvedieť, nikdy sme tam neboli. Ak si tam bol, poprosím ťa o nejaké informácie: či tam nie sú prepchaté pláže, ježkovia a pod.Hlavne či je problém večer ísť po tých serpentínach niekde von, do mesta a tak. Vďaka.
PP
Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 08. 2005 23:25
ono kazdy ma rad neco jineho,nekdo si lehne uprostred Tucepi a je v klidu,a ma k dispozici popcorn,cepovane pivo,koblihy,sladoledy,atd.,atd.
nekdo zase sam mezi kameny nekde na Hvaru a je taky v klidu,ale pro vsechno musi dojet autem,to je dan za to ze muze lezet na samote.
ja osobne preferuju neco mezi,ale jak to tu mam proctene tak myslim ze jirkaK to s tou kritikou zase tak vazne nemyslel,kdyz jezdi na makarskou rivieru...
avatar Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 08. 2005 23:44
Mima napsal(a):
-------------------------------------------------------
> To Petr:
>
> Tiež nemám rada preplnené pláže. Preto
> sme si našli dúfam, že kľudné miesto na Pelješaci,
> dedina Borak a chcela som sa čosi viac dozvedieť,
> nikdy sme tam neboli. Ak si tam bol, poprosím ťa o
> nejaké informácie: či tam nie sú prepchaté pláže,
> ježkovia a pod.Hlavne či je problém večer ísť po
> tých serpentínach niekde von, do mesta a tak.
> Vďaka.

Mimo napsal jsem ti odpověd k tomu Boraku do vlákna "Pelješac-Borak". Jinak já mám rád přesně to co napsal PP, tedy "něco mezi", ani přeplněná turistická centra ale ani úpnou samotu. Nad Borakem už hodně dlouho uvažuju ale právě že mě to připadá jako ta samota, sice klid a pohoda ale večer bych neměl kam jít na procházku a dát si točené pivko, dobrou večeři nebo třeba jenom zmrzlinu a tak...

Jinak ale myslím že nebudeš zklamaná, na Pelješaci je moc krásně. Až přijedeš, budu rád když napíšeš jaké to tam bylo. Přeju krásnou dovolenou a at vám vyjde super počasí....




** Petr **
Re: Zážitky z Bašky Vody
13. 08. 2005 07:38
To: Sabinka
Byl jsem v Bašce Vodě ve stejném termínu, jako Ty a nechápu, co se Ti tam tak líbilo. Byl jsem poprvé v Chorvatsku a v sezóně už bych tam nikdy nejel. Václavák hadr. Tolik lidí na metr čtvrreční plochy u vody jsem snad nezažil. Po čtyrech dnech se drasticky zkazilo počasí, tak jsme ujeli domů o den dřív. Jediný kladný zážitek, který mám, byl sjezd na raftu řeky Cetiny. V tom počátečním vedru velmi příjemné osvěžení. Průzračná voda, kde je vidět spoustu ryb. Krásná příroda. Jeskyně padající voda ze skal. Nejsem sportovec, absolvoval jsem to i dětmi 10 a 12 let a dá se to zvládnout. Je to cca 10km sjezd po relativně klidné řece, který trvá 4 hodiny. Dle potřeby se zastavuje na osvěžení, svačinku atd. Dcera (10 let) byla ke konci dost utahaná, ale i jí se to moc líbilo. Stálo to pro nás 3 cca 1800,- Kč. Těm, kdo mají plné zuby toho slaného teplého moře a množství lidí, vřele doporučuji, je to balzám na nervy.
Re: Zážitky z Bašky Vody
13. 08. 2005 10:30
to santik : s tou Baškou mi mluvíš z duše. Mohl bys mi prosím napsat, jak je to na tom raftu organizačně. Myslím kudy z Omiše, kde parkovat, jak zpátky k autu a tak. Díky, leta říkám, že to zkusím a ještě se mi to nepovedlo.
Re: Zážitky z Bašky Vody
13. 08. 2005 11:13
to santik:
přidám se k jirkovi, taky by mně zajímaly podrobnosti raftu na cetině... dík předem
Re: Zážitky z Bašky Vody
13. 08. 2005 18:04
Začátek je ve vesnici Slime. Koupil jsem si to jako zájezd. V Bašce Vodě to nabízejí v každé druhé turistické kanceláři. Pro mě a mé děti přijel osobák až před penzion, odvezl nás na místo. Raftili jsme jen v plavkách a pevných sandálech (nutnost). Ostatní věci jsme si dali do dodávky, která dojela do cíle, kde nakládala raft a vezla ho zpět. Cíl je vesnici ???... Mlinice. Odtud nás osobák opět odvezl k penzionu. Fakt doporučuji zvlášť ve vedrech všem, kteří už si moře a hluku na pláži užili. Je to velmi příjemné zpestření krásnou ticho krajinou s průzračnou vodou a je při tom i legrace. Když jsem jel já s dětmi, tak jelo současně asi 8 raftů. Zastavuje se i u skály, kde je možnost si skočit zhruba z 8 metrů do vody. Co se nejvíc líbilo dětem i mě byla jeskyně s vodou studenou 8 stupňů, jíž jsme museli proplavat (cca 5 metrů). Byl to náročný úsek a tak skiper jel přes peřeje sám a ostatní mohli místo buď obejít velkým obloukem, nebo proplavat ledovou jeskyní. Většina proplavala. Něco jsem napsal i do tématu SPORT, diskuse RAFT NA CETINĚ. Ahoj všem
Re: Zážitky z Bašky Vody
13. 08. 2005 18:13
díky santiku, to osvěžení vypadá lákavě ...
Re: Zážitky z Bašky Vody
13. 08. 2005 19:28
dík za info, jedu to .
Re: Zážitky z Bašky Vody
14. 08. 2005 19:37
Ten výlet stojí za to, pokud ovšem nejste zběhlejši raftaři a nečekáte divokou vodu. Dost jsme se na Cetinu těšili, ale po sjetí se nám zdála cena přemrštěná. V ceně měl být zahrnut i lehký oběd, ten se ale z neznámých důvodů nekonal. Asi jsme čekali víc, než jsme čekat měli.
Iva H
Re: Zážitky z Bašky Vody
15. 08. 2005 10:20
Zdravím,

vrátili jsme se z Brely v pátek 12. 8. Přijeli jsem do ní v úterý 2. 8., jak jste psala to bylo ještě krásně. Škaredé počasí jsme strávili podobně jako Vy. Také jsem byli ve čtvrtek ve Splitu a cesta zpět přes Omiš byla strašná. Udělali jste chybu, že jste jeli domů, protože od dalšího dne už bylo krásně, akorát moře bylo studené, ale postupně se ohřívalo. Bylo tam krásně, vůbec se mi nechtělo domů.
kostavra
Re: Zážitky z Bašky Vody
12. 09. 2005 13:17
Ano, Baska Voda je pekna, ale iba 2-3hodiny. Potom ma uz zacala boliet hlava z neustaleho hluku hudby, aut, ludi...Hrozneeeee
Promajna je super, je tam klud a pesi to nie je az tak daleko do Basky. Ide sa cez Basko Polje, co vlastne nie je ani dedina, je to vlastne iba hotel a kemp.
V Promajne sa da zohna ubytovanie aj za 50Eur/noc pre 4 osoby a aj na 1 noc. Zaujimave byvanie s krasnym vyhladom by bolo v tych malych osadach nad Baskou Vodou tesne pod pohorim. Tam si znami zohnali ubytovanie na 2 dni pre 5 dospelych osob za 40Euro/noc. Alebo to bolo 30??? Nepamatam...
Re: Zážitky z Bašky Vody
14. 09. 2005 17:40
thumbs up smiley thumbs down sad smiley
Mé poslední zážitky z Bašky Vody - hrůza na plážích !!! Jezdíme tam už 10 let a většinou v červnu, v sezóně se tady už děly věci dřív, jak jsme slyšeli /matrace honem ráno na pláž, dokud je místo apod./, ale teď je to asi ještě horší. Přijeli jsme tam letos 26.8., to už jsme mysleli, že bude klid, ale opak byl pravdou! Naše oblíbená pláž hned pod kostelem, kterou máme nejblíž a líbil se nám z vody pohled na městečko pod horami, je už nepoužitelná!!! Na většině pláží nastrkaná lehátka, kterými se mají lidé donutit k pronajmutí 20 Kun/osobu - pokud jinde není místo, nakonec to funguje. Pokud místo náhodou je, naskýtá se nádherný pohled lidem do lehátek a za vás si během několika minut lehne někdo, kdo své nohy téměř hodí na vaše ležení!!! Fakt super... Jak už tu někdo píše - zbývá pochoďák někam k Brele, kde je to trochu lepší, nebo jezdit jinam. My jsme nakonec každý den jezdili a bylo to super. Kam, to raděj neprozradím, nebo to tam zase bude jako v Bašce Vodě - promiňte, ale svou pláž si najděte každý sám. Velké šance na rozptýlení turistů nejsou, ale pořád lepší, než když se něco vyhlásí a všichni hurá tam. Samozřejmě to dělají ubytovací kapacity - za posledních let jich přibilo až hrůza. Pláže se prostě nenafouknou a Baška Voda je pro mě pěkná už jen na večerní procházky a čumendo, na koupání snad koncem října!!!



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Cestovatelka (14. 09. 2005 17:42).
Re: Zážitky z Bašky Vody
14. 09. 2005 18:03
no to mi děvče mluvíš z duše, já tam byl v červenci v dobrý víře, že vorazím a mazal jsem odtud, jak namydlenej blesk. No more.
Re: Zážitky z Bašky Vody
11. 10. 2005 00:03
Ahoj cestovatelko,
14.9. jsem do Chorvatska teprve odjížděla za obvyklým podzimním relaxem na téměř prázdných plážích... můžu Tě ubezpečit že makarská riv. byla i v tomto čase neuvěřitelně přelidněná... po pár dnech tam jsem se zařekla, že doporučení lokalit a termínů ke strávení pohodové dovolené nebudu zveřejňovat... naštěstí jsme nebyli ničím vázaní a mohli jsme odjet úplně jinam...
Přeju Tobě i ostatním šťastnou ruku při výběru klidného a pěkného místečka pro příští dovolenou


Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 53
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.