Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Okolí Dubrovníku

Autor Jet 
Jet
Okolí Dubrovníku
27. 07. 2005 12:12
Letos bych chtěl jed někam níž máte nějaký pěkný tip případně foto děkuji Pavel



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Jiri.velmez (18. 06. 2017 22:56).
Re: Pěkné místečko okolo Dubrovniku
27. 07. 2005 13:03
Podívej se na Molunat, 40 km za Dubroušem (zde [www.ihvar.cz]) a pár fotek je tady [www.kacha.cz] .

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
Re: Pěkné místečko okolo Dubrovniku
30. 07. 2005 12:45
Mezi nejkrásnější místa dubrovnické riviery patří bezesporu Cavtat, Mlini a Srebreno...Nádherná příroda, zatím nepřelidněné pláže a Dubrovník v dosahu, kvalitní hotely kompletně po rekonstrukci.
Pro soukromé ubyt. je asi Molunat nejlepší nebo i Cavtat, ten je ale dražší.
Zdeněk1
Re: Pěkné místečko okolo Dubrovniku
31. 07. 2005 18:06
My jsme se z Molunatu vrátili v popndělí. Raději bych doporučil Trpanj na Pelješaci nebo Cavtat.
Jak se to pohybuje cenově Dík
Já už mám letošní dovolenou za sebou,ale už se pomalu začínám poohlížet po příští. Teď jsem objevila na www.kacha.cz fotky Molunatu a uplně mě uchvátili.
Nenašla jsem ale žádné fotky kempu nebo vůbec něco bližšího k této oblasti. Jestli někdo něco máte nebo jste tam byli, a nebude vás to moc obtěžovat, mohli byste mi to poslat na mail? Budu vděčná za třeba tipy na ubytování nebo za cokoliv. Snažím se hlavně najít něco, kde je málo lidí nebo spíš žádní, prostě dovolená v klídečku. A také jak tam vypadá okolí? Dá se třeba někam zajít na dobré papání, zmrzku nebo tak něco? Aby tam jak se říká "nechcíp pes".
Můj mail: cd22@seznam.cz. Díky všem
Re: Pěkné místečko okolo Dubrovniku
11. 08. 2005 12:15
Verča:
Něco ti pošlu z domova, ale když si tady zadáš do Hledat slovo Molunat (min. 90 dní), tak se už něco taky objeví.
Byli jsme tam letos v červnu a moc se nám tam líbilo - klid, soukromí. Ty fotky na www.kacha.cz jsou ode mně, mám taky pár adres na ubytování.

smiling smileysmiling smileysmiling smiley
jaké jsou pláže na Molunatu??? Z fotek to nejde poznat.Jardo mužeš mi poslat taky nějaké foto na jetjet@centrum.cz.Díkes
xxxx
Re: Pěkné místečko okolo Dubrovniku
22. 08. 2005 17:58
Daniela
Re: Pěkné místečko okolo Dubrovniku
24. 08. 2005 14:48
Doporučuji Zaton.
Dubrovnik a okoli
18. 01. 2012 13:33
Zdravim vsechny,prosim ty kteri byli nebo slyseli od znamych jaka je dovolena okolo Dubrovniku.Moc se o teto lokalite nepise- Mlini a hlavne Srebreno a Plat.Jake to tam je-jde me hlavne o plaze,cistotu more a nejakou tu restauraci.Budu vdecna za kazde info popr.jiny navrh na letovisko nad nebo pod Dubrovnikem.
Re: Dubrovnik a okoli
23. 01. 2012 07:58
Ahoj,
do Mlinů jsem jezdila do svých 16 skoro každý rok. Je to krásné místo. Od té doby se to tam samozřejmě dost změnilo, ale byli jsme tam na výlete minulý rok, tak ti napíšu aspoň něco. Moře je tam čisté, ale - řekla bych - trochu kalnější než třeba v Živogošče, protože pláž je oblázkovo písečná. Je to tam trochu víc do kopce, takže cestou na pláž se většinou musí po schodech. Nádherné je to, že oproti jiným lokalitám je v těchto místech otevřené moře, takže lze vidět nádherné západy slunce. Letos do Mlinů jedeme, budeme bydlet nad magistrálou, tak se těším, že si těch západů dosyta užiju a nafotím :-) O Dubrovníku snad ani psát nebudu, to je skutečná perla. Opravdu jsem v životě neviděla nádhernější město. Z Mlinů a ostatních vísek jezdí do Dubrovníku pravidelná lodní i autobusová doprava, což je fajn, protože člověk nemusí řešit parkování. Lodí jsme jeli minulý rok a to byl teda také super zážítek, vidět osvětlený Dubrovník z moře je nepřekonatelné. Na druhou stranu od Mlinů je městečko Cavtat, kotví tam spousta nádherných jachet, už jen ty stojí za pohled. V Mlinech je dobré zázemí pro rodiny s dětmi, je tam hříště - hned u pláže a jsou tam myslím 3 výborně zásobené supermarkety. Přitom je to malá klidná vesnička, takže pro dovolenou ideální. Osobně se strašně těším, posezení u hotelu Mlini, který je hned u pláže, je velmi příjemné. Mají tam výbornou kávu a ještě skvělejší pljeskavicu :-)
Re: Dubrovnik a okoli
23. 01. 2012 11:48
Nedávno jsem četl o nějaký obci Trsteno, že je to tam pěkný a je to u Dubrovníku tak se můžeš mrknout. tady: [www....z]
Re: Dubrovnik a okoli
23. 01. 2012 11:57
Ahoj diky moc za info,uz sem si myslela ze tak nizko nikdo snad nejezdi.Tak podle toho co popisujete se me to moc libi,hlavne spojeni lodi do Dubrovniku,i to Trsteno v tom odkazu vypada dobre.Jeste bych se rada zeptala-je v Mlini jen hlavni plaz nebo jeste nejake mensi,zapadlejsi?A da se dojit do jinych visek,je tam nejaka promenada kolem more?Dekuji
Re: Dubrovnik a okoli
23. 01. 2012 17:38
Tak v Mlinech je jedna hlavní pláž, ale můžeš odtud jít třeba do Srebrena tam je jedna taková menší, nebo na druhou stranu je Plat, tam taky dojdeš. Možná ještě neznáš tu super funkci, co je na googlemaps.com... Najdi si tam chorvatsko a na levý straně tý mapy je taková stupnice, kde se mapa přibližuje či oddaluje. Na tý stupnici nahoře je takovej žlutej panáček, kterýho když chytneš myší a budeš s nim posouvat, tak se ti přímo v tý mapě modře zobrazí body, který označujou místa, kde někdo fotil. Zaměříš panáčka na ten bod, pustíš myš, a zobrazí se ti fotky toho místa. Tak si snadno prohlídneš celý pobřeží :-) Jestli tu funkci znáš, tak se omlouvám za sáhodlouhej výklad :-)
Re: Dubrovnik a okoli
24. 01. 2012 05:33
Tak to hned vyzkousim,diky za radu,vazne to neznam.
Re: Dubrovnik a okoli
01. 02. 2012 21:07
Přesto, že jsem se v okolí Dubrovníku pohybovala, mám nedostatky.Byl jste někdo na místě Soline.Je to mezi Mliny a Cavtatem.Na polském foru jsem našla zajímavé fotky a tak mě to zaujalo.Pohybovali jsme se tam před deseti lety a nostalgicky bych se tam ráda podívala.Mliny,Cavtat ani Srebreno mě až tak moc nezaujaly ale přece jen něco mě tam táhne.V té oblasti voní vzduch úplně jinak než jinde.
Okolí Dubrovníku
18. 06. 2017 22:38
Dobrý den, letos se chystáme k Dubrovníku. Rád bych se zeptal, zda někdo nemá zkušenost s touto destinací, kde jsou pěkné pláže a nepraskají ve všech pod návalem turistů. Děkuji
Re: Okolí Dubrovníku
18. 06. 2017 22:48
Zadej si do vyhledávače Dubrovník, než ti někdo dá konkrétní odpověď, můžeš pročítat jak dlouho chceš smiling smiley
avatar Re: Okolí Dubrovníku
19. 06. 2017 06:06
Pro začátek bych doporučil stránky o dubrovnické riviéře. Smazán odkaz byl i na ubytování
Netrávil jsem tam dovolenou, jen jsme během jednoho dne vymetli hromadu míst od Dubrovníka až po Herceg Novi v Černé Hoře s naším fanatickým keškařem. Viděli jsme pláže v Srebrenu, Mlinech, Cavtatu poslední týden v srpnu, no, nevím, jak přesný obraz dávají pro ostatní letní termíny. Ale připadalo, mi, že nejvolněji je na plážích, které patři k nějakému hotelu. Ovšem nikdo nás tam nekontroloval ani nevyháněl, končící sezóna - krásné to bylo na všech (jen ty mraky schodů v Mlinech od veřejného parkoviště...).



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Jiri.velmez (19. 06. 2017 09:31).
Re: Okolí Dubrovníku
20. 06. 2017 20:56
Ahoj, díky za velké množství prospěšných informací .... ještě se zeptám, jaké jsou pláže v okolí Dubrovníku .... ???? Díky
Re: Pěkné místečko okolo Dubrovniku
22. 06. 2017 21:18
Ahoj ... a jaké jsou tam pláže ..... myslím tím jestli tam jsou kaminky ... skály .... písek a jaký je vstup ... jedeme tam s dětmi ...
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 173
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.