Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

kdo se chystá na HVAR??? (2)

Autor admin 
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
18. 06. 2015 14:57
Nechej řídit mladého, nebo p. vedoucí.....
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
18. 06. 2015 15:25
někdy se to v jednu chvíli zlomí a pak už je to cesta jen k lepšímu.Jestli to "cítím se jinak než večer" znamená lépe, tak je to dobré yawning smiley. Mladá fyzioterapeutka ....kurňa a pak že nemáš kliku thumbs up smiley Obzvláště, když ví co dělá. Určitě všechno dobře dopadne...poslouchej paní doktorku yawning smiley Já mám za doktora chlapa ( teda taky mladýho, ale co je mi to platné ). Šít ale uměl dobře..... za půl hoďky tam jdu znovu si to nechat pofoukat.
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
18. 06. 2015 16:35
Fósku, eště sem Jadran neodpískal, se uvidí jak bude za týden. Si piš, že by byl scuk. Pavle, zatím je to chvilku po cvičení, tak nevím, jak bude, zatím to bolí, tak se tam snad pohlo něco správným směrem, jsem ale zatím optimisticky naladěný. Byli za mnou navíc moji nejmilejší .....Ještě že mám v mobilu internet, pročítám fórum. Pavle, tak ať se Ti pacička pěkně zhojí a všem přeju Jadran bez komplikací.

____________________________________________________
Metajna (Pag), 3x Tučepi, Slatine (Čiovo), Zaostrog, 12x Hvar
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
18. 06. 2015 16:47
Zdravím do Zarazic. Já jezdím do Kroměříže, zatím k fyzioterapeutovi. Kdysi jsme měl problém se zády a ortoped mně poslal taky na rehabilitace. Tam se mnou všemožně kroutili a pak jsem byl jak zbitý. Když to k ničemu nevedlo, tak jsem to raději vzdal. Léta bolestí byly po 8 půlhodinových kůrách u fyzioterapeuta pryč. Nekroutí se mnou, jen při diagnostice do mně vráží nějaký hrot nějakého aparátu a pak jen v klidu ležím, něco mně lehce klepe do páteře, vazy a klouby ošetřuje laserem. Pohoda a hlavně mně to pomáhá.
Totéž přeju i Tobě.
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
18. 06. 2015 22:56
Tak jsem se dnes zařadila mezi vás Hvaráky - lazary moody smiley. A také s končetinou. Jako by nestačila jen viróza Hvarka yawning smiley. Musela jsem navštívit pana chirurga, který mi rozřezal palec u nohy (zánět nehtového lůžka). Na můj dotaz, zda se mi to do odjezdu zahojí, jsem dostala neurčitou odpověď, že se pan doktor bude snažit, ale nesmím nohu namáhat a mít ji v klidu. Když tak se prý budu na Hvaru na moře jen koukat smiling smiley. Takže dnes a o víkendu legálně doma nemusím nic dělat. A po večerech místo popíjení skleničky vínka budu zobat lentilky proti bolesti.
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
19. 06. 2015 08:54
tož vítaj mezi námi lazary thumbs up smiley
Jestli neřídíš, tak to doléčíš u moře. Mořská voda jsou prý nejlepší lázně.....doufám, že taky letos vyzkouším yawning smiley
Když budem dávat dohromady postižené části, tak za chvíli složíme celého jedince thumbs up smiley
Bomiňo - záda,já ruka, ty noha.Chybí hlava..... nějaký dobrovolník? yawning smiley
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
19. 06. 2015 14:34
To už bude na nové vlákno: "Co nás bolelo, bolí a bolet bude ..." smiling smiley
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
19. 06. 2015 14:49
No vidíš, prima nápad.
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
19. 06. 2015 15:48
Vlákno - Předstartovní zádrhele a nemoci.

____________________________________________________
Metajna (Pag), 3x Tučepi, Slatine (Čiovo), Zaostrog, 12x Hvar
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
23. 06. 2015 10:30
Bomińo a trosečník: tak co ogaři, jak to s vámi vypadá, balíte ? Nemyslím holky, ale bágly. Jeden si nesedne ke komplu, druhý s gypsem neumí psát.....dávejte se do kopy, blíží se to !!! Držím prsty, ať to vyjde.thumbs up

Druga domovina Hvar - Zavala.
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
23. 06. 2015 10:45
Alešu, toš ide to. Zítra mě udělajů obstřik nervu utlačovaného ploténkou pod kontrolou CT a pustí mě domů nebo ve čtvrtek dopoledne. No a pak se uvidí, jaká bude reakce. Těžko teď předbíhat, ale věřím, že to pude.

____________________________________________________
Metajna (Pag), 3x Tučepi, Slatine (Čiovo), Zaostrog, 12x Hvar
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
23. 06. 2015 12:32
To musí jít, máme nějaké ty kořínky. Jinak s tímto jsem si své také užil, mohl bych vyprávět. Jen nutné následné šetření.
Ještě obyvatel pustého ostrova by mohl čapu poléčit, jinak nemusí ani toaleťák vozit grinning smiley
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
23. 06. 2015 13:08
jsem ti říkal myšožroute, že pravou mám dobrou a lepáka můžeš dostat yawning smiley Odjez by měl být za nějakých 8, ale za 6 jdu teprve k doktoru lékaři ...snad na sundání sádry a pak ví Bůh co bude dál. Balení doma le pokračuje...stále věříme eye rolling smiley
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
23. 06. 2015 14:08
Když počkáš 3 dny, tak Tě vezmu do vleku a budeš jen kroutit kormidlem a to jednou tlapkou zvládneš. Jinak se sádrošem se fajn plave naznak a postižená pařáta je v předpažení a zabalená v igelitu, může být i šprcka confused smiley To je taková pomůcka na......to si najdi na wikipedii. Ale my jedem až na Hvar, abych držel notu.
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
24. 06. 2015 04:59
Ogařiska, aby těch maródů nebylo málo,tak jsem včera zahájil rehabilitaci páteře UZ s MT.(ultrazvuk a měkké techniky) a končím 9.7. Pak vyskočím jak Srnka do dodávky a tradá na jih.Teda snad vyskočím. No a tam si můžem výpomoci různým mazáním.... To by bylo,aby moře nebylo!!! Tak s úsměvem jde všechno líp !! Zdar !
avatar Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
24. 06. 2015 08:56
Taky zítra zahajuji rehabilitaci a vnitřní mazání v ID na pláži a v přilehlém okolí
drinking smiley
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
24. 06. 2015 18:54
vojto62 napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Taky zítra zahajuji rehabilitaci a vnitřní mazání
> v ID na pláži a v přilehlém okolí
> drinking smiley

Ty barde tos čekal až odjedem ze Zahájou? thumbs up
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
24. 06. 2015 19:17
Vojťas a odjedeš než dorazím já ? Škoda , mohlo nám být blbě . Už ani nevím ,kdy jsme se viděli naposledy. Hlavně zdraví !!! Užijte si to. Čao.
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
24. 06. 2015 22:05
Ahojte. Tak aby ste neboli sami tak dnes som podstúpil magneticku rezonanciu krčnej chrbtice. Už druhý mesiac sa trápim s bolesťami ľavej ruky, ale zlepšuje sa to tak dúfam, že do 10.7 to bude nie uplne ale tak dobré aby som v pohode odšoféroval do ID. Tak prajem všetkým nám maródom a samozrejme aj iným skoré uzdravenie a krásne slnečné dni strávene na našom - vašom Hvare.
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
25. 06. 2015 11:55
Hlásím taktéž ukončení léčby. Dočasně. Nákaza hvarkou byla léčena na výše jmenovaném ostrově 12 dní. Vím, že je to záležitost jen krátkodobá a recidiva nemoci je téměř okamžitá. Jest to choroby nevyléčitelná.
Co je na Hvaru nového? Cesta před Jelsou od Sučuraje je nová, jen je třeba na nové křižovatce před Jelsou, kde je Jelsa na ceduli jak doprava, tak i doleva, jet vlevo. Vpravo to nažene dolů k vodě na původní cestu směrem ke kempu. Asfalt luxusní, zatáčky sice jsou, některé i ostré, ale silnice je široká, s krajnicí a svodidly. Dále je nový asfalt až k tunelu Pitve. Prý měli údajně i udělat nový asfalt v tunelu, ale bylo třeba napřed dořešit odvodnění, což se nepodařilo, tak je tunel při starém. Vlastně ne, díry v asfaltu jsou větší, hlavně ze strany od Pitve je kousek od vjezdu taková pěkná hopsajda přes díry. Hlavně se jim nevyhýbat!!!
V Ivan Dolci se kutá cesta dál za hambatou pláží, je to jen zarovnaný terén, okolo FKK pláže se staví zídka, po které cesta povede. Jen si nějak nedovedu představit, až budou chodit čumilové nad pláží. Přibylo něco málo betonových sloupků okolo chodníčku podél moře, zábradlí ještě chybí. Slavinka otevřena brzy. Otevřen již i BigBlue, ale nenavštíven, Satropramen pivo nepiju ani doma. Pekárna otevřena teprve den před odjezdem. Obchůdek nahoře je kapitola sama pro sebe. Prodávající dáma se pokaždé tvářila, jako by tam byla za trest. Zelenina a ovoce žádné, ceny některých věcí až dvojnásobné oproti marketům v Jelse, i jogurt člověk marně hledal. Nebylo divu, že se jezdilo do Jelsy a lidé utráceli peníze tam.
V Jelse jsem zažil opakovaně, pro mě věc nevídaná a předešlé roky nepamatuji, že přijelo naráz třeba i šest fishpiknikových lodí. V tu chvíli to v Jelse vypadalo jak v marketu při maxi slevách. Fronty na zrzlinu, na nábřeží nebylo skoro k hnutí. Občas dostal člověk i po palici od človíčka s kamerou na štangli, jak si dělá selfie (kterej magor tohle vymyslel?).
Stará cesta do Hvaru je již kompletně obšancovaná svodidly, lesknou se novotou do dáli, takže se i bojácnější řidiči můžou touto cestou vydat.
Počasí po dobu pobytu? Rozhodně lepší než loni, ale určitě né takové, jako předešlé roky. Hodně to foukalo, někdy jsme museli v noci jít vše na terasu posbírat, protože padal i plastový nábytek. Občas bouřka či déšť, hlavně to padalo v noci. Vlny byly každý den, někdy i dost velké. Jízda na člunu byla spíše vzácností a pokud se již vyjelo, bylo to s adrenalinem. Lukáš od Ajaxe by mohl vyprávět.
Bylo i několik srážek s fóristy, s Ajaxem hned celý týden grinning smiley, přijel se podívat TomasFuk i Tuck. S tím jsme se viděli ještě 2x. Již při druhém shledání byl těžce nakažen infekční chorobou, hvarkougrinning smiley
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
28. 06. 2015 20:47
Po svém sobotním návratu musím konstatovat rozšíření infekce hvarky (plně tím, potvrzuji výše zmíněný koment Zahajdy). Infikována byla má maličkost, manželka, a další čtyři osoby...tedy celá expedice včetně psa. Pokud někam příští rok pojedeme, bude to Hvar. Švagr už přemýšlí nad expedičním materiálním dovybavením (člun, harpuna a další nezbytnosti). Já osobně byl vedle hvarky postižen ajvarkou...a stejně jako Zahajskej, jsem domů táhnul slušnou zásobičku.

Hvar je prostě BOŽÍ thumbs up
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
29. 06. 2015 08:22
Dobře ti tak, neměl si tam jezditgrinning smiley Teď tam budeš muset každý roksmileys with beer
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
29. 06. 2015 09:06
Tuck: pokud ti stačí ajvar od podravky má v ČR eshop,mívám od nich ajvar celoročně v lednici já ho mám ráda i jen tak na rohlík



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Janča12 (29. 06. 2015 09:07).
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
29. 06. 2015 09:45
Jen to má malinký háček. Ten mnou i Truckem zmiňovaný ajvar vyšel 148,- Kč za sklenici 2,5kg. A za to ho tady nepořídíš. Proto ty zásoby.
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
29. 06. 2015 09:48
Nemusíš ani do e-shopu, Tesco i Billa (možná i jinde) ho běžně mají, teď je v Bille dokonce v akci, myslím za 29,90/350g
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
29. 06. 2015 10:58
Není sklenice 2,5 kg moc velké balení? Neskazí se to, než se to sní?
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
29. 06. 2015 11:21
u nás ajvar měli jen jednou, takže si jich objednám 8 ks + fíkový džem, akorát do krabice
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
29. 06. 2015 13:41
Něco přendám do měnších sklenic a sterilizuji. Zbytek do konce léta padne při grolivačce. Doporučení od Jitky - po načnutí stačí uhladit a zakápnout trochou olivového oleje. Pak vydrží v lednici hodně dlouho.
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
29. 06. 2015 16:55
Musím se smát když se píše o infekci Hvarem obzvláště u rodin kteří jeli se psem / Tuck/. Kam jste se psem chodili na které pláže? Před dvěma lety jsme taky pobývali na Hvaru-Ivan Dolac a k našemu zděšení zde byly jen cedule zákaz psům na pláže a pokud jsme si dovolili se psem jít na odloučený kousek pláže kde pes nikoho neobtěžoval stejně jsme od Čechů dostali " kartáč" jak si můžeme dovolit jít na pláž se psem. Takže v Ivan Dolaci psi asi zavření jen na apartmánu nebo někde u stromu asi. Nevíme. Mluvím tedy o psech ne o nějakých veverkách nebo kapesních atrapách psa. Takže pro nás co máme psa už Ivan Dolac nikdy více. Asi jste měli štěstí na normální lidi. My říkáme kdo nemá rád zvířata nemá rád lidi a proto se na místa kde jsou psi bráni jako obtěžující element už nikdy nevracíme. Jinak letos jsme na krásném místě kde domácí i okolí je velice vstřícné vůči psům. Je to místo blízko Trogiru ale víc neprozradím. Krásné pláže bez obrovského množství lidí,můžete si vybrat pláže šterkové,oblázkové nebo plážičky pod borovicemi kde můžete být úplně sami. To je krása Chorvatska. Tak pěknou dovolenou a lidi mějte se rádi i zvířata.
Ostravačka
Re: kdo se chystá na HVAR??? (2)
29. 06. 2015 21:17
4 zahajskej: já vím...ale ta představa mě neděsí spinning smiley sticking its tongue out ... prostě Hvar je BOŽÍ smileys with beer
4 Janča díkes...až dojde, juknu na e-shop spinning smiley sticking its tongue out
4 Ostravačka: kapesního psa snad nemáme...myslím že labrouš je střední plemeno ... na apartmán do letoviska bych ho samozřejmě netahal, to mi příjde nesmyslný kdekoliv ( i když byl teda s námi párkrát i na hotelu, v ČR a byl to případ nouze ), náš pes není zvyklej tajtrlíkovat všude na vodítku (ne že by mu to dělalo problém) je zvyklej si volně pobíhat...zároveň ctím, že i když náš pes nikdy nikoho nepokousal a působí spíš kamarádsky než výhružně, je spousta lidí, kteří ze psů mají prostě strach nebo jinou averzi vybudovanou kdoví čím a rozhodně je nehodlám přítomností volně pobíhajícího psa v davu rekreantů nikterak iritovat....nicméně na Hvaru jsme mimo jiné i kvůli psovi volili ubytování na robinsonádě (a byla to naše a věřím, že i hafanova nejlepší dovča...celý dny měl naprostou volnost pohybu a když chtěl, šel se koupat do moře vzdálenýho cca 5m od terasy) a pokud jsme se pohybovali v civilizaci, nezaznamenal jsem nikde problém s nevraživostí domácích ani turistů smoking smiley ... jo a co se týče ID, byl jsem tam na čumendu a splknout s ajaxovic a zahajdou a všiml jsem si, že na pláž u Slavinky je vstup hafanům zakázaný, ale taky jsem si všiml cedule odkazující na pláž se vstupem i pro hafany ve vzdálenosti tuším asi 300m... cool smiley



Upraveno 3krát. Naposledy upravil Tuck (29. 06. 2015 21:33).
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 53
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.