Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Re: Gradac-Hotel Labineca

Re: Gradac-Hotel Labineca
04. 10. 2011 23:08
Ahoj.My jsme přijeli z Gradacu domů 25.září.Byli jsme ubytováni v hotelu Labineca.Máme krásné zážitky.Počasí bylo výborné.Ubytování taky bylo výborné.Atmosféra taky byla výborná.Voda v moři teplá.Obsluha a personál fungoval na jedničku a strava byla vynikající.

Amin26
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
09. 02. 2015 09:37
Měl bych malý dotaz. Jak je to s parkováním aut u a v okolí hotelu Labineca? Zde jsem se dočetl, že některá auta parkují na tenisovém hřišti. Platí to stále? Nebo je tam jiné hotelové parkoviště?
Jezdíme stále jen autem, neboť cestu autobusem si nedovedu už nějak představit. Autobusem jsem byl pouze jednou v kempu Dole se žáky a poznatky z cesty stačily. I když žáci byli v pohodě a musím je pochválit za chování v autobusu i na místě. Byly to osobní pocity, které mne odpuzují od autobusu.Takže dokud zdraví dovolí, jedině autem. Tam je člověk svým pánem. Zastaví si kdy a kde chce a užívám si i řízení.
Gradac, hotel Labineca máme letos výhledově v plánu jako číslo 2 na Last minute mimo sezonu, spíše v červnu, v září je to Kaštel Štafilič, Resort Resnik od CKVT tours.
Příští rok (2016) je to Labineca na 99,99 % .
A jelikož venku chumelí, oheň sálá v krbu,nic jiného se "nedá dělat" (obrazně řečeno, protože práce je nezničitelná), tak se ptám už teď.
Re: Gradac-Hotel Labineca
09. 02. 2015 09:53
V roce 2012 jsme byli v Gradacu, uvažovali jsme taky o hotelu Labineca, nakonec jsme byli v Neptunu. Když jsem hledal tenkrát informace o hotelu Labineca tak jsem z různých recenzích četl právě kritiku na nedostatek parkovacích míst u hotelu a to myslím i mimo sezonu. Ale osobní zkušenost nemám. V tom Neptunu jsme problém s parkováním neměli, dostali jsme kartu na nějaké parkoviště kousek nad Neptunem a tam to bylo v pohodě (a to byl srpen). Ale naproti v pensionu Posejdon to měli horší, to měli auta nasáčkovaná tak, že se nedalo vyjet kdykoliv kdo chtěl.

Parkování beru jako jeden z klíčových bodů při hledání ubytování. Třeba jednou v Podgoře jsme sice bydleli v apartmánu, ale neměl vlastní parkovací místa, takže jsme dostali kartu na to centrální parkoviště u přístavu. Nebylo to od apartmánu nijak daleko, ale byla to otrava, když jsme třeba jeli s autem nakoupit nebo když jsme potřebovali naložit a vyložit z kufru kočárek, atd.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil MartinR (09. 02. 2015 09:56).
Re: Gradac-Hotel Labineca
09. 02. 2015 12:34
My jsme v Labinece byli čtyřikrát a problém s parkováním jsme ani jednou neměli. A ani jsme si nevšimli, že někdo jiný by měl... Parkuje se jak
před hotelem, tak i na zastřešeném malém parkovišti a také na již zmiňovaném hřišti.
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
09. 02. 2015 14:47
Tak to je uklidňující zpráva. A asi je to pravda, protože CK tenis ve sportovních aktivitách nenabízí.
Sport
venkovní bazén se sladkou vodou, dětský bazén, vnitřní bazén se sladkou vodou (v provozu do 13.6. a od 12.9.), billiard, stolní tenis, vodní sporty.

Tenis nabízí recepce Labinecy u hotelu Laguna.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil kabinet302 (09. 02. 2015 14:54).
Re: Gradac-Hotel Labineca
13. 02. 2015 10:51
My jsme byli v depandenci hotelu Labineca v roce 2013. Parkovacích míst je tam opravdu málo, ty, které jsou v podloubí hotelu jsou i těžko přístupné, nic pro nezkušené řidiče. Ale i když jsme byli v sezoně, vždy jsme nakonec uspěli.
Ještě bych chtěla přidat svůj poznatek z ubytování. My byli ubytování v depandenci premier family a byla to nádhera. Obyvací pokoj, 2 ložnice, luxusní koupelna, terasa s výhledem na moře, moderní nové vybavení. Cena za 3 osoby byla více než příznivá (rezervováno přes booking). Pokoje v hotelu jsou údajně malé, zastaralé (neviděla jsem). My bychom za 3 osoby napěchované v 1 pokoji zaplatili jen o málo míň než za 3pokojovou depandenci.
Re: Gradac-Hotel Labineca
15. 02. 2015 11:06
Kabinete, nevím zda je to blíže na kurty z Labineci nebo z Laguny.
Jano ze Zlína : žena si nestěžovala že jsou tam pokoje malé. Stačí zavítat na jejich stránky a vidíš o co jde. I u CKVT je depandanc dražší než pokoj v hotelu. Labineca. U Laguny je to naopak.

[www.ckvt.cz]
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
15. 02. 2015 14:47
Napsal jsem, že Labineca nabízí kurty Laguny. Sama na těch svých má parkoviště.
A když jsi v Labinece, máš na kurty dále než z hotelu a depandancí Laguna. Ale přes poledne je na nich takové vedro, že jsou úplně prázdné. Kdo by se potil.
Re: Gradac-Hotel Labineca
17. 02. 2015 08:58
My bydleli jak v hotelu, tak v depandenci. Depandenci jsme měli stejnou jako Jana ze Zlína. Opravdu krásné ubytování. Jediné mínus bylo
to množství schodů. V hotelu jsme to měli "téměř bez schodů", ale pokoje jsou opravdu menší, i když my jako čtyřčlenná rodina jsme
měli pokoje dva (spojeny dveřmi), takže dvě koupelny a dva balkony. Místa jsme měli tedy také dost. Vybavení je starší, ale čisté. Loni jsme
byli poprvé v apartmánu a letos jedeme zase do toho stejného (v Gradaci), ale pokud bych měla znovu do Labineci, tak depandence vítězí.
I když jsou o něco dražší, vyplatí se to.
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
17. 02. 2015 11:45
Sice v "hotelích" chybí trošku té chorvatské "divočiny", ale tu jsme si užili při stanování na Murteru v kempu Slanica a Plitka Vala, v Premantuře v kempu Stupice, v Živogošče v kempu Dole, ve Sv. Petaru v kempu Filko, u Šibeniku v kempu Adriatic, v kempu Vranjica u Trogiru, v Omiši v kempu Galeb. Od roku 2007 však jezdíme už jen do hotelů.
A jsme velmi spokojení, teoreticky je o vše postaráno a dovolená je bez "problémů". Velkou výhodou je polopenze a v poslední době all inclusive, což je vůbec bez starostí. Vyplatí se nám to. Hotelové pláže sice nemusím, ale jelikož člověk ještě není líný na nějaký ten krok, tak si najdeme místo, které nám vyhovujeme kousek vedle. Z tohoto pohledu to bylo nejhorší na Makarské, kde bylo v sezoně tolik lidí a hluku, že člověk před ním nikam neutekl. Ale ta "panoramata" okolí a samo městečko nám to trošku vynahradilo.
No a i proto plánujeme v budoucnu (rok 2016, možná ještě i letos)) dovolenou v hotelu Labineca. V Laguně v Gradaci , hotel který je hned vedle Labineci, jsme už též byli a musím napsat, že se nám tam taky líbilo. Chyběla ale lednička, když pominu klimatizaci. Ale jelikož nejezdíme 2x do téhož hotelu, tak to bude příště Labineca, kde bude i ta klimatizace. Sice ji nejspíše v červnu nebo v září potřebovat nebudeme.
Hlavně je potřeba zdraví, aby se plány daly ještě několik let plnit.
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
21. 12. 2018 09:38
V roce 2019 už s největší pravděpodobností do Labineci pojedeme. Bude to navazující pobyt na ten první týdenní , v polovině září.
Tak se chci opět zeptat: změnila se nějak situace s parkováním?
CK píše, že je možné využít pár míst na hlídaném parkovišti za 10 Euro na den a další parkování je na místní cestě.
Kde by se dalo parkovat, kdyby "parkoviště" byla obsazená? Dalo by se využít parkoviště u Laguny? Nepotřebuje se na něj nějaká karta?
Před lety tam parkování bylo bez karty.
Je v Gradacu nějaké "veřejné" parkoviště nejraději bez poplatků, nebo za "pár kun" na den poblíž hotelu Labineca?
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
22. 12. 2018 22:03
U Laguny je závora, mají tam kameru. Nevím jestli je třeba nějaká čipová karta nebo je tam zvonek. A zadarmo to taky není. Švagr říkal, že chtějí snad 4 eura/den. Pokud by to nebyl problém, možná že by tě tam nechali stát. Prachy přece nesmrdí. Já bych sázel na příjezdovou cestu nad Labinecou. Pokud by nebylo místo, dát na placené parkoviště a vyčíhat si, až se něco uvolní. Já vím, že je to blbý, ale já bych to asi tak udělal. Je tam ještě jedno, zřejmě placený parkoviště, po pravé straně silnice cca 250m za Lagunou ve směru od Labineci. Takovej udusanej plácek, parkujou tam mimo jiné autobusy.
Dobře je to vidět tady na videu v čase od 1:03 minuty

video: [www.youtube.com]



Upraveno 2krát. Naposledy upravil valeri (22. 12. 2018 22:16).
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
23. 12. 2018 08:55
Díky za informaci.Asi je to toto parkoviště od 1minuty 40 sekund. Vypadá na videu, že je neplacené, ale je tak trošku "odlehlé". lepší by asi bylo zaplatit.
I když ve 2 14 tam vpravo nějaká "prázdná" budka je. BB

[www.youtube.com]
Re: Gradac-Hotel Labineca
24. 12. 2018 08:19
Dle naší letošní zkušenosti se na výše zmiňovaném plácku platí. Ceny si nepamatuji.Jana

Jinak vloni jsme noc a necelé dva dny parkovali zdarma v červenci přímo před hotelem Laguna.Bylo volno, tak jsme to tam šoupli a pohoda. Není to jako doporučení je to jen konstatování.
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
03. 01. 2019 15:51
To parkoviště v 1:40 je stoprocentně placené , myslím 20 kun za den , jak to je v noci nevím ...

Vodice , Martinsicuro, Podgora, Gradac, San Benedetto del Tronto, Drašnice, Podgora, Živogoš?e Blato, Brist
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
03. 01. 2019 17:18
Pořád je to cenově výhodnější než 10 E za den u hotelu, i když tam je tedy také neplacené parkování na cestě před hotelem. Prý....Záleží na štěstí, jestli člověk chytí parkovací flek.
Ale spíše by mne zajímalo, jestli je nějak hlídané i přes noc, nebo je to místo ponecháno tak nějak úplně bez dozoru. Krade se určitě taky i v Chorvatsku a parkoviště se zdá na videu dost "opuštěné".
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
03. 01. 2019 22:52
Hlídané nebude. Na to je příliš zanedbané. Ve finále to ani není parkoviště. Kus louky a někdo si tam každý ráno postaví židli aby vybral pár desítek kun. Večer to zas zabalí a jde domu.
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
16. 01. 2019 10:31
přesně tak , ale asi to nebude jen tak někdo, ale majitel pozemku smiling smiley

Vodice , Martinsicuro, Podgora, Gradac, San Benedetto del Tronto, Drašnice, Podgora, Živogoš?e Blato, Brist
Re: Gradac-Hotel Labineca
22. 03. 2019 21:15
Jak píšete. Jen si dovolím doplnit. Jednak jsem tam párkrát chtěl stát,jednak musel.
Laguna má závoru na kartu z recepce nebo pikolík v sobotní turnusy. Není to pro jiné, než hotelové hosty.
Labineca má svoje stání pod rezidencemi (určitě placené), pak pár míst - to musíte mít štěstí. A nebo směrem od Labineci na Brist podél cesty až po značky. Tam také běžně stojí auta. Já tam jednou "čmikal" dvě hodiny a pak odjelo Fiat Punto a já to té škvíry narval moji Astru s přesvědčením, že je taky Punto smiling smiley
Jinde žádné park není. Po haluzy v prvním šáru po hotely u pláže, ale tam hrozí kolize laku s lehátky, koly, šlapadly, deštníky a čímkoli dalším...

To o čem mluvíte pro autobusy, je parkoviště pro autobusy, tam bych se necpal.
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
23. 03. 2019 10:14
No je to tam s parkováním vachrlaté. Změnil jsem destinaci, pojedeme k Zadaru do Donatu. Tam je místa dost. Jen hotel, místo aby byl bílý, tak je do žlutý. Recenze stejné. A je to zhruba o 272 km blíže k bydlišti.
Re: Gradac-Hotel Labineca
23. 03. 2019 11:30
Kabinet302 na Tvůj popud jsem loni v červnu ulovil po 8letech Lagunu smiling smiley, díky. Úplně si to vybavuji, přišel jsem od dětské doktorky s malým, že prej máme jet k moři. Klik se, kuk na zrovna Tvůj příspěvek..Klik tam... A bylo smiling smiley Kortá těch 1197km už nebylo tak jak v 18ti smiling smiley
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
23. 03. 2019 20:14
... couddy ... nechceš to letos zkusit k Zadaru do Donatu ... ? ... někde jsem četl, že tam prý je to taky dobrý ... smiling smiley

smileys with beer
Re: Gradac-Hotel Labineca
25. 03. 2019 21:27
Bessy, je tam FKK pro děti? spinning smiley sticking its tongue out
Re: Gradac-Hotel Labineca
26. 03. 2019 07:39
FKK pro děti? Co to je?eye popping smiley
Re: Gradac-Hotel Labineca
26. 03. 2019 09:58
Asi že čumí na dospělé.thumbs up smiley
avatar Re: Gradac-Hotel Labineca
26. 03. 2019 15:34
... couddy, přiznávám, že jsem si udělal srandu, nikdy jsem tam nebyl... myslel jsem, že pojedeš tam, kam poradí kabinet ... grinning smiley
ale nic ve zlém vůči kabimu ... smiling smiley má u mě štamprdlu ...

smileys with beer
Re: Gradac-Hotel Labineca
30. 03. 2019 19:12
FKK pro děti smiling smiley smiling smiley smiling smiley ted to po sobě čtu, no má to hodně "zabarvení" smiling smiley
Hele už jsme to s kamarádkou po letech bookli. Tradice je tradice. A že ten hotel je furt stejnej, to je šumák. smiling smiley Děcka budou mít program. Pláž a lidi tam známe nazpamět, město taky.. smiling smiley A někteří místní zase znají nás i "naše objednávky" .)
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 54
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.