Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Drašnice

Autor Turista 
Re: Drašnice
26. 09. 2025 15:42
Kdybych polknul dva panáky kořalky, byl bych v klidu. Ale tys naléval palivo pro rakety...smiling smileysmileys with beer
26. 09. 2025 18:11
Moravská kvalita. Příště musíš více trénovat..
27. 09. 2025 12:13
Příště asi jedu do Drašnice.
27. 09. 2025 12:32
Připojuji se,jedu taky...příště.

......................................................................................vjerni Adriatic
27. 09. 2025 15:10
Já jedu též ,ale zase sezona thumbs up

Automechanik,Baška voda 5x ,Drašnice už ani nevím ,Rastoke5x? ,Pula2x,Čiovo Okrug Gornji 2x
27. 09. 2025 17:49
Jíra napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Příště asi jedu do Drašnice.
Chceš soutěžit s Jižní moravou?thumbs up smiley
27. 09. 2025 20:17
Klidně, jsem Valach....
Ale raději jsem pro spolupráci.
28. 09. 2025 06:54
Jíra napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Klidně, jsem Valach....
> Ale raději jsem pro spolupráci.

Valaši to taky umí. Jezdíval jsem tam za galánkou do Valašských Klobuk. Psal se rok 1977.thumbs up smiley

Upraveno 1krát. Naposledy upravil ajax (28. 09. 2025 06:55).
28. 09. 2025 10:30
Jo Valašské Klobuky mám kolegu učitele a ten leje každý den a stačí rozhovor na chodbě ,nebo když přijde něco řešit do dílen cca 10 min a jsem opilej taky a zadarmo ,umí to grinning smiley Pálí co se dá yawning smiley a má dobrou slivku ,teda teď je na suchu sad smiley

Automechanik,Baška voda 5x ,Drašnice už ani nevím ,Rastoke5x? ,Pula2x,Čiovo Okrug Gornji 2x
03. 01. 2026 09:46
Zdravím vás všechny milovníky Drašnic, letos se chystáme opět do HR smiling smiley poprvé do Drašnic... prosím vás dají se tam na.plazi pronajmout lehátka? Jsem už trochu pamětník a hůř se mi vstává yawning smiley, děkuji moc

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Anthony (03. 01. 2026 09:49).
03. 01. 2026 12:02
Lehátka tam vypůjčit jdou, ale nevím za kolik to bylo letos.

......................................................................................vjerni Adriatic
03. 01. 2026 14:02
Anthony. My pamětníci už sedáváme na lavce. Karimatky už delší dobu taky nevozíme.
06. 05. 2026 17:48
Tak Drašnička se chystá na sezónu. Jako turisti jsme tu sami a super. Od pátku do včerejška azuro a do těch 25 stupněva. Vyrostl jeden nový apoš, dost dalších opravuje a chystá. Po vesnici se dělají nové rozvody vodovodu, docela se musí dávat pozor. Moře studené jak cyp, takže turistika. Pardon: autoturistikatongue sticking out smiley
07. 05. 2026 08:07
Dánas zamračeno a slabý májový deštík, asi na celý densad smiley Žena nastartovala tablet a lustruje nákupní centra ve Splitě, asi mně přepadne zimnice a budu muset být celý den na apošugrinning smiley Jinak dnes ve Splitečku svátek sv. Duje, patrona města, velká slávathumbs up. Na věži Diokleciánova paláce chorvatská vlajka tak 15m dlouhá, pěkné.
08. 05. 2026 13:38
Tak jsem si dnes potvrdil s naší domácí Žanou.....24.-30.5.pojedeme do Drašnice. Cestou dolů zkoukneme něco málo z Julských alp ve SLO. Počasí bude určitě luxusní.
08. 05. 2026 15:02
Michale, od kostela dolů k Žaně dělají ten vodovod, tak třeba dávat pozor. Snad to ale za ty dva týdny bude aspoň na hrubothumbs up. Je to plně sjízdné ale musíš dávat raději pozor abys nevjel na ostré hrany asfaltu
08. 05. 2026 19:05
Tomáši, i kdybych si měl hodit auto na záda a donýst ho tam.... smiling smiley
10. 05. 2026 06:29
Asi poprosím Lenku o fotkugrinning smileygrinning smileygrinning smiley
10. 05. 2026 06:42
Tak letošní první mise v Drašnici za náma. Z osmi plných dní pobytu bylo dva dny pod mrakem a trochu chcanec ale žádná kalamita. Jinak azuro, sluněčno a přes 20st. Moře studené, takže výlety ale bylo dobře. Pořád mně udivují ty rok staré mandarinky a citrony na stromech. Utrhneš a jsou šťavnaté a dobré. Drašnice v plné přípravě na nápor turistů v sezóně, dělají nový vodovod, opravují cesty, vidíš jak domácí chystají apartmány, sem tam u cesty starý nábytek, bo vybavují novým, pěkné je sledovat. V dědince všechno zavřené, Morski Dvor spí, stejně jako Damir a albánci v Nevenu. Jenom Puntin spí asi spánkem zasloužilým na furtthumbs downthumbs up smiley, více to majitelé zprasit nemohli, jenom kočky a hovna. Jen kavárnička Porat pro místní funguje. V pátek, den před odjezdem, se začalo jaksi více hemžit turisty, nevím jestli místní na víkend ale i nějakou češtinu jsem zaslechl. Takže přečkat 4 týdny a 5.6. znovusmiling smiley. To už bude ale hlavně na člunugrinning smiley
24. 05. 2026 07:55
Tak jsme tu. Voda již zahrabaná, šlice zaasfaltované, celý kopeček okolo našeho app, cca 50 metrů směr Konzum, okolo Damira az za roh nový asfalt. Ještě jsem se nebyl podivat, kde to za rohem končí. Takže už žadné smyky a roznožky na hladkém betonusmiling smiley
V baráku jsme první hosté. Obvykle býváme v září i poslední. Punťa by se měl podle domácích otevírat příští rok, ještě prý pár razítek.... Damir už má otevříno, Neven snad taky.
Nikde nikdo, pohoda, klídek a tabáček.....ten už několik let samozřejmě nesmoking smiley
24. 05. 2026 19:37
Konzum stále zavřený, regály mají prázdné. Místo Studenače nahoře je Lino market. Měl mít otevříno do 20 hodin, ale asi neměli komu prodávat, tak zamčeno. Regaly plnésmiling smiley
Staví se tu nové baráky. Chodnik ze Soline do části Rat je rozšířen, asi aby se vešlo i auto, protože se tam bude stavět hned vedle chodniku. Ještě jsou tu porůznu hromady suti a stavebního materiálu, má to do sezóny zmizet.
Moře osvěžující, slunce hodně žralo. Před hoďkou moře začalo vyvádět - velké vlny.
28. 06. 2026 11:06
Zdravím. Je někdo v Drašnici? Už je otevřený Morski Dvor?
Jak to bude s Puntinem - bude na jiném místě nebo se vrátí terasa?
28. 06. 2026 11:19
Ahoj.
Morski Dvor funguje.
Putin, opravujou terasu,bude otevřen, kdy to domácí neví.

28. 06. 2026 17:49
Punťa resp.to co z něj noví majitelé udělali, bude nadále jen jako bar. Nový Punťa, s původní setavou, by snad měl být příští rok na place před původní poštou.
Domácí si stěžují, že nemaji lidé kam na jídlo a obývají jim hosté. Takže popostrkávají úřady, aby mohl nový Punťa otevřít co nejdříve.
29. 06. 2026 10:19
Díky za zprávy z Drašnice. Už se těšíme.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 25
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.