Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Drašnice

Autor Turista 
Re: Drašnice
24. 07. 2025 15:51
Když z tebe neudělá holčičkugrinning smiley
05. 09. 2025 19:10
Tak jsme tady letos opět ... ani už nevím po kolikáté. Zítra balíme a odjíždíme. Krátké shrnutí ... Je zde FAJN. Jako vždy. Oproti jiným letům mě přišlo, že zde bylo klidněji. O něco méně lidí. Prostě tak akorát. Ale může to být subjektivní. Pláže čisté, moře super. U stožáru v přístavu nějaké nové umělecké dílo. Nový (druhý) pekař vedle Damira. Konkurence je znát ...50% sleva na Kruh biely. Ušetříte celé €. spinning smiley sticking its tongue out Bar Nataša občas svítí, ale nikdo tam. U Damira většinou večer plno. Ceny myslím stejné jako vloni.
Olivy jsou ve staré Drašnici pěkně velké. Letos bude masliny dost.
Tady je svět ještě v pořádku.
Tak zase za godine. thumbs up
07. 09. 2025 09:50
Díky za informace za týden vyrážíme do Drašnice,proto jsem rád za jakoukoli novinku z toho místa.
My asi tady po 14té.

......................................................................................vjerni Adriatic
07. 09. 2025 12:43
jansams napsal(a):
-------------------------------------------------------
Tady je svět ještě v pořádku.

Doufám, že za týden ještě stále bude. Než to tam s Jeníkem a Milanem trochu přerovnáme... grinning smileygrinning smileygrinning smiley
07. 09. 2025 13:07
Ještě tam bude další posila s fóra...Tomaš 69.
Už se těším (jak malý kluk)to už dávno nejsem.

......................................................................................vjerni Adriatic
07. 09. 2025 13:32
O těšeni mi něco povídej. Naposledy jsem byl loni v září a od té doby z moře ani kapičku. Snad to příští rok napravím a bude slaná louže 2x.
07. 09. 2025 14:19
Zahajdo. Co ti brání jet v červnu a v září znovu. Tak jako my.thumbs up smiley
07. 09. 2025 22:06
Nechci rýpat ale květnové svátky s nějakým doserkem dvou nebo třech nocí taky není k zahozeníspinning smiley sticking its tongue out Jinak zdravím příznivce Drašnice z Drašnicethumbs up Dnes po dvou dnech v Senji příjezd do Drašky a zatím dobré, lidí tak akorát, vodu jsem nestihl zkusit bo jsem při vybalování věcí zjistil, že gumový čamac mám, vesla a příslušenství též, no největší průser čím to nafóóknu ne. Docela živě jsem si vybavil, jak elektrický žduchač vzduchu spokojeně čumí na polici v garáži a směje se, jak su blbémoody smileyyawning smiley No co už, otočka do Decatlónu ve Splitě, naštěstí měli pracovní neděli a dokonce i podobný kompresůrek, takže situace zachráněna a ten debil původní bude mít na polici bráchuspinning smiley sticking its tongue outJelikož na poutním místě Veprić nějaký ale že hodně velký svátek, tak doprava total a výjezd z Makardy hodně omezený, takže návrat do Drašky po deváté večer a to už se mi chce akorát na ten balkon s Radegastem v něžném objetí. Takže detaily později.
09. 09. 2025 07:20
Tak už jsem se dostal i do moředrinking smiley Pláže poloprázdné a moře sice není tak teplé jako v červnu ale dá se. Nevlezu do toho na poprvé ale těch cenzurovaných 24 to asi má. Teď má být středa a čtvrtek upršený, uvidíme co to udělá. Tož tak
12. 09. 2025 06:32
Tak přátelé mířící do Drašky, nechal jsem vám středu a půlku včerejška vypršet a teď už bude jenom azuro, tak šup šupsmileys with beerspinning smiley sticking its tongue outthumbs up
12. 09. 2025 08:00
Vydrž, Prťka, vydrž. V pondělí přijedu to azúro zkontrolovat.
15. 09. 2025 19:46
Drašnice po dnešním příjezdu nezklamala počasím, azúro, vruče, moře teplé, Jenda měřil, 25.5 stupinků. Pivo studené. Tomáši, kdy se zastavíš?
15. 09. 2025 20:16
Kamarádi Honzo a Michale a vaše drahé polovičky krásnou dovolenou

Automechanik,Baška voda 5x ,Drašnice už ani nevím ,Rastoke5x? ,Pula2x,Čiovo Okrug Gornji 2x
16. 09. 2025 05:28
To Záhajskej: kdy se zastavíš? Vždy připravensmileys with beersmileys with beer Dnes dopo klasicky Zadvarje na kokošky a odpo volnosmileys with beer Honza má kontakt
16. 09. 2025 09:00
Honzovi jsem přetlumočil.....
Dnes ráno voda osvěžující, u hladiny studená, pod krásně teplá. I se přes noc pročistila. Obloha bez mráčku. Co víc si přát. Snad jen, aby mě po včerejším "uvítacím ceremoniálu" přestala bolet hlavasmiling smiley
17. 09. 2025 06:42
Toš tak nevím, jestli ta hlava nebude bolet dneska mně yawning smiley Včera minisraz s Koperovými, Záhajskými a Hubnerovci, drška mně od smíchu bolí ještě fčíl, bylo to perfektní, krásný večer s krásnými lidmi, díky moc za něj. Jestli v podobném duchu probíhají srazy fóristů, začínám velmi vážně zvažovat. Superiózní večer, ještě jednou díky, člověk si připadal, že tady je fakt ještě ten svět v pořádku spinning smiley sticking its tongue outsmileys with beer idu si dat aspirinthumbs upspinning smiley sticking its tongue out
17. 09. 2025 08:25
Mě dnes šiška nebolí....hečthumbs up smiley
17. 09. 2025 10:18
Tomáši ,my děkujeme že jste našli odvahu k nám zajít,bylo ljepo.
Ps:na aspirin se vy...

17. 09. 2025 11:01
Co tam mate za overeny dobry apartmany v Drasnici ? Ideal primo na plazi...
17. 09. 2025 12:22
My nejsme na pláži, druhá řada a i starší vybavení...to není pro každého.

17. 09. 2025 14:39
Klidne mi hod nejaky fotky ci odkaz do SZ. Ze bych zase po letech udelal zmenu vesnicky v HR spinning smiley sticking its tongue out
17. 09. 2025 22:45
Tome, žena ti říkala, taťko brzdi.
Bylo to super.
Si borec.

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Milan a Eva Hubnerovi (17. 09. 2025 22:46).
18. 09. 2025 18:49
Jo Zahája asi neměl Fernet ,tak ho hlava nebolí hot smiley Na terase se pije dobře viď , akorát ,už nejezdíme společně sad smiley

Automechanik,Baška voda 5x ,Drašnice už ani nevím ,Rastoke5x? ,Pula2x,Čiovo Okrug Gornji 2x
19. 09. 2025 17:17
Dokonce jsme byli pokáráni Tanjou kvůli hluku přes večerkueye popping smiley Njn, terasa má svoje kouzlo.
Marťásku, ze školy se urvat můžeš, jenom chtít. Září zde nemá chybu, zlomek lidí oproti sezóně, super počasí. I když dnes bylo až moc velké teplo.
21. 09. 2025 06:43
Souhlasím se Záhajouthumbs upthumbs up Michal má pravdu, už pan Werich říkal, že: "kdo chce hledá způsoby a kdo nechce hledá důvody" a tak to prostě je v celém životě. My jsme tam potkali v půlce června snad půlku učitelského sboru z nějakého učiliště, ti měli učitelskou poradu přímo na plážidrinking smiley A šlo to.thumbs upthumbs up
25. 09. 2025 10:16
Před chvílí opustili Drašnici Kopera a Zahajda. Přeji šťastnou cestu. A konečně bude na baráku klid.😂
25. 09. 2025 13:34
Ajaxi, ale toto nebylo od tebe pěknésmileys with beerspinning smiley sticking its tongue outdrinking smiley
26. 09. 2025 09:09
Karel to myslel tak, že mu konečně nebude nikdo upíjet kořalkusmileys with beer
26. 09. 2025 12:56
Tak leda taksmiling smileyspinning smiley sticking its tongue out, máš pravdu, pak to dává smyslsmileys with beersmileys with beeryawning smiley
26. 09. 2025 15:04
Jojo. Zahajda si dal dva panáky a potom vyřváněl na celou Drašnici, Ligvére,ligvére.
😂😂😂
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 44
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.