Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Gradac

Autor trevlboj 
27. 08. 2025 00:18
Neví někdo jak je to s restaurací Tona pod Lagunou? Má otevřeno?
31. 08. 2025 21:44
Ahoj.
Včera som dorazil, v Gradaci prvý raz. Ešte to tu nepoznám. Na google maps som našiel Tona cafe. Asi to bude ono. Keď vyjde čas pozriem, napíšem.
Re: Gradac
04. 09. 2025 20:09
Ahojte všem
Sorry zkolaboval mi mobil tak píšu až ted po 2 letošním návratu z Gradacu. Tona pod Lagunou funguje na principu samoobsluhy - objednáš - zaplatíš - dostaneš pager a čekáš na zazvonění - pak jíš nebo pijěš - asi 4 stolky nebo s sebou na pláž. Jinak vše jde pomalu do utlumu Krok - Gušt - Biston(Jure - Rambo) snad budou fungovat cca do 15 - 20.9. Pokud někoho ještě něco zajímá - a budu vědět - dám info. Už jen 10 měsícu a jedem znova smileys with beer

Upraveno 1krát. Naposledy upravil joseta (04. 09. 2025 20:10).
04. 09. 2025 23:48
Ja chtel jet ted v sobotu ale nedopadlo to, takže asi zas az v cervnu. Na Tonu jsem se ptal protoze nam tam vzdycky chutnalo a mame to blizko. Dokud tam mely ty dřevěný stoly tak se mi tam libilo. Loni co tam dali ty vikslajvanty to ztratilo kouzlo. Na YT jsem videl video nekdy z prazdnin, kde právě ani zadny stoly nebyly. Moc to nechapu, proc letos neotevreli, lidi tam chodili. Jinak letos parádní zkusenost s Marinerem za kopcem, davam 6* z 5. Prakticky jsme chodili jen tam. Asi za to trochu muze první návštěva, nechal jsem jim asi 12€ dyzko a od ty doby nam davali az nenormalni porce, takze pouceni pro příště smiling smiley))
05. 09. 2025 14:10
Jojo Marinero vždy vše v pohodě. Taky naštěvujem pravidelně
11. 09. 2025 12:35
Zdravím všechny příznivce normálně Zavaly. ale letos na konci sezony zkusím na týden otočit Gradac. Tak uvidíme, co tam uvidíme nového a pak se ozveme se zkušenostmi. Co bude otevřeno, co už ne a tak různě. Termín 13. - 21.9.
11. 09. 2025 13:34
Fousku, třeba se potkáme na Lučku.hot smiley
15. 10. 2025 07:24
Zdravíme všechny po delší pouze. Byli jsme v Gradaci, busem a last minut .Ve čtvrtek jsme se rozhodli a v pátek jedeme. V busu jen 11 lidí, možnost se natáhnout v poho. Zpátky ovšem horší, sběrný bus kodrcal od Gradac po Vodici. Celkem 5 hod než jsme vyjeli na D1. Byl to poslední turnus této CK. Poslední za týden jelo CK Kormidlo.

K místu samému: ubytko ve Vila Mirnna, ul. Jadranska hned vedle hasičárny, 4 min z kopečka a jsme v centru, počasí skvostné, modro a 30 přes den každý den, voda fantazia, co dodat. Ubytko čisté, prostorné s výhledem směr východním na moře a výhled zvaný Vrisje.

Prošli jsme, co jsme dali. Směrem na Brist a dál až do Podace. Od pláže zvané Sidewalk tímto směrem je nový betonový povrch. Trochu to tam ubralo skal, ale co. Promenáda v poho a dál až směr na Zaostrog, tam jsme už fakt nešli.

Prošli Brist po několika letech a zpět se zastávkou na oné FKK. Toto mě hodně zklamalo. Jednak hned u chodníku kde chodí v sezoně mraky lidí a hlučí nad porostem, kamenivo větší, ostré a vstup do vody bez bot skoro nelze, oslizlý povrch, nazelenalý. A co vadilo, to byly všude povalující se špačci / vajgly/ a cítím to tam hodně. To nás nebavilo.

Pokud jsme se vydali opačným směrem až za Hotel Saudade, jdeme po beton chodníčku až na konec , to je jiný level. Kamínky, čirá voda, malé plážičky, super. Borovice ve stínu až k vodě. Jdeme až na poslední místo, u magistrály je kaplička Blaženoj Djevici Mariji.

Jinak Hotel Labenica v rekonstrukci, jeřáb pryč, opraveno uvnitř, balkony se sklem usazeny, čeká to na zbytek a příští sezona to as bude fungovat. Tím pádem více osob.

Samo zobka v Gustirně, Kod Irene také, bar Biston už zavřen, takže Rambo nenavštíven, celkově se to pomalu uzavírá a konec sezony.. Na kafíčko brzo ráno nejraději bar Grof, mraky lidí navečer na véču chodí do Naše Malo More.

Celkově nás toto místo oslovilo, na sklonku sezony tu bylo sice více lidí, ale v normě, více seniorů, ale místa a místa pro všechny.

Vsuvka na závěr, v Hotelu Neptun v tomto termínu ubytována EvaŠ, tak jsme ve středu večer dali rande a šli jsme na škopek. No, pokecali jsme a nasmáli hafo a vzpomínka na Hradečáka k tomu.

Upraveno 2krát. Naposledy upravil Fous 57 (27. 10. 2025 15:08).
20. 10. 2025 10:54
To bylo pro Evku moc dobře. A taky ,že Vám pěně vyšlo počasí.
22. 10. 2025 20:22
Fous 57
Mě to tam oslovilo při prvním pobytu v 2002 a nikam jinam už nechci, myslím v HR. Letos to bylo po 18té. Švagr od loňska pořád otravuje s Drvenikem, ale ať si tam jede sám. Líbí se mi že přijedem a lidi nás poznávají. Dokonce i turisti, kteří jezdí ve stejným termínu jako my pravidelně. Domácí nás bere téměř za rodinu, sama to tak řekla. Mrzí mě že jsme to letos nedali v září podruhé, ale počasí nebylo úplně přesvědčivý. Manželka ulítává na padleboardu a když by nemohla jezdit, asi by se nudila a já bych byl na vině. Rozhodli jsme se že nepojedem. Ve hře je ještě advent v Záhřebu, ale když jsem to naplánoval před 2 lety, přišla sněhová kalamita. Jak naschvál, možná to bylo znamení. Booking jsem tenkrát zrušil a jel do práce. Zapadl jsem na firemním parkovišti, takže bůhví kam by jsme tenkrát dojeli, moc daleko asi ne. Jsem rád že jste měli hezky a o to víc mě to asi mrzí, že jsem dal na předpověď. Celý září pořád předpověď nic moc a pak vidím fotky a azuro....
23. 10. 2025 08:28
My sme tiež boli v Gradaci prvýkrát v r. 2002 yawning smiley
Aj keď navštevujeme iné miesta v HR ,tak sem sa vždy radi vraciame-tento rok už po 5x ... Gradac je super smileys with beer
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 64
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.