Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Gradac

Autor trevlboj 
Re: Gradac
02. 07. 2026 23:59
Ahoj pozdravujte Roca v Baru Krok.

Hele, k tomu Tonu. Začíná podle mě soumrak služeb, pro "nepersonál" a filipínci ani nepálci to nevytrhnou. Byli jsme teď 15 dní v Bunculuce na Krku, patří konsorciu Valamar. Obsluha? Makedonie + Nepál.
Dneska jsme druhý den v Šobec u Bledu. Hospody u Bledu (ne všechny), ale ty normální.....což i na Vogel Ski resort bylo...."pojd si k baru", "zaplat", "odnes si". Tak dneska totéž na Bledu. Za barem stará paní. Evidentně jde služba na dřeň a obsluha není, nebo se nedá erudovaně sehnat a následně zaplatit.... no hrozný...

Vzpomínáme na pizzu Seljačka v gustírně i Stelle. Na na TOP pizzu Ilkan vzadu v piza Marmot.
Chybí mi Brist ráno káva v Sidře a procházky až do Podacy.

Nicméně, co musím narovinu doznat. Loni jsme jeli z Gradacu znovu na Hvar aspoň na jeden den Starý Grad, kde to miluju a Vrboska (FKK). Hvar voda a čistota a vše pod vodou se nedá rovnat s Gradacem a okolím.

A letos znovu Baška (Krka), ale pozor! Baška, kde lázně založil náš EMIL GEISTLICH, jako lázně. Tak voda na hlavní pláži (píšečné pod vodou) katastrofa, ale Gradac.

Ale jižní cíp ostrova, kemp Bunculuka a další pláže naprosto top čirá, ryby, hvězdice. Neuvěřitelné.
Chyběla mi Dalmácie, družnost, vztahy z Gradacu, z pláže. Stano ze SR. Ale ta voda... to se opravdu musí nechat. Zažili jsme tam ty 38c. Teď mrzneme na Bledu ve 31. Ale v noci je 14.
Dnes na Vogelu ráno 10c.
05. 07. 2026 00:03
Dnes příjezd a pár lidiček tu je. Ta strana u Laguny večer úplně prázdná.
22. 07. 2026 09:18
Tak jak to teď vypadá v Gradaci po bouřce? Zalidněnost velká?
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 49
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.