Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

!JIHLAVA!-kolony, uzavírky!

Autor hoblina 
Re: !JIHLAVA!-kolony, uzavírky!
18. 05. 2025 20:11
Kolem té Jihlavy je to docela katastrofa už nyní o víkendu,kdy nejezdí kamiony. O prázdninách počítám s kolonama až k D1.
20. 05. 2025 08:38
A nejhorší je, že se tam nic moc neděje, jeden bagr jeden nákladní vůz a kvůli tomu X minut v koloně...
avatar Re: !JIHLAVA!-kolony, uzavírky!
08. 06. 2025 18:44
A co to vzít z Kolína na Havl.Brod - Žďár n.Sáz. (tam sice taky semafor na kruháči, ale pokud to není před 6 ráno, nebo po 14-té hodině opoledne ve všední dny, tak OK) Vel.Mez. - Třebíč -Znojmo .. teda už jsem tama pár let nejel, ale silnice celkem dobrý a 10 km navíc asi nehraje roli

Vodice , Martinsicuro, Podgora, Gradac, San Benedetto del Tronto, Drašnice, Podgora, Živogoš?e Blato, Brist
08. 06. 2025 21:05
Třebíč ale nezkoušejte projet od 2 do 5 odpoledne. Je to klasika ucpaný,ale zdržení max do půl hoďky.Paradoxně tento směr bývá nejméně zasekaný,jinak opoledne parkoviště. Sice se tam má stavěk kvuli Dukovanům obchvat,ale je tam opět nějaká opoziční zelená sekta,která se tomu neustále brání....
08. 06. 2025 21:17
Jihlava je mimo ranní a odpolední špičku normálně průjezdná. Cestou přes město ztratíte tak 15 minut. Než hledat objízdné trasy, naplánute si vhodný čas. Po páté odpoledne je Jihlava poloprázdná.
avatar Re: !JIHLAVA!-kolony, uzavírky!
30. 06. 2025 19:52
Já odvolám , co jsem odvolal tongue sticking out smiley , přes HB a Žďár nejezděte, včera jsem jel z Kolína a před HB je objížďka , ze Žďírce nejde jet přímo na ZR, páč je zavřenej Krucemburk, a Žďár je ode dneška katastrofa , zavřeli kruháč na Brno a Sodoma Gomora moody smiley

Vodice , Martinsicuro, Podgora, Gradac, San Benedetto del Tronto, Drašnice, Podgora, Živogoš?e Blato, Brist
02. 07. 2025 09:02
No jeli jsme v pondělí v 19h a první semafory byly už za Čáslaví, pak ještě objižďka Kamene, HB průjezd centrem v pohodě, potom zase několik semaforů a Jihlava centrem v pohodě. A konečně cesta Jihlava Znojmo bez zdržení.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 43
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.