Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Přenocování ve Slovinsku

Autor fawn 
Přenocování ve Slovinsku
14. 06. 2007 23:21
Ahoj,
Nevíte někdo o nějákém slušném kempu nebo penzionu ve Slovinsku, kde by se dalo cestou do Chorvatska přespat? Nejlépe někde podél trasy Maribor - Krapina.
Díky
Re: Přenocování ve Slovinsku
15. 06. 2007 10:45
Velice slušný motorest s ubytováním je ve Slovinsku asi 2 km od hranic s Chorvatskem přechod Macelj. Přímo u silnice benzínové pumpy po obou stranách a za ní vpravo směr do Chorvatska je motorest. Velké parkoviště, restaurace výborné jídla. Spal jsem tam asi před 5 lety a bez problémů.Každý rok se zde zastavuji na kafe, mají otevřeno do 23.00
Přemek
Re: Přenocování ve Slovinsku
15. 06. 2007 12:10
Spali jsme v tomto motorestu loni. Byli jsme dva dospělí a dvě děti. Bohužel nemají 4-lůžkové pokoje, tak jsme dostali 3-lůžkový. Čtyřletý syn tím pádem musel spát se mnou na posteli, ale dalo se to. Je to i se snídaní a dobré bylo, že i když jsme platili za tři osoby, tak jsme dostali snídaně čtyři. Takže syn tam byl vlastně zadarmo. Stálo to asi 6o nebo 65 euro, ale to berte s rezervou, přesně si tu cenu nepamatuji. Na pokoji je sprcha, WC a TV.
Re: Přenocování ve Slovinsku
15. 06. 2007 16:33
Můj tip je trošku složitější - kemp Natura v Podčetrteku ve Slovinsku. Je v areálu termálního akvaparku a cca 700 metrů od areálu dalších termálních lázní které denně fungujou do 22.00 a v sobotu do 24.00 - takže se stihnete i vyčvachtathot smiley . Je to na silnici která vede souběžně se silnici Maribor-Macelj trochu západněji. Zhruba popis - Maribor profrčíte furt rovně -směr dálnice Ljubljana,Celje ((bez poplatku) ne exitu Slovenska Bystrica odbočíte směr Rogaška Slatina,Podčetrtek, podjedete dálnici a po silnici která má nejprve pár zatáček v pohoříčku ale poté je čím dál více širší a rovnější do Podčetrteku kde po levé straně uvidíte tobogány akvaparku u kterých je i kemp - lázně jsou o kousek dál.Nocležné v kempu stálo 7E na dospělého. Ráno můžete pokračovat po rychlé liduprázdné silnici na zapomenutý hraniční přechod Kumrovec do HR a vyjedete zpět na dálnici nad Záhřebem.... Takže tato cesta je možná vhodná i pro ty které o špičkách nebaví poskakování před Macejlem-radši si zajedu 30 km než abych tři hodiny stál ve frontě... Mě krajina v okolí Podčetrteku tak uchvátila, že jsem se na slovinsko-chorvatské záhoří letos na jaře musel vypravit na celý týden....
Re: Přenocování ve Slovinsku
15. 06. 2007 23:54
Díky všem za rady. Ten Podčertek zní pro mě lákavě, máme 2 děti a už jsme s nima jednou stáli v koloně před hranicí. Nic mocsad smiley(. Letos jsem přemýšlel že zkusím nějákej jinej přechod. Těch sedm euro za osobu je za přespání ve stanu?
Re: Přenocování ve Slovinsku
17. 06. 2007 09:09
Ba Ba, Slovinsko není žádná láce - právě jsem koukal na stránky lázní (zdravím admina a takřka automatické mazání odkazů) - tři w tečka terme-olimia tečka si a je tam aktuální ceník - mimo prázdniny 6,90, o prázdnínách 7,90 E na hlavu. V soukromí se dá určitě sehnat ubytování i na jednu noc které nebude o moc dražší- tipy jsou na turistických stránkách Podčetrteku -tři w tečka turizem-podcetrtek tečka si. Pro pobyty od tří nocí výš prodává ubytování za velmi slušné ceny rakouská cestovka ITS - apartán 2+2 děti přímo v areálů lázní stojí od 48-60 Eur za noc ale v ceně je už vstupný do akvaparku i lázní, ovšem tenhle tip je Vám asi na nicthumbs down
Pokud chcete přenocovat opravdu jen na jednu noc,vykoupat se v termálech,nechcete mít vítr v peněžence a nevadí vám cesta přes maďary srdečně doporučuji Lenti - ráno po probuzeníjste za hodinu a půl v Záhřebu, lázně jsou kouzelné a ubytování tři w tečka csondor tečka hu se mi už osvědčilo. Ale to už jsem trochu daleko od tématu tohoto vláknasmiling smiley
Re: Přenocování ve Slovinsku
12. 07. 2007 16:12
Je tu někdo, kdo se cestou do Chorvatska rád zastaví někde v horách? Chtěli bychom se cestou do Chorvatska zastavit pár dní ve Slovinsku - někde okolí Triglav/Bled.
Budu ráda i za tipy na výlety a túry v této oblasti a tip na místo - i ubytování (kemp/soukromí), které je dobrým výchozím místem pro výlety do hor.
Díky
Re: Přenocování ve Slovinsku
12. 07. 2007 16:16
f



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Fido (21. 12. 2012 18:06).
Re: Přenocování ve Slovinsku
18. 04. 2012 00:18
Prosím o tip na přenocování na cestě do Chorvatska směr Lublaňa-Rupa-Rijeka

díky
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 214
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.