Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?

Autor tony66 
Nazdar lidičkové, chystéme se jet do Igrane, musíme tam být v neděli a odjezd v sobotu. Vím, že oba termíny jsou velmi špatné pro dopravu, ale předpokládám noční cesta tam by snad neměla být problém, máme malého synka 2 roky, snad to v noci zvládne. Více se bojím cesta zpět, jestli vyjedu v sobotu ráno, nebo večer je asi úplně jedno, co si o tom myslíte???Díky za Vaše komentáře, mám zkušenost s jednou cestou na Makarskou před 6 lety, ale to byla stará klasika.Díky moc za radu.
Tak to vem zpět po staré,tam se nám jelo hezky,v sobotu zacpaný tunel nic moc,na staré můžeš zastavit kde chceš,dálnice v sobotu děs,nevím který tunel jestli malá kapela nebo sv.rok jeden z nich nemůžou otevřít v druhém směru,prý je pod ním propast a začal se propadat,nikdo neví prý co s tím.proto to omezení,řekla nám to domácí na plitvicích,
Anonymní uživatel
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
08. 07. 2007 21:34
Taky jsem se vrátil dnes kolem 01:45 hod. Cesta tam odjezd v pátek 22.06. v 17:00 hod., trasa Slovensko - Maďarsko - a v Chorvatsku po staré až do Baško Polje. Nikde žádná zácpa, a až na silné bouřky přes celé Slovensko vše OK. Celkově 15,5 hod. jízdy, což bylo na pátek slušné. Návrat byl horší, bohužel sobota. Zpět opět po staré, v pohodě průjezdné pořád cca. 80 - 110 km/hod. Problémy nastaly, až po najetí na dálnici v Karlovaci. Po cca. 10 minutách jízdy zácpa, a až po mýtnici jsme jeli takovýmy přískoky. Zdržení takových 60 minut. U krajnice několik odstavených, uvařených aut. Cesta zpět 16,5 hod. Ještě že jsem nejel zpátky po nové dálnici, tam to muselo být u tunelů hrozné. Jelikož nemám v autě klimu, tak bych se asi zaživa uvařil. Stačil ten kousek dálnice u Karlovace, po té cca. hodině jsem už nahlas proklínal všechny Chorvaty, protože tu zácpu udělali oni vybíráním mýtného. Když jsem viděl tu " rychlost " práce výběrčích ( lenochod je proti nim trysková myš ), tak jsem nadával i při placení. Ikdyž jsem to svým způsobem čekal, byla sobota, tak i tak jsem to dával těžko. Ono při odjezdu je nálada vždycky na bodu mrazu.
zdc
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
08. 07. 2007 22:25
Ahoj. Vrátili jsem se sice už ve čtvrtek 05.07., ale píšu až teď. Do teďka jsme brečeli.Ty návraty jsou hrozné. Takže to trochu popíšu:
1. cesta TAM.
Vyjeli jsme z domu v Jihlavě v pátek 15.6. kolem 9. hodiny s plnou nádrží. Tak jak mám již několik let vyzkoušeno, je potřeba být do 12 hodin ve Vídni a žádné fronty nás nezastihnou. Sice ještě nebyla sezona, ale platí to i o prázdninách. Přes Rakousko i Vídeň v pohodě (ve Vídni jsem musel jednou řadit trojku, jinak čtyřka, pětka). Další benzín jsme brali u 1. benzínky ve Slovinsku (hned na hranicích) na kartu a jeli dál. Nikde nikdo. Přespali jsme na parkovišti hned za tunelem Svety rok a ráno vyrazili tak, abychom stihli trajekt na ostrov Mljet v 9 hodin. Dálnice do Šestanvace ještě nebyla otevřená, takže po magistrále přes Omiš. A takovou situaci jsem v Omiši ještě nezažil, my jsme tam kolem tržiště nepotkali ani jedno auto. Nikde nikdo. Tak rychle jsem Omiš ještě neprojel. Posledních 20 km před trajektem to bylo ale dost náročné (časově) a chtělo to trochu sportovnější jízdu. Brali jsme benzín v Neumu (opět na kartu), takže v Chorvatsku ani litr. Trajekt na nás vyloženě čekal, schlamstl nás a hned se jelo. No a na Mljetu prostě 14 dní pohádka. Pláž Velká Saplunara - písek na pláži, písek v moři, na dohled krásné jachty. Klídek, neustále jasno, voda 28 až 29 stupňů. Ale od vyhlášené pláže Blaca nečekejte žádné zázraky, jedna věc je reklamní foto a druhá věc je skutečnost. Absolutně nedoporučuji - špína, různé a "hrozné" odpadky na pláži, na části pláže špatný přístup do vody. Dojet autem se tam dá úplně v pohodě. Ale na naší pláži se nám to líbilo tolik, že v sobotu 30.06. při odjezdu jsme absolovali pouze trajekt z Mljetu na Pelješac a zůstali na Pelješaci ve Sreseru. A tady další pohádka. Teplo, klídek, voda také teplá, oblázková pláž, ve vodě písek. Pouze poslední noc veliký vítr.
2. cesta DOMÚ
Domů jsme vyrazili ve čtvrtek 05.06. v 9 hodin a také bez jakéhokoliv čekání. Benzín opět v Neumu a pak až ve Slovinksu, vše na kartu.To, že se jelo v pohodě (až na menší problémy s opravou silnic v Rakousku - 2 asi 10km úseky) dokazuje i to, že jsme to ze Sreseru do Jihlavy projeli za 13,5 hodiny a dá se říct při dodržování rychlostních limitů s přestávkami asi 1 hodinu.
Jinak touto cestou zdravím Cloudymana s celou jeho rodinou - několikrát jsme se zde potkali a lituji je, že měli cestou zpět takové problémy.
V případě zájmu mohu poslat další informace.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 07:26
I já touto cestou zdravím zdc i jeho paní :-)
Cloudy
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 11:22
Ahoj všem. Vrátili jsme se 8.7. z Ruskamenu.
Cesta tam: odjezd 29.6. v 19.00 přes Znojmo, na hranicích CZE/AUT zpoždění 3/4 hodiny, pak cesta v poho až na bouřku v Rakousku, dále za Mariborem na Ptujské cestě zpoždění 1 a pul hodiny, pak po dálnici až do Blato na C. bez kolon a čekání, v Omiši průjezd také v poho. Příjezd do Ruskamenu v 8,30.
Cesta zpět: odjezd v 18.00 zase po dálnici, u tunelů žádná kolona - normální průjezd, hranice, mýtnice bez čekání, až za Grazem omezení do jednoho pruhu a tam zpoždění 1 a půl hodiny, pak průjezd Vídní dle autorů F.F a XXX ( děkuji perfektní, loni jízda na Schvechat - zdlouhavé) trval opravdu asi jen 20 min.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 11:48
to Palmal :
V jakém stavu byla cesta mezi Blato na C. a Omišem ?
confused smiley
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 12:10
tomik3 napsal(a):
-------------------------------------------------------
> to Palmal :
> V jakém stavu byla cesta mezi Blato na C. a Omišem
> ?
> confused smiley

On si někdo stěžoval na kvalitu cesty?
Já tam tudy min.týden jel několikrát a pohodička.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 12:46
Kvalita cesty z Blata na C do Omiše dobrá, jen si tady někdo stěžoval na zacpanou OMIŠ,ale to bylo asi minulý rok, kdo jel na Makarskou a dál,
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 12:51
Ze sjezdu dálnice až na konec Omiše je to 25 km. Nad Omiší, než sjedeš dolů je krásný výhled na okolí a Cetinuthumbs up
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 12:54
Palmal napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Ze sjezdu dálnice až na konec Omiše je to 25 km.
> Nad Omiší, než sjedeš dolů je krásný výhled na
> okolí a Cetinuthumbs up



Tak o silnici nad Omiší, jestli myslíš tu co já, tak to byl otřes, ale výhled byl krásný, to ano.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 14:08
Alien napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Palmal napsal(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ze sjezdu dálnice až na konec Omiše je to 25
> km.
> > Nad Omiší, než sjedeš dolů je krásný výhled na
> > okolí a Cetinuthumbs up
>
>
>
> Tak o silnici nad Omiší, jestli myslíš tu co já,
> tak to byl otřes, ale výhled byl krásný, to ano.

Mě to tak otřesný nepřišlo, dálnice to není, ani polní cesta, ani díry tam nebyly,
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 14:10
Palmal napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Alien napsal(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Palmal napsal(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Ze sjezdu dálnice až na konec Omiše je to 25
> > km.
> > > Nad Omiší, než sjedeš dolů je krásný výhled
> na
> > > okolí a Cetinuthumbs up
> >
> >
> >
> > Tak o silnici nad Omiší, jestli myslíš tu co
> já,
> > tak to byl otřes, ale výhled byl krásný, to
> ano.
>
> Mě to tak otřesný nepřišlo, dálnice to není, ani
> polní cesta, ani díry tam nebyly,


Tak tos přijel asi tou druhou stranou, tam kde jsme jel já to byl horor, ale i tak nám to dost pomohlo a vyhnuli jsme se 1,5hod frontě mezi Splitem a Omiší.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 14:41
Myslim že z Cetiny do Omiše vede jen jedna silnice, mimu tu která je zasypaná a tudíž zavřená, ta by byla kratší
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 15:55
Ahoj,tak jsme včera přijeli z dovči.Byli jsme kousek od Ninu,Sabunike. Tam jsme vyráželi 29.6. v 17,30 z ČB.Jeli jsme na Linz-Graz-Maribor-Záhřeb-Nin.Až na průjezd Slovinskem,kde jsou kolony celkem běžný,cesta naprosto super,bez komplikací a kolon.Tunely také plynule průjezdný.Prostě paráda.Do Ninu jsme dorazili v 7h.Cestou jsme měli 3 přestávky 20-30min a jednou 1a1/2h pauzu se spánkem.
Cesta zpět úplně bez komplikací.Odjezd v 8,15 z Ninu a doma jsme byli v 7h.Také několik pauz,ale kratších a bez pauzi na spánek.Nijak jsme to nehnali.Takže strašák pátku 29.6. se nám vůbec nepotvrdil a bylo vše super.Asi jsme to minuli,zkrátka nám to vyšlo!!!hot smiley
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
09. 07. 2007 21:51
Ahoj Pavle i ostatní,

Nevím jestli ještě chodíš na forum,ale před rokem jsi nabízel zaslání detailnějších informací o průjezdu přes Itálii, speciálně Terst, kde jsi nabízel i průjezdní plánek. Pokud ho Ty nebo kdokoliv jiný má a mohl by mě ho poslat na mail: johnjohn@seznam.cz , byl bych moc rád.

díky předem, Honza yawning smiley
Zdravímthumbs up smiley. Jedeme taky letos do Ruskamene. vyrážíme 13.7. 2007 přes Maďarsko. Můžete mi na můj email napsat (Atlet72♠4seznam.cz) jak tam bylo a popřípadě poslat i nějaké fotky. My na toto místo jedeme poprvé. Jedeme do bungalovu s dětma. Můžete nám napsat nějaké informace ? např.: jaká byla strava, ubytování, pláže, počasí, moře, atd. . Zajímá nás celkem vše. Předem děkujem. KP .hot smileyhot smileyhot smiley
Cesta dobrá, na hranicích klidno, neměli jsme pasy jen OP, žádný problém, auto neprohledávali. Graz-Maribor-Split. Prostě pohoda)))Všem kdo to mají ještě před sebou "Dobro došli!"
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
10. 07. 2007 17:52
neee to je vítáme vás. Jestli jste chtěla říci šťastnou cestu tak "sretan put"
To je přece fuk.Nebud puntickar
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
11. 07. 2007 06:54
Já taky jedu do Ruskamenu 13.7.2007 přes Maďarsko. Včera jsem mluvila s kolegyní, která se z Ruskamenu vrátila, a byla tam 14 d. Jeli ale přes Rakousko. Vyjeli odpoledne v pátek v 17,00 hod. a byli tam okolo 7,00 hod. ráno. Ubytovávají včak až od 15,00 hod. Míst na parkování dost, avšak na slunci. Ráno klasická snídaně, dostatečný výběr. Na večeři si vybírali ze 3 druhů den dopředu. K večeři 3 dcl pití.Ubytování v pohodě, vždy když šli na snídani, pustili naplno klimu - troch houká - a po příchodu ztlumili. Opravdu tam měli ty chorvatské české noviny, jedny mi přivezla, trocho mě to zklamalo, protože bylo málo informací přímo chorvatských, ale o Krejčířovi atd....hodně.
Večer klid, programy pro děti, i ranní cvičení ve vodě - kdo chtěl. Slunečníky za poplatek, lehátka - ráno na ně fronta, tak se na ně .....Voda teplotně velmi příjemná. Nákupy doporučuje v Omiši v obchodě CBA. Je tam v místě pekárnička - koblih mám dojem 4 kuna, přímo na pláži prodávají za 6 kun.Celou dobu pěkně - vrátili se teď v sobotu, jeden den pod mrakem.Večeře -podávání - trochu zdlouhavé, myslím, že se personál teprve zacvičoval na více lidí.Jinak si teď nemůžu vzpomenout na ostatní.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
11. 07. 2007 07:16
Ahojky, taky jsme se teď v neděli vrátili z Ruskamenu. Byli jsme v hotelu s all-inclusive. Ubytování dobré, uklízečky uklízely fakt poctivě, ale byly taky jediné, co dokázali normálně komunikovat a občas se usmát. Lehátka už byla v 8 hodin ráno rozebraná a i když třeba do 10hod. prázdná - nikdo na nich neležel, ale byla obsazená věcmi. Ale co prý bychom chtěli, nám bylo řečeno. Prý si máme vystát frontu.Taky jsme se na ně vykašlali. Našli jsme si soukromou plážičku kousek pod skálou a v moři, byla super. Voda paráda, jen dva dny po sobě dost velké vlny. A teď k cestě.
Zpátky jsme vyjeli v sobotu v 9hod. ráno, mysleli jsme, že dojedeme domů do večera. To jsme se ale spletli. Chorvatskem jsme projeli jakž takž, tunely se daly, i popojíždění na mýtnicích, i když tam se teplota pohybovala kolem 41st. V řízení jsme se střídali po 2 hod. V Rakousku jsme se totálně na dálnici zasekali, po půl hodině popojíždění asi o metr jsme to vzdali a nechali se vyvést vídeňákem po vedlejší do Vídně. Do Mikulova jsme dorazili v 22 hod. takže jsme přespali v Hustopečích, měli jsme toho oba plné oči.



Upraveno 1krát. Naposledy upravil IvetaV (12. 07. 2007 07:20).
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
11. 07. 2007 07:17
Jo ještě jsem si vzpoměla. Velké fronty před tunely - dost lidí prý kolabovalo, byly sanitky.Ještě některé nadpisy z chorvatského deníku - 1. český - ze dne 7. července. Např. Jadran je ořeplněný auty - hlavně u trajektů.Ve Splitském přístavišti fronta i několik hodin, nejlepší chorvatské kempy se sdružily, kritéria pro jejich kvalitu jsou přísná - top:Zaton z Ninu,Nevio z Orebiče, Poljana z Lošinje, Valalta z Rovinje, Bijela uvala a 4 kempy z Umagu.Body těmto kempům uděluje německý autoklub ADAC.Dále pak výstrahy pro řidiče - rychlost, odtažení vozidla na vlastní náklady pokud stojí tam kde nemá atd.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
11. 07. 2007 08:56
Ahoj všem.
V čera jsme se vrátili z dovči Starigrad-Paklenica.Vše bezva i cesta tam a zpět.Jeli jsme ze soboty na neděli a zpět v úterý ráno.6ádné čekání a pohoda.Počasí super.Voda měla poslední den snad 30 stupňů.V noci ale přišla bouřka a ochladilo se na 19 st.To prý bude asi dva dny a pak zase pěkně.Tak si to užíte my to máme bohužel za sebou.smileys with beersmoking smiley
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
11. 07. 2007 14:13
Zdravím všechny milovníky HR!
Vrátili jsme se minulé pondělí (2.7.).Jeli jsme v neděli 15.6. Česká Lípa - Čiovo.Cesta tam naprosto v pohodě,nikde žádné kolony,jen tradičně průjezd přes Čechy zdlouhavý,Rakousko v pohodě,Slovinsko couračka.V HR dálnice téměř prázdná,jen před Záhřebem po projetí prvního tunelu těsně před námi ošklivá havárka...dvě rakouská auta obrácená na střechu,takže jsme skoro hodinu čekali až zprůjezdní dálnici.Až na tento nepříjemný zážitek ale až na místo bez potíží.
Pobyt nádherný,celých 15 dní nádherné počasí,ten první týden bylo opravdu horko,průměrné teploty tak 35st. a bylo docela bezvětří.V pondělí 25.6. byla docela velká bouřka a pak se vzduch trochu ochladil,tak na 29-30st.Moře teploučké,všude málo lidí.
Cesta zpět taky v pohodě,až na to,že nazpátek to pokaždé obulím a mám depku z návratu.
Všem,kteří teprve jedou,přeju šťastnou cestu,hodně sluníčka a pohodovou dovolenou!!!
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
11. 07. 2007 14:30
včera jsme se vrátili z Loparu cesta tam přes Madarsko na Lendavu - Varaždin - Rab cesta v pohodě akorát přes Madary se to táhlo v každé vesnici měřili rychlost tak sme to dodržovali jeli 4 děti takže dost často čurací přestávky a v Ledavě sme trošku bloudili špatně sme odbočili a než sme se vymotali tak nás to stálo asi půl hodky. Jelo se dobře na hranicích žádné čekání ani prohlídky. Z domova jsme vyrazili o 15,30 hod. a v Jablanacu sme byli po 3 hod.ráno kde jsme čekali do 5.30 hod na trajekt cesta zpět v úterý z kempu 8,30 hod na trajekt do Mišnjaku , z Jablanacu o půl 10 hod. jeli sme 3 auta v Zábřehu jsme se rozdělili na Goričan-Madarsko a druzí na Rakousko ,ti první byli okolo 19 hod. a my jsme byli kolem 19,30 hod doma takže celkem vyrovnané
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
11. 07. 2007 15:52
Zdravím všechny, vrátili jsme se včera ve 23.30 z Hvaru. Vyjížděli jsme v pátek 22.6. v 16.00 z Prahy, a jelikož pršelo a zdál se menší provoz, zkusili jsme klasicky sjet na Jihlavu. Za 15minut jsme byli venku a až do Znojma v pohodě. Tam děsná bouřka, na Hatích nebylo vidět ani barák celnice, natož celníky. Přes Rakousko dobrý, Vídeň přesně jak už tu někdo psal - za kolonou 4 Vídeňáků rychlostí 90. Slovinsko si holt všichni musíme protrpět, jelo se sice pomaleji, ale pořád. Chorvatská dálnice bez problémů - ve 3 ráno za tunelem Sveti rok na odpočívadle Marune asi 2,5hod. spánek (můj muž říká - když spát, tak nejlépe na Maruně) a kolem 8 v Makarské, týden pobytu v pavilonech Rivijera. První dva dny až moc vedro, voda 28 stupňů, což bylo až dost, ale pak se obrátil vítr a zbytek týdne příjemně. Potom přesun na 10 dní do oázy klidu v Ivan Dolaci, tady bych jen opakovala všechno pěkný, co už bylo o tomto místě řečeno. Zpáteční cesta začala pro mě infarktově - asi je člověk z toho návratu fakt pěkně na... a vytočí ho blbina. Přijeli jsme na trajekt do Sučuraje, najelo pár aut a bohužel několik náklaďáků a těsně před náš čumák strčila baba závoru a šmytec. No, za tu hoďku a půl, než přijel další, jsem to rozchodila smiling smiley
Naštěstí to byla první a poslední drobná nepříjemnost na zpáteční cestě, z Drveniku odjezd asi v 10.15, pomalejší průjezd Makarskou, potom od Brely na Šestanovac už dobrý, nájezd na nový úsek dálnice ke Splitu a dál všechno v klidu.
Cestou jsme nikoho s nálepkou fóra nepotkali, ale v ID jsme se sešli s khankou a podgoraninem, bylo to příjemný.
Všem, kdo se chystáte, přeji podobně hladký odjezd i návrat - to mezitím si každý udělá podle svého gusta.
Tak a teď se zase rok máme na co těšit...yawning smiley
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
11. 07. 2007 19:39
Zdravím, my jsme se teď v neděli vrátili z Baška Vody. Chytla jsem tam z klimošky trošku nachlazení, tak píšu až teď. Vyráželi jsme 29.6. v pátek před čtvrtou odpoledne od Berouna, na Jižní spojce kolona asi na hodinku, D1 v pohodě, Jihlava taky, na hranicích to bylo všude v pohodě i na mýtnicích, V Rakousku jsme chytli strašnou bouřku, to nás zpomalilo, Slovinsko jsme projížděli od půlnoci do dvou do rána, do Bašky jsme dorazili až v 9. Visu electron neberou jen ve Slovinsku, v Chorvatsku s ní jde mýtné platit. Až při zpáteční cestě jsme chytli strašnou kolonu u jediného chorvatského tunelu, který ještě není otevřen v obou směrech (vy určitě víte, který to je), bylo to okolo poledne v sobotu, v Rakousku vlivem zúžení opět kolony. Takže tam 16 a zpět 18 hodin a to se střídali 3 řidiči thumbs down
Benzín - ve Slovinsku na OMV hned za hranicemi byl nejlevnější 1,092 EUR, v Chorvatsku nejlevější INA za 8 KN, Tifon 8,47 Kn.
V Bašce je docela dost ježků, ale my byli ve vodě bez bot. Celý týden bylo krásně teplo. Užijte si to a dejte bacha na polské řidiče, jsou to prasata a neumí používat blinkry.
Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
11. 07. 2007 21:11
Ahojky, vrátil jsem se z HR v pondělí večer . Odjížděl jsem 29.6. z Třebíče do Igrane v 15.00 hod. Hatě v poho, na dálnici v Rakousku mezi Stockerau a Sentiljem cca 4 omezení (svedení do protisměru a omezená rychlost), ale plynulé. Přechod AUT-SLO v pohodě. První zdržení na hranicích SLO-HR na slovinské straně (2 km popojíždění cca 20 min - nevím, na co si naši přátelé v EU hrají), chorvati v poho. Část dálnice (možná spíše rychl. komunikace) z Macejlu do Krapiny je nádhera (a smekám před chorvaty, co vybudovali). Jel jsem až do Karlovace (mýtnice bez front) a dál pokračoval po "staré" přes Plitvice, Gračac, Knin, Sinj, Trilj (silnice z větší části opraveny s novým povrchem). Byl zde minimální provoz. Za Cista Provo ve 4.30hod přestávka se spánkem (nemůžu si nechat ujít pohled na Brač a Hvar nad Brelou při vycházejícím slunci). V 8.00 hod jsem dorazil na místo a zde strávil týden. V sobotu jsem se přestěhoval do Promajny a odsud odjížděl v pondělí ráno v 9.00hod opět po "staré". Zde minimální provoz, 10 min zdržení až na mýtnici Zagreb-Lučko a stejně i na hranicích HR-SLO a dále plynule až domů. Ve 21.00 hod jsem stál před domem. Doufám, že rok rychle uteče a v r.2008 se do HR vrátím.
avatar Re: Kdo už jste se letos vrátil? Jaká byla cesta?
12. 07. 2007 09:12
Ahojky lidičky. Včera jsem se vrátil z Drveniku. Odjezd tam byl 30.6.kolem 19 hod. Cesta byla nad očekávání jediné zpožděníčko jsme chytli na mýtnici před Záhřebem a to jen z toho důvodu že se lidi bojí platit kartou. Takže pro všechny kdo nechce stát frontu na placení se držte vlevo ve směru jízdy. Ve stojanu jsou dvě díry do jedné strčíte tiket do druhé kartu, vše je otázka 20 vteřin a pokračujete dál. Jinak zbytek cesty perfektní, hlavně ten nový kus dálnice nad Splitem. Čas na cestu se tím o poznání zkrátil. Cesta zpět ve středu 11.7. také bez problému. Jen v první zatáčce ve Slovinsku zase měřili poliši (řekl bych že je to jejich oblíbené místo, loni tam stáli také) . Průjezd Vídní v 19 hod. bez problémů. Všem kdo se teprve těší přeji šťasnou cestu, krásnou dovolenou.

P.S. dejte si pozor na Poláky, jezdí jako prasata.
Promiňte, ale nemůžete přidávat odpovědi na toto téma. Toto téma bylo již uzavřeno.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 165
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.