Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Kde odpočíváte nebo spíte na cestě k moři

Autor Ivo 
Re: Kde odpočíváte nebo spíte na cestě k moři
18. 06. 2025 13:45
Děkuji za odpověď i za upřímnostsmiling smiley
03. 07. 2025 09:08
My jezdíme přes Maďarsko. Když byly děti malé, vyráželi jsme cca ve dvě v noci tak, abychom stíhali i s přestávkami trajekt Split - Stari Grad ve 14:30. V poslední době si to ale děláme na pohodu, jedeme ráno cca v pět ze Zašové (ano, znáte, platili jste tady za radar smiling bouncing smiley ), odpoledne jsme někde na pobřeží pod Zadarem (loni Turanj, letos to bude Pirovac). Apartmán, koupání, večeře, v pohodě se vyspíme, ráno v klidu do Splitu na trajekt v 11 na Hvar a pan domácí v Zavale už na nás bude čekat s obědem. smiling smiley
03. 07. 2025 15:13
Zdravím Jonas, bydlím v Zubří a za překročení rychlosti v Zašové jsem ještě neplatilthumbs up
13. 11. 2025 16:05
Tak to já jsem tam platil už 3x. Poprvé to byla moje blbost. Ve zbývajících případech to bylo spíš nešťastné, protože jsem se rozjížděl ze stojící kolony. Docela by mě zajímalo, jestli platili i ti, co stáli ako já.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 63
Zaznamenaný počet hostů: 5583 během dne 09. 06. 2025
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.