Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

ostrov Rab - Lopar nebo Kampor????

Autor lukuca 
ostrov Rab - Lopar nebo Kampor????
19. 05. 2006 14:23
Zdravím, letos se chystáme se známýma na Rab. Máme malé děti (1,5 a 2 roky). Lopar jsme vybrali kvůli písčité pláži. Byl jste tam někdo? Není lepší Kampor? Netoužíme po hluku. Jde nám hlavně o děti. Co ceny ubytování v soukromí? Jedeme na blint.
Ještě jsem se chtěla zeptat na trajekt. Jezdí tam jen z Jablanace? A teda ještě kudy vede nejlepší cesta. Kdyby jste to brali z Prahy. Děkuji a omlouvám se. Je to naše první Chorvatsko yawning smiley
Re: ostrov Rab - Lopar nebo Kampor????
19. 05. 2006 14:35
keby ste vynalozili len trosku usiliasmiling smiley tak na vsetky tieto otazky mate hned odpovede a to nejake dva az tri dni stare, hm cool smiley
pavla66
Re: ostrov Rab - Lopar nebo Kampor????
19. 05. 2006 17:27
No taky doporučuji si to tady trochu prostudovat. Ano musíte do Jablanace. Kudy z Prahy si najdi v jiném tématu. Kampor nebo Lopar-obojí písčité. V Loparu jsou některé pěkné pláže dost odlehlé, potom San Marino rušnější.Je všeobecně známo, že ceny ubytování na Rábu jsou vyšší než jinde. Na blind jsem na Rábu nezkoušela.
Zdravím.Pláž na Loparu je písčitá,ale moře strašně mělký,jdete 50metrů a pořád po kolena.Byli jsme tam na blint v září 2003,a to byly ceny za ubytování dobrý-49E za šestilůžkáč v privatu.Jinak ubytovacích kapacit je tam dostatek.
Katka 1.
Re: ostrov Rab - Lopar nebo Kampor????
19. 05. 2006 18:31
San Marino je opravdu hrůza. aspoň dle našeho loňského poznání - odjeli jsme hned odtud. Jinak ostrov Rab je krásný. Byli jsme tam v půlce července, nechalo se v pohodě sehnat apartmán - 1x jsme měli sobe (pokoj s koupelnou, bez kuchyně, pro 4 za 47 Euro, blízko hotelu Padova v Rabu, 1x krásný apartmán s výhledem na město Rab přímo z postele, zvlášť večer romantika, za 60 Euro. Na ostrově je bydlení dál od pláží, my bydleli ve městě Rab , večerní procházky stojí za to a na pláž si dojedete autem. Písečných zátok je tam dost. Kampor je klidnější, ale opravdu hodně mělko.
Pokud pojedete na blind a budete si chtít najít ubytování, které se Vám bude líbit, musíte počítat s časem na jeho vyhledání. Doporučuji hledat ne přes cestovky, ale přímo na místě zajet k pláži a obejít pár domů okolo, zeptat se, Místní Vám poradí.
Re: ostrov Rab - Lopar nebo Kampor????
19. 05. 2006 21:12
thumbs upmoc děkuju všem za odpovědi thumbs up jste zlaty winking smiley
5 let jezdíme na Rab do Suha Punta do hotelu Eva a je to tam super. Viděl jsem Kampor a další ale vubec se mi to tam nelíbilo.
Re: ostrov Rab - Lopar nebo Kampor????
22. 05. 2006 10:58
Lepší než obcházet sám pár domků je zajít do turistické kanceláře a tam vám hned nabídnou, kde mají volno, za kolik, v jaké kvalitě a tak. Jinak na Loparu je opravdu velmi pozvolný vstup do vody. Vhodné je to pro malé děti, jinak to moc nemohu doporučit.
pavla66
Re: ostrov Rab - Lopar nebo Kampor????
22. 05. 2006 14:36
Kampor a Lopar je pro ty,co mají v oblibě písek, rovnou plochu ve vodě bez kamení. Naše rodina nemá ráda jenom ležing na pláži. My si rádi zahrajeme v plytké vodě plážový tenis nebo si házíme létacím talířem. Nemusíme mít obavy, že si zlomíme nohu. V Kamporu na větší pláži se dá hrát i petang. Každému se zkrátka líbí něco jiného. No musíte se připravit na to, že to chce ve vodě udělat si malou procházku,než se dá plavat. Je tam dost dlouho plytká voda. Pro malé děti je to ideální.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 104
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.