Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

mala duba

Autor E.H. 
mala duba
28. 04. 2006 09:25
Chtěla bych se zeptat jestli byl někdo z vás v Malé Dubě,jak tam vypadají pláže,jastli jsou delší a dobrý přístup do moře.Dále potom jestli jsou v Malé Dubě nějeké obchůdky,stánky,kavárny,pizzérie,zmrzlina něco podobného jako je třeba na Makarské,nebo v Tučepech.Jedná se mi o to jestli je večer kam vyrazit.Díky Eva
avatar Re: mala duba
28. 04. 2006 09:57
Dej si Mala Duba - hledat a máš tam 30 příspěvků.
avatar Re: mala duba
28. 04. 2006 13:11
J.F
Re: mala duba
28. 04. 2006 15:48
V Male Dubě je pouze pekarna 8.00-10:00 A jedna hospoda shodně protivnym personalem.Než si tě někdo všimne je pul hodky v :::::.Jinak plaže oblaskova a mala.Je to tam vhodny pro děti.
cestovatel
Re: mala duba
21. 06. 2006 23:47
Byli jsme tam loni, chcipl tam pes :-( Je to jen hromada apartmanu, nic vic. Kdyz se zpozdis, uz nekoupis rano pecivo. Ta hospoda je fakt hrozna, po 20 minutach cekani na kapucino jsme se zvedli a odesli... a to tam bylo pet lidi celkem. Na to ze to je jen par apartmanu tam je docela kraval, jsou dost blizko u sebe a staci hlucni sousede a mas po dovolene. Plaze jsou na chorvatskem prumeru, zadny extra zazrak, v rozmezi strednich az velkych oblazku. Turisti hlavne cesi v srpnu bylo dost husto. Zmrzlina se tam prakticky koupit neda, leda v te odporne hospode premrzle koule s kousky ledu, poctive otirane aby nahodou nebyla vetsi nez primerena. Nebo u plaze nejaky mladik s boxem s Algidou, podle nanosu zmrazku tak rok stare nanuky. Fuj. Znovu bych tam nejel.
Re: mala duba
25. 06. 2006 13:28
Souhlasím s tím, že tam chcípl pes. Byli jsme tam loni a vybrala jsem to místo právě proto, že tam měl být klid. Ale po dvou dnech ten klid byl už moc velký. A s tou hospodou je to fakt. Chtěli jsme tam jednou jít na večeři, ale bylo nám řečeno, že nás obslouží nejdříve za hodinu. Tak nám nezbylo, než sednout do auta a jet do Drveniku. A tak jsme to pak dělali každý večer. Citelně tam chybí promenáda, kde by se dalo projít. Fakt se tam večer nedá dělat nic jiného než ležet v apartmánu a číst si. Ale pláž, která je asi 10 minut chůze je krásná. V případě zájmu pošlu fotky. Letos ale jedeme raději do Bristu.
Re: mala duba
26. 06. 2006 11:34
Tak vám děkuji za příspěvky o Malé Dubě.Docela jsem zklamaná,hodně se na tuto dovču těšíme.Máme zaplacenou zálohu,tak nechci nic rušit.No sami uvidíme až tam přijedeme co nás tam čeká.Vybrali jsme si schválně klidnou dovolenou,bez diskoték a nočního života abychom si dostatečně odpočali.Taky proto,že máme dvě malé děti.Doufám,že aspoň bude fungovat ten jeden obchůdek co je tam,no a ta restaurace,snad to nebude tak zlý.E.H.
luk
Re: mala duba
26. 06. 2006 13:52
Na klidnou dovolenou s dětmije to prima místo. Žádné nájezdy místních o víkendech, skůtry a pod. Chleba, koblihy a trochu pochybného ovoce je to jediné, co se dá ráno sehnat, ale do Drveniku, kde je normální sámoška, je to autem 3 minuty. Jedem letos znovu, ale je fakt, že zrovna sem jen kvůli dětem. Je to podobné místo jako chatová oblast někde na berounce s mořem.
xTom01
Re: mala duba
26. 06. 2006 14:51
Minulý týden jsem se z Male Duby vrátil. Po 14 dnech tam stravených mohu jen potvrdit: chcípl tam pes. Ale to je přesně to proč jsem tam jel znovu. Byl jsem absolutně nadšený, když jsem tam 5.6. napočítal pouze 3 cizí auta. Zbytek domorodci s místní značkou. Bohužel ke konci už byla znát blížící se sezóna, hlavně když dorazilo stádo hlučných Budějičáků. Co se týká obchůdku. Celkem dobře zásobený, pečivo jsem kupoval i po obědě (pravda - bylo tam opravdu málo lidí). Na větší nákup je ale lepší Konzum v Makarske. Restaurace v době naší návštěvy byla zavřená. Takže zbývají okolní letoviska. To mi vůbec nevadilo. Miluji cesty po magistrále obzvlášť večer, když zapadá slunce. Celkově shrnuto, když se řekne klidná dovolená představím si Malou Dubu (zejména před/po sezóně).
avatar Re: mala duba
26. 06. 2006 18:01
To Eva :
Já myslím že budeš spokojená ale hlavně budou spokojený děti. Já na Malou Dubu nedám dopustit, sice musíš každý večer někam vyrazit autem, ale ten klid nic nevynahradí. Ráno děcka vyběhnou ven a večer se vrátí smiling smiley. Moje děcka pomalu ani nechtějí jezdit jinam. Už se znají s místní omladinou a i ostatní hosté s dětmi se tam většinou vrací, takže minmálně od vidění se všichni znají. Absoultně nemusíš mít strach (pokud jsou plavci), že se jim tam něco přihodí. Jak tady někdo psal je to, jak když jedeš na chalupu někam do jižních čech.
Re: mala duba
27. 06. 2006 10:53
Díky moc za příspěvky.Tak jsem se uklidnila a už se moc těšíme.E.H.
červ
Re: mala duba
28. 06. 2006 04:08
Byl jsem tam loni a bylo to super,hlavně jsme měli super sousedy....myslím jestli to nebyl zrovna Luděna :-) a s nimi jsme se nenudili,pečivo tam měli taky.Klídek pohoda fox,jestli se někomu zdá,že tam chcípnul pes ,tak ať jede někam jinam,kde ten pes nechcíp.
červ
Re: mala duba
28. 06. 2006 04:13
www.mala-duba.com jinak tady je i panoramatická fotka
červ
Re: mala duba
28. 06. 2006 04:14
avatar Re: mala duba
28. 06. 2006 21:01
Zdár Červe,
to víš, že sem to já osobně. Jak je v Hradci ? Jak to vypadá tak se na tomhle fóru, dříve nebo později, sejdou všichni co v HR byli (anébóó se tam teprve chystají). Admin by měl vyrobit nějaký placky s našema nickama aby jsme se snázeji poznali. yawning smiley
červ
Re: mala duba
29. 06. 2006 22:53
...no si piš,já si byl na 99 % taky jistej,že jsi to byl ty,jinak jsem chtěl jet letos zase do Male Duby,ale už bylo obsazeno,tak jsme zvolili Podgoru a koukej dát pak vědět,kde přesně budete bydlááát,dáme si pak někde sraz :-)
Re: mala duba
25. 04. 2007 20:11
Lidičky, v červnu jedeme do Malé Duby do ap. Smiljana. Máte někdo s tímto ubytkem zkušenosti? A ještě se chci zeptat, jak je to s množstvím lidí na plážích v tuto dobu? Budeme mít sebou psisko a v apartmánu ho čekat nenechám. Přinejhorším si najdeme nějakou menší plážičku jenom pro nás. Je jich tam dostatek, že jo?
A jak je to s mořskýma ježkama?
Nějaký fotečky z Malé Duby, příp. s pláží bych taky uvítala grinning smiley.
Děkujúúúúúú!!!!!!
Re: mala duba
26. 04. 2007 11:23
Zajímavé informace i fota, ale nemělo by to být v jiném vlákně, než je doprava? Tak mně napadá třeba MÍSTA V CHORVATSKU ! Moje babička z Ostravska říkávala : "Jdeme všichni spolem, za tím prvním volem". Promiň E.H. eye rolling smileysmoking smiley



Upraveno 1krát. Naposledy upravil Mirus (26. 04. 2007 11:30).
Re: mala duba
26. 04. 2007 12:52
Mirus,
určitě by to mělo být v jiném vlákně, ale s tím jaxi my nic neuděláme, žáno!? spinning smiley sticking its tongue out
Nechci otvírat nový téma, tak jsem napsala sem....ale taky jsem našla téma k Malé Dubě ve vlákně "pláže a koupání", tak snad se někdo chytne aspoň tam.
Re: mala duba
26. 04. 2007 13:05
V diskusním fóru "Místa v Chorvatsku" jsou vlákna "Mala Duba" a "Živogošče-Malá Duba nebo okolí", takže by se s tím jaxi dalo něco udělat. Chce to jen hledat a hledat ...
smiling bouncing smiley
Re: mala duba
26. 04. 2007 13:55
tomiku3,
ano, tyhle vlákna jsem taky našla. Ale jaxi jsem nikde nenašla odpověď na svoje otázky... yawning smiley
Re: mala duba
08. 05. 2007 11:05
Ahoj Morie, buď v poho....je to tam OK, jak ubytování, tak pláže...přelidněno tam není, asi je to dáno tím, že tam není hotel, jen apartmány a vždycky si najdeš nějakou plážičku pro sebe tak cca do čtvrt hodinky chůze...známí vozí pejska a zatím nikomu nevadil...i když....teplo dost blbě snáší, takže já bych tam psa asi ani nebrala. Ježci tam téměř nejsou, sem tam nějaký schovaný pod skálou...
Re: mala duba
14. 05. 2007 07:14
Theo, děkuju. Naše psice sluníčko a teplo miluje, bude se chladit v moři a když se bude chtít schovat, zaleze si pod borovici, kterých je tam podél pláže prý dost. Takže si myslím, že si to maximálně užije společně s námi smiling bouncing smiley
Re: mala duba
08. 06. 2007 09:17
V Malé Dubě jsme byli v polovině června 2005. Byli jsem ubytování u Smilijany.Hezká vila s několika různě velkými apartmány, čisto, klid,u vily soukromé parkoviště pro ubytované, paní domácí příjemná. Manželovi rodiče tam jezdí už několik let a jsou vždy spokojeni. My letos jedeme 22.června,tak už tam bude asi trochu rušněji,ale v porovnání s Makarskou naprostá oáza klidu bez nočního života. Podél moře se dá dojít do Blata nebo Živogošče, kde už je rušněji. Pláže jsou oblázkové, z vily výhled na moře, k moři pár metrů, ale my jsme si našli pláž v zátoce, kde byl klid, stín pod stromy a klidná voda, takže super pro děti. Před 2 roky restaurace opravdu nic moc, malý obchůdek byl ještě zavřený, ale loni když byli rodiče, byl v provozu a celkem slušně zásobený. Hezkou dovču, když bude zájem můžu poslat i nějakou fotku.Lenka
Re: mala duba
08. 06. 2007 23:20
Lenca prosim ta mozes mi poslat tie fotografie? Pripadne ak by to bolo mozne, tak by ma potesil aj kontakt na ubytovanie u Smiljany. Dakujem

moj mail: janap@stonline.sk
Re: mala duba
12. 06. 2007 08:37
Fotky týkající se ubytování v apartmánech Smiljana najdeš na www.... nebo www.croatiaholidayapartments.com. Jsou podobné jako fotky z našeho rodinného alba, změnila se příjezdová cesta (k lepšímu).Na těchto adresách jsou i kontakty na majitelku Smiljanu Josipović.
Re: mala duba
13. 06. 2007 07:31
Lenčo, díky za informace. My tam jedeme !!! zítra !!!. Už se nemůžu dočkat. Pak podám info. Ahoooj!
Re: mala duba
26. 06. 2007 06:53
Tak už jsme BOHUŽEL zpět! Bylo to naprosto úžasný! Místečko na dovolenou se psem absolutně ideální! V červnu klid, málo lidí na pláži.....paráda!

Ubytování u Smiljany bylo taky super, na pláž max. 80 m, vzdušnou čarou tak 30 metrů, výhled na moře.

Obchod byl zavřený, opravovali ho, do konce června plánují otevření. Restaurace otevřená, ale nebyli jsme, a na opačnou stranu Malé Duby od restaurace je zmrzlina za 4 kuny, ale neměli jsme.

Je to malá obec pro lidi, kteří touží na dovolené po klidu (ovčem nevím, jak v sezóně, ale pořád to tam bude určitě klidnější, než Tučepi apod.....).
jirins
Re: mala duba
07. 05. 2008 15:43
Nebyl jste prosím někdo ubytovaný v Mala Duba apartmány Frane Jukic? Děkuji předem.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

Hosté: 195
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.