Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Cesta do Omiše

Autor tomkin 
Re: Cesta do Omiše
19. 04. 2021 11:17
Zahajskej napsal(a):
-------------------------------------------------------
> Člověče, fakt si vem nějakou učebnici češtiny a
> studuj. A než se dostaneš alespoň na úreveň
> češtiny vietnamského stánkaře, nepiš sem.
> Takovéhle příspěvky by se měly mazat už jenom z
> důvodu brutálního prznění našeho jazyka.


Zahajdo. Mucík má s toho vánoce.
avatar
mdr
Re: Cesta do Omiše
19. 04. 2021 11:45
Do Omiše z dálnice jedině kaňonem Cetiny. Mnohem radši než se plácat v koloně mezi Splitem a Omiší přes ty vesnice na pobřeží.

A když ze Splitu, tak přes Žrnovnici, Srinjine a Tugare: [sk.mapy.cz]
Re: Cesta do Omiše
19. 04. 2021 12:59
Cesta ze splitu podel more je uchvatna..jezdim tak vetsinpu..silnice a hned moře..pristavy lodky koupaci..par vesnicek levna pumpa neni to spatne...
Re: Cesta do Omiše
25. 04. 2021 21:03
Já jel jednou kolem Cetiny a nemám s tím problém jsou to krásné panoramata. Jen by chtělo, aby manželka spala. Slyšel jsem to ještě v Ruskamenu kudy jsem to jel. yawning smiley
Re: Cesta do Omiše
16. 05. 2021 12:21
Loni jsem jel také od Šibeniku po damlatinské, a ta cesta je prostě super. Chtěl bych to dát "od zhora" až "dolů" někdy autem s přesáním po cestě.
Re: Cesta do Omiše
16. 05. 2021 21:21
Výstavba obchvatu Omiše přes drobné nesnáze yawning smiley [slobodnadalmacija.hr] stále intenzivně pokračuje a je pravděpodobné, že v roce 2023 už to tam přeci jen bude vypadat jinak než to stávající úzké hrdlo přes most a město.

Mimo jiné začali pracovat na úpravě přístavu [more.slobodnadalmacija.hr], což znamená, že bude zrušeno esíčko u vatrogasci.

Osobně poslední roky sjíždím do Omiše z Blato na Cetině po D70 na Zakučac se zastávkou na malinkém odpočívadle tam, kde se otvírá pohled na moře.

Cesty ze Splitu po magistrále jsem si už užíval dříve až až spinning smiley sticking its tongue out. Ovšem letos to bude s drobnou komplikací, neb cesta je až do 1.7. uzavřena [www.jutarnji.hr], a tak možná z toho Splitu pojedu repete.
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.

Přihlášení uživatelé

mdr
Hosté: 59
Zaznamenaný počet uživatelů: 62 během dne 19. 01. 2012
Zaznamenaný počet hostů: 1075 během dne 01. 11. 2018
Nevkládejte prosím nabídky zprostředkování ubytování a odkazy na komerčně zaměřené stránky. Všechny tyto příspěvky budou smazány. Pokud chcete někoho upozornit na výhodné ubytování, můžete použít e-mail. Provozovatel fóra neodpovídá za obsah příspěvků a nenese za ně žádnou odpovědnost.